ערב טוב חזרתייייייייייייייייייייייי

ערב טוב חזרתייייייייייייייייייייייי

היי אנשים זה אני עומר נכנע לאהבה החלפתי שם וחזרתי לאניטרטט חולה עליכם אלין רותם אלון ולא שחכתי אותך משה שיהיה לכם שבת שלום ושקט חולה עליכם מזרחית בלב ובנשמה אוהב אותך מדינה.....

קוסם- רק שלא תעלים אותי בטעות:)

מה שלומך חמוד? טוב שחזרת עומר כולנו חיכינו לך ואני בלב שלי ידעתי שתחזור משחק אותה קוסם אה????? חחחחחח כפרה מתאים לך להיות קוסם? תגיד לי- אז קנית את תיבת הקסמים מ חנות של ילדים לקוסמים מתחילים? שאלתי אותך אתמול ולא ענית אני חושבת שטעית-!!!! ביי ותמיד תשאר כאן יש כאן אנשים שאוהבים שאתה כאן אני אחת מהן ומהם. שבת שלום שתהייה לך >>>>> ילדת החופים--- אתה מצאת לי את השם החדש - ילדת הלילות הנו שיהיה->>>>>>>>> אלין............

איןןןןןןן לא יכול להעלים אני רק ...

משחק אותההההההה קוסם אני בכאילו אבל אלין את ראית איך הוצאתי יונה מהכובע נכון?????????? בכל אופן תודה על קבלת הפנים החמה של הפורום הנלהב והחםםםםםםםםם הזה והאוהב חולה על כולםםםםםםםם אתם יודעים אני רק משחק אותה קוסם

קוסם?אממממ השאלה היא למה../images/Emo5.gif

למה בדיוק אתה משחק אותה קוסם? ועל מי? ומה אתה חושב שזה יביא לך איזו תועלת נשמה?? כן ראיתי את היונה שהוצתא מהכובע כמע טשלחת אותה לחדדר שלי אני מבקשת שתתן לנו יונת שלום- ושתמיד ---יהיה אפשר להחזיר לאחורת את הגלגל-- (מיתכוונת למצב המדיני
) אתה מבין עומר?????? בקיצור משחק אותה קוסם ???! ז ולפחות מכניס רווחים כספיים לכיס? או רגישיים? סתם שואלת ( שוב צוחקת לבד) כדיי לדעת אולי גם לי זה ישתלם לשחק אותה קוסמת... ואם אתה באמת קוסם- בוא ניראה אוצתך מביא לי שיר של אתי לוי קוראים לו "תן תן יום אחד של אושר תן" אם אתה מביא לי את זה אז אתה קוסם אמיתי. ביי - מחבבת קצת "בקושי"(חחחחחחחחחחחחחחחחח) חחחחח פרעה מה הקשר? >>>>>>> ילדת החופים >>>>>> אלין

השאלה היא להיות או לא להיות........

זאת השאלה למה כמה מדוע ואיך אלה שאלות לא חשובות בכלל אני משחק אותה קוסם כי זהבה הכריחה אותי יביא תועלת אולי יונת שלום אני תמיד מביא ואין רווחים כספיים רק נפשיים ורגשיים........ אז אוהבבבבבבבב אותך הרבה "מאוד"(חחחחחחחחחחחחחחחחחח)

יא -רק עכשיו אני מבינה- זהבה שלך

מהצאט הכריחה אותך?! תציית לך אה? ממש סיפור אהבה פורח בינכם עומריקו... סבבה הייתי אומר ככה הייתי מבינה יותר טוב. ועוד שהו קטן קטן קטן( זהבה של הצאט בת 31) איך תמיד אתה נמשך לגדולות ממך?!) לא יאמן איזו השפעה יש לה עליך סחטייןןןןןןן נשמה רק טוב שיהיה לכם ביחד אבל , תחבבו "קצת" גם כן אותי לא לשכוח אה? **************אלין ************** אין לי כוח לרשום ילדת חופים טוב נו אני כבר רשמתי אז ד"ש ונשיקות לזהבה ( ד"ש לך וזהבה תתן ה לנשיקה ממני= רק לזהבה)

כמו שאחי אומר מה הקיישררררררררררררר

במילה אחת א-------כ--------ז--------ב-------------ה מי זאת זהבה מהצאט????????????????

הקיישר הוא שאתה יום אחד רבת איתי

בגללה - כי היא ניסתה לסכסך בינינו בצאט- של המצלמות! זוכר מאמייייייי? טוב לא משנה העיקר שחזרת אלינו אוהבים אותך עומרררררררררררררר ניראה לי משה יהרוג אותנו על השרשורים האלו סתם שלא קשורים למוסיקה משה סליחה אה מאמי? מצפה אותך בפתי בר כמו שביקשת!!! <<<<<<<< ילדת החופים<<<<<<< אלין

עומר.......

ואללה אחי איך ידעתי שתחזור מה קורה נשמה הכל טוב ? כמה זמן לא דיברנו עומר עזוב אותך מקסמים כנס ל-icq נדבר קצת הרבה זמן לא דיברנו... *****רותם*****

בוקר טוב אדון רותם אתה מיתחמק ../images/Emo10.gif

ממני בימים האחרונים מה קרה רותם נשמה? אמרתי לך מילה אולי במסיג´ר שלא אהבת משהו לא בסדר מאמי.? אם כן רק תגיד לי אתה יודע שאני יודעת לבקש סליחה כמו ילדה גדולה אז מה רותם? על מה ולמה ההתחמקות הזו? מקווה שלא עשיתי בטעות שום דבר רע. ונשאר חברים טובים תמיד. אוהבת מאמי- כמו תמיד גם אפילו אם אתה כועס כליי- בלי סיבה אומנם אבל לא תעדכן אותי בבקשה! >>>>> ילדת החופים<<<<<<<< אלין

אלינוש...

כפרה איזה מתוקה את אני רואה את דואגת כרגיל כפרה אני לא מתחמק אני גם לא מתכוון להתחמק בזמן האחרון אני יותר מדי עסוק את יכולה לראות ועוד הרבה יכולים לראות שאני לא מחובר הרבה בזמן האחרון אני יוצא הרבה מהבית או שאני נכנס שאני בבית אבל אני בדרך כלל עסוק שאני נכנס אני רואה שאת מחוברת אבל יש לי מה לעשות נשמה שמעי את לא אמרת לי אף מילה רעה לא במסינג´ר ולא בפורום...את יכולה לראות שאני בקושי כותב בזמן האחרון וזה לא קרה לפני שבועיים בערך אני זוכר היו לי יותר הודעות כמעט מכל הפורום ביחד הייתי כותב הרבה... אבל נשמה אל תשימי לב אליי בזמן האחרון הרבה אומרים לי אם אני בסדר חושבים שקרה לי משהו פשוט מאוד חזרתי לחיים הרגילים לכל החברים לכל הידידות אני עכשיו מנסה לשמור עם כולם על קשר וזה לא ממש קרה כשהייתי כל היום מחובר לאינטרנט ..... אלין אני מבקש סליחה על זה אם נפגעת ממני אולי עלו לך איזה מחשבות בראש שעשיתי לך משהו אולי באמת עשיתי משהו אם כן אני מצטער... אנחנו נישאר החברים טובים מאוד ... אני יגיד לך משהו ואני רציני יש פה כמה אנשים שאני לא יכול לדבר לא יפה אליהם או לפגוע בהם את אחת מהם אני לא זוכר בכלל שרבתי איתך או היה לנו איזה קטע מגעיל את השאר אני לא יגיד הם כבר יודעים מי הם... והנה העדכון שרצית...קצת ארוך אבל סוף סוף היה לי הרבה מה לכתוב אחריי הרבה זמן...חולה עלייך נשמה מטורף עלייך... אלין>>>>>>>>>>נשמת החיים *****רותם*****

רותם טוב תשמע ותשמע טוב טוב../images/Emo124.gif

רותם בלי הרבה מילים אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך דיי נשמה אין לי כבר מילים סתמתי אבל הלשון ניבלעה לי רק מה שנותר לי זה אוהבת אותך!!! כמו אח ש אנשים לא יחשבו כאן משהו אחר.
<<<<<<<< ילדת החופים>>>>>>> אלין

כפרה ...

את רואה למה אני אוהב אותך עכשיו אני מבין שזה לא סתם אהבה זאת אהבת אחים כמו שאומרים... חולה עלייך נשמה כפרה שלי איזה מתוקה את... אני בדרך להציל לך את הלשון נשמה... *****רותם***** כבר מגיע כפרה...!!!!!!!

חחחחחחחחחחחחחחחח

אלין הרגת אותי עכשיו....חחחחחחחחחחחחחחחחח זה באמת היה טוב....חחחחחחחחחחחח חולה עלייך יש לך עוד רעיונות.....חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח *****רותם*****

אם יש משהו אחד שהיתגעגתי אליו זה...

לצחוק של רותםםםםםם אחיייייייי אני מתעורר על הבוקר ואני רואה אותך ואת אלין מעבירים פה דאחקות ואני לא נימצא????????? זה לא בסדר אחי למה אתה לא באיי סיי קיו יותר???? געגתי אליך מאוד יותר לצחוק מאשר אליך אז תן לי איזה "חחחחחחחחחחחחח" אחד גדול ויפה חחחחחחחחחחחחחח

אה כן רותם- ציפי סידרה לי עבודה../images/Emo6.gif../images/Emo124.gif

אז תראה איך זה התחיל בהתלחלה חשבתי דיי כבר להיות מובטלת אז דיברת י עם ציפי 35 הנשמה והיא מטוב ליבה ע זרה לי רציתי בהתחלה לקחת לי כמה שטחים םפרסים ולההתחיל למכור ברחוב ככה לשים לי על הכתף שטיח על שטיח וזהו. אבל ציפי שמעה את זה ועזרה לי בעבו דה עם תלוש בית הבראה הכל יש לי שם הטבות פיצוץ- העובדה היא עם האלטיזאח´ן (צריך לדעת לבטא את זה) ואז אני יהיה מאלו שעומדים מאחורה רק ש ציפי יש לה קשרים נמשה כזו טהורה וסידרה לי ששניים מהמם יעמדו כמו שהם עושים תמיד עם יד אחת ב אויר כאילו עוד דקה הם עומדים ליפול- ואני ישב לי בסבבה בישיבה מיזרחית (שמת לב?הכל זה קשור למיזרחית) ככה ציפי אמרה לי- ואני זו שיהיה עם ה-רקמול ביד ויגיד " אלטיזאח´ן (צריך לדעת לבטא את זה -חחחחח)- ארון, שולחן ,פריזי´דיר, תנור גז, מכונת כבדיה, מכונת תפירה, ספההההההההההה, אלטיזאח´ן" זהו מה אתה אומר רותם???? אחלה של עבודה לדעתי
יום מקסים נשמה -אוהבת כמו ויותר מתמיד >>>>>> ילדת החופים>>>>>> אלין שמע מאמי נימאס לי מה<>>>>>>>>>>>>> האלו !

למעלה