ערב טוב יא אהל אל פורום

מוחמד5

New member
ערב טוב יא אהל אל פורום

כיף חאלקו? איש אכברקו? קראתי את הידיעה על בואו של האפיפיור ,ועל הכוונה לערוך תפילה המונית באיזור חוף הכרמל , תפילה של כמעת 60000 מאמינים בחודש מאי הקרוב. מקווה שחלק מכם יקח חלק בתפילה,ואז נוכל לקרוא חלק מהחוויות שלכם .

האלא מוחמד, שלונק?? ../images/Emo13.gif

האמת, שזה לא מרגיש כמו ביקורו של יוחנן פאולוס השני שהיה אדם מאוד מיוחד ואת הביקור שלו בנצרת והמיסה שערך בטאטוויבאת אני לעולם לא אשכח... אבל סביר להניח שנשתתף

ד ר א ל

New member
מוחמד איך סיבכת אותי

שעה אני מנסה לחייג סולמית 1826 ובתפריט האוטומטי אני כל הזמן מגיע למישהי שאומרת - זוהי הודעה מוקלטת, הוועדה למעקב אחרי מנויי תפוז מטעם מפלגת ישראל ביתינו, מודה לכם על ההתעניינות. אך לצערנו המנוי לא יהיה זמין בקרוב, תודה וסליחה. חעחעחע - אני מקווה שלא נפגעת ששילבתי דברים שעלו מהכרטיס האישי שלך (לא זכרתי את מספר הטלפון - סולמית משהו - אז ניסיתי דרך הכרטיס האישי שלך, ראיתי מלא ליברמן וליברמן) ועכשיו ברצינות, מה זה "שלונק" בתגובה של לייט אוף דה וורלד? אה.. גם זה לא ממש רציני. הממ.. נו. כלומר, רציתי להגיד רק, למה אין איזה לינק לידיעה? שאני מקווה שהיא בעברית. או מקסימום באינגליזית? ואיך יודעים שיהיו 60,000 איש? (מאמינים אני נמנע מלהגיד).

AlYahudii

New member
"שלונק" = איש לונך = מה הצבע שלך (=מה שלומך)

תשובה מנומסת תוכל להיות "לוני אביאצ'".

מוחמד5

New member
שלוני מניח כתיר

בנסלים עליקו כתיר כתיר . הידיעה התפרסמה בכל האתרים האלקטרוניים בערבית .

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifסלאם יא מוחמד../images/Emo140.gif אני שמחה לשמוע ממך

ושהכל בסדר
ד"ש לאישה ונשיקה לנסיך הקטן

מוחמד5

New member
תודה רבה אישה יקרה

הד"ש יגיע ,ועוד איך יגיע. אתמול דיברתי עם הנפש התאומה שלך.

למעלה