ערב טוב חברים

ערב טוב חברים../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo66.gif

אני בשוק אני בהלם אני המומה, בליל שישי שעבר כשהייתי בארוחת ערב אצל ידידים אמרה לי אחת מהם שנראה לה שטרישה מאוהבת בטוני קשות... ואני לתומי צחקתי ואמרתי לה שהיא טועה ובגדול כי טרישה שלנו היא: מופרעת?כן, סדיסטית?בהחלט, מאוהבת? אולי בעצמה... ובכל זאת כנראה שיש הפתעות בחיים, אז יכול להיות שטריש שלנו הפנימה את רגשותיה עד עכשיו ובמקום שהיא תראה לנו מופרעת ששונאת את טוני אז היא בעצם מופרעת שרוצה את טוני? כל היודע את התשובה מוזמן להגיב...

../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif|4u

צהובון מתוק- זה סטייל או מה?../images/Emo48.gif

לי לפחות זו הייתה ההופעה הכי טובה שהיא נתנה ב-MTV , כן ירבו...

יפה אמרת...../images/Emo45.gif

אבל יש רק בעיה אחת והיא - מי שקורא-
לא מבין איך היא תהיה מסוגלת לעשות את זה אפילו אם הקנאה נשפכת מגרונה...
נכון שטריש דומה לשד
ומה בדיוק קורא עם לין? למה לא נותנים לה איזה סיפור קטנטן? אנחנו יודעים שהיא מוציאה בסתר את הלשון בכל פעם שהיא רואה את פול, אז אולי שיתנו גם לה קצת חיים ויסדרו לה איזה גבר מסתורי שיעשה לה איזה בייבי קטנטן, מה יש?

python 4

New member
ללין יש את מריסה

מה היא צריכה גבר. אגב, פעם היא הודתה שהיא מאוהבת בפול.

Dawn12

New member
מופרעת ל-ג-מ-ר-י!!!

יש לי הרבה מה להגיד אבל זה ייאלץ להידחות לסיכום השבועי כנראה, שגם הוא לא עלה בשבוע שעבר ויעלה השבוע. הסיבה היא האתר החדש שעולה אוטוטו ולא מותיר לי הרבה זמן להגיב כאן, אבל אני חושב שבסופו של דבר זה ישתלם לכולנו.

../images/Emo23.gifLOVE IS IN THE AIR ../images/Emo23.gif

את בכלל אוהבת כל דבר ששחר אומר או עושה...

למעלה