מרינדה של 24 שעות במקרר (או לפחות 12 כמובן) : 5 כפות דבש 5 כפות חרדל איוכתי (אבל לא גרגירים) כף שמן או שתיים, תלוי כמה שמנוני הבשר כפית פפריקה מתוקה לערבב הכל בקערה ואז להשרות את הבשר בשקית ניילון עם כמה שפחות אויר.
הרי הכל שאלה של טעם והעדפה..........כך שמה שמנצח אצלי יכול להיות פחות אטרקטיבי לאחר. בכל מקרה אני מעדיף לגוון בכל פעם אחר בטעמים של המרינדות....פרגיות סופגות טעמים נהדר וקשה לפספס עם זה. לפעמים אני מתבל תיבול פשוט של פפריקה וקארי עם מעט שמן זית או תבלין שווארמה סטנדרטי עם מעט שמן ויוצא מעולה. ולפעמים משקיע יותר עם רוטב טריאקי, שום, דבש ושמן זית גם צ'ילי מתוק הולך יופי, רוטב סויה, חרדל דיז'ון, ועוד אין סוף אפשרויות הנה גם שרשור מקישורי הפורום בנושא פרגיות