ערב טוב חברים!

ערב טוב חברים!

השבת אושפזתי בבי`ח ה.עין כרם באופן פתאומי עקב הקאות וחום גבוה שמסוכנים למצבי (הריון). מיותר לציין שנתקענו בעלי ואני ללא יין לקידוש או איזשהו מאכל.. לעזרתנו באו יהודים יקרים אשר מפעילים מפעל חסד אדיר של מאכל ומשקה ונתינה אינסופית והכל בחיוך ובברכת שבת שלום.. ממש חממו את לבנו ואת שבתנו שהייתה אפרורית משהו.. אז מעל במה זו אני רוצה להודות ולומר אשרינו ישראל שזכינו ביהודים יקרים כאלו.. הקב`ה יחזיר להם כפליים וימלא את ביתם מברכתו. ב`ה שוחררתי ביום ב` בריאה.

ברוך רופא חולים /tapuzforum/images/emo24.gif

מצטערת לשמוע על האשפוז /tapuzforum/images/emo201.gif שמחה שאת עכשיו ב``ה בריאה ואיתנו. באמת הארגון חסד הזה עושה דברים חשובים, גם לי יצא להנות מהסנדוויצ`ים שלהם. /tapuzforum/images/emo6.gif וסחטיין על הכרת הטוב!

רפואה שלמה../images/Emo24.gif

תנוחי הרבה הרבה, ורפואה שלמה. גם אני הייתי מאושפזת לא מזמן וזה גם היה לקראת שבת, ולא היה לי לא יין ולא חלות ואף אחד לא היה לידי ביום שישי כדי לקנות, ואז משמיים ניגש אלי יהודי עם חזות חרדית ושאל אם אני רוצה אוכל לשבת, אז עניתי שאני מאושפזת ואוכלת את האוכל של בית החולים אבל, אשמח לקבל אם אפשר יין לקידוש וחלות ללחם משנה ואם יש אז גם נרות שבת. אחרי כמה שעות באה אישה חרדית והביאה לי. טוב שיש אנשים כאלו.

למעלה