ערב טוב חברי פורום יקרים

ערב טוב חברי פורום יקרים

הגענו לרגע שבו כל אזרחי ישראל היקרים מצפים לו. הושלמה מלאכת הרכבת הממשלה בשעה טובה ואני בטוחה שהשרים הנבחרים יפעלו כמיטב יכולתם ומרצם למען מדינת ישראל ואזרחיה בארץ ובעולם.
לתפקיד ראש הממשלה נבחרה רינת77 הלא היא מנהלת פורום נכבד זה ביד רמה ובזרוע נטויה. היא נבחרה ללא היסוס בזכות יכולתה להתנהל בתבונה, ללא משוא פנים, בגובה העיניים, אך יחד עם זאת בצורה ישירה ובלתי מזגזגת.
רינתי ביקשה להחזיק גם את תיק האוצר אשר מאוד מאוד חשוב ויש לה את היכולת לתכנן את התקציב בצורה הוגנת כך ששום משרד לא יפגע ומאידך לא ניכנס לסחרור אינפלציוני כי אין לי ספק שהיא תדע להיות עם היד על הדופק ולשמור שאף אחד לא יחרוג ממסגרת תקציב משרדו.
פוסידון - מונה לשר הביטחון. אין ספק שהוא האיש הנכון במקום הנכון. התנהלות מחושבת, לא הססנית אך לא תוקפנית מדי. יידע להגן היטב על האינטרסים הביטחוניים של מדינת ישראל, והחשוב מכל - הוא לא ינסה לכפות על ראש ממשלתו הרפתקאות אשר את סופן מי ישורנו

דאגרוטיפ - מונתה לשרת החינוך והתרבות בזכות הידע הרב והנרחב שלה בכל הקשור לתרבות ואמנות וכן היכולת שלה לבנות מסגרות חינוך פורצות דרך, לא מקובעת, מוכנה לבעוט במוסכמות ולשנות דעות מיושנות.
ארונסון א. - מונה לשר הספורט ושר החקלאות עקב הידע הרב בנושאים אלה, הזיקה לספורט משחר נעוריו והרקע האישי שלו, יאפשרו לו לדאוג לקידום הספורט בישראל. עבודתו וזיקתו לחקלאות ולחידושים בתחום החקלאות יתרמו רבות למדינה בכל הקשור ליצוא חקלאי ופיתוח התחום בישראל.
(המשך יבוא...)

הרכבת הממשלה נמשכת

פומה - נבחרה לעמוד בראש משרד בטחון הפנים בגלל היכולת שלה לשלוף ציפורניים ארוכות עם כל ניסיון של פגיעה בבטחון המדינה. היא תהיה אחראית על המשטרה ועל כוחות הביטחון הסמויים והגלויים.
צלשלספק - נבחר לשר הפנים מתוך מחשבה שהוא ידע לדאוג לכל אזרח ואזרח ללא הבדל דת גזע או מין. יפקח על הרשויות ללא משוא פנים וידאג סוף סוף לשעון קיץ כמו שצריך.
לילוש - שרת החוץ - נבחרה עקב יכולת ייצוגית בולטת עם כושר ביטוי משובח, רהוט ואף נוגע ללב, דבר אשר יעשה לקירוב לבבות בין ארצנו הקטנה לבין שאר הארצות.
קפצילי - שרת ההסברה והתפוצות - נבחרה לתפקיד בדקה האחרונה בגלל יכולות הסברה והתמדה יוצאות דופן. יש לקוות שהמדינה לא תסתבך יותר מדי בתקריות בינלאומיות כדי שלא נצטרך לחפש את השרה במרחבי הרשת.
קייזר סוזי - סגנית ראש הממשלה והשרה לאיכות הסביבה - נבחרה לתפקיד, הן בגלל האימון הרב שראש הממשלה נותנת בה והן בגלל זיקתה הרבה לכל הקשור באיכות הסביבה ואיכות החיים שלנו.
דוקטור גובלין - שר המדע והטכנולוגיה - נבחר בגלל הזיקה והאהבה הבלתי מתפשרת לכל חידוש מדעי וטכנולוגי והדמיון הבלתי נגמר בכל הנוגע לחידושים והמצאות.
אשת השמש האדומה - שרת הקליטה - נבחרה בגלל היכולת שלה לדאוג לכל מי שירצה למצוא את עצמו תחת השמש הישראלית ולהחליט לקשור את גורלו בגורל המדינה הזאת.

(המשך יבוא...)

yazo1

New member
אני אומנם חדש אבל אני גם רוצה תפקיד

אני אסתפק גם בשר ללא תיק

תקבל שר בלי תיק מיוחד

אך אתה נדרש להגיש הצעות חוק שיפעלו לטובת הציבור ורווחתו. אין משכורות חינם.

באותה הזדמנות, אני רוצה לציין את מינויה של נזם למבקרת המדינה. אני סומכת עליה שהיא תמצא מתחת לאדמה כל פגם שיש בכל משרד ומשרד.

המשך הרכבת הממשלה

אנושקה (אנה בגינס) - שרת הבריאות. אנה נבחרה בגלל כישוריה ודאגתה הכנה לשלום כל חברי הפורום ושלום כל אזרחי ישראל.
אין לי ספק שהיא תדאג לבתי החולים, לקופות החולים ולכל שירותי הבריאות המשמשים את האזרחים.
קפטן ז'אן - שר המשפטים. נבחר בגלל האינטלקט, הידע הרב בתחומים שונים והיכולת לשפוט בצורה הוגנת גם את השרים שסורחים.
סלין וומן - שרת האנרגיה. צריך המון אנרגיה כדי לתאר את כישוריה. תדאג למלא את מצבריה של המדינה בכל הקשור לדלק, חשמל, בתי זיקוק וכו'.
דיבבלעס - שר לשירותים חברתיים - משרד שייעודו הוא להגן, לשקם ולסייע לכל אדם, משפחה וקהילה הנתונים במצבים של משבר זמני או מתמשך מפאת מוגבלות, עוני ... כן. העתקתי מויקיפדיה. שם מסבירים יותר טוב...
לפלר - שר התיירות - משרד נחמד. ידאג לפתח קשרי תיירות וידידות בין מדינתנו למדינות אחרות ויחד עם זאת ידאג שהישראלים ינפשו בארץ ולא באנטליה.
בני הספל - שר התחבורה ושר הרווחה - נבחר בגלל יכולות הנתינה והעזרה לזולת הבלתי מוגבלות שלו והניסיון הרחב שיש לו בכלי תחבורה משנת תרפפו. אין ספק שידאג לפיתוח מואץ של רכבות תחתית ולתחבורה ציבורית נרחבת ככל שניתן.

שבת שלום לכולם, וזכרו, אתם נועדתם לשרת את העם ולא להיפך. אני בטוחה שתדעו לכבד את תפקידכם ולמלא אותו על הצד הטוב ביותר. אני מקווה שתתחילו בימים הקרובים להגיש הצעות חוק לכנסת אשר יאושרו בקריאה ראשונה, שניה ושלישית.
זכרו, עם ישראל זקוק לכם ואתם זקוקים לעם ישראל כדי להיבחר שנית.

לילה טוב ונפלא לכולם

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&v=bSF90A2qBdU&NR=1

אה, אני מוניתי לנשיאת המדינה

ע"י ראש הממשלה לאחר שביקשה ממני יפה כי היא רוצה שאדאג לזכויות האישה ואהיה פעילה כמו שמעון פרס. קיבלתי את המינוי בהכנעה, ומן הסתם אני גם זאת שאאשר את הממשלה הסופית שתורכב.

את מוזמנת לתרום את חלקך בהצעות החוק שיוגשו לכנסת ואף אתפור במיוחד תיק בשבילך.
מה דעתך על המשרד לנושאים אסטרטגיים? נראה לי יכול להתאים לך.

somewoman

New member
בשמחה

אני תמיד מוכנה לתרום ונושאים אסטרטגיים זה מעניין, אני אוהבת אתגרים

poseidon111

Active member
אין מילים. כל הכבוד. כל המינויים ראויים בעיני

פרט לאחד.
את יכולה לנחש איזה?

רינתי77

Active member
אוהו, איזו ממשלה הרכבת לנו!

שאפו על ההשקעה! כדאי שייקחו דוגמה ממך איך מרכיבים
ממשלה ביעילות ובמינימום בלגן...!

הייי בוקר טוב דיבבלעס

ואם אומר לך שכל כך התלהבתי מהמשרה עצמה, עד כי שכחתי לציין למה דווקא אתה, אז תאמין לי? הרי מן הידועות הוא שהבחירות שלי נעשות באופן אינטואיטיבי לגמריי מלבד אנשים שאני מכירה משנים קודמות דרך פורומים אחרים. אין לי היכרות אישית עם אף אחד בפורום זה, אלא היכרות וירטואלית בלבד. נבחרת לתפקיד זה כי באינסטינקט שלי הרגשתי שאתה אוהב לתת מעצמך לאחרים, אתה מאוד חברותי וחברתי והכינוי שלך מעורר בי אסוציאציה של רוחב לב

למעלה