ערב טוב יקירי/ותי

rolan

New member
ערב טוב יקירי/ותי ../images/Emo24.gif

הרגע נכנסתי הביתה מיום מפרךךךךךךךך.......... קצת מאוכזבת, קצת כואבת למראה הפורום שלנו, התנועה דלילה משהו...
כאילו קיבלנו מכה, כאילו ננטשנו...
תגידו? יש כאן עתיד? אני שואלת באמת....

שאלה קשה וכואבת

את העתיד יודע העתיד......אולי? רולן הפורום שלנו מיוחד במינו,הנושאים קשים וכואבים ולא פעם נוגעים בנקודות מאד קשות, החשיפה מאד מאיימת לא לכל אחד יש את היכולת לכתוב ולהעלות שאלה ואחר כך לעמוד מול עצמו ולקבל את המענה. האנשים מיוחדים רגישים ואינטילגנטים,שמידי פעם זקוקים לקצת אויר. אז אולי הם ירדו לים,ועוד מעט ישובו מחוזקים ומאווררים.

מורכב

New member
רולן היקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

כתבת את בדיוק מה שהרגשתי היום בבוקר יש כאן משתתפים ממש ספורים שכל רצונם זה לקלקל, להפריע, ולדעתי הם מצליחים ועוד מה מתנצלים לפנהם, אולי רק נשאר להשתחוות? אולי? הם זורקים את מה שהם רוצים ואחר כך אנחנו לא בסדר. לדעתי זה הסיבה העקרית כי לי ממש לא בא לכתוב. אם תבדקי גם תראי שהפסקתי בערך בתקופה שהחליפו אותך בתפקיד. אני חושב שבפורום הזה המיעוט שחושב שאנחנו משפחה סגורה צודק אנחנו לא צריכים להתנצל על כך ובמקום שהרוב יפסיק להשתתף בפורום המשפחתי שהמיעוט הזה פשוט יחפש לו מקום אחר. ד"ש חם לכולם

oehhe

New member
אני חייב לחלוק עליך

אני מאמין בכל לבי ש - אין כאן אף אחד שרוצה לקלקל ולהפריע בכוונה מבקרים כאן כל מיני אנשים, לכולם בעיות מאותו התחום, אך כל אחד מהם שונה. השוני בין המבקרים ובעיקר בין המתבטאים כאן ניכר גם בשפתם, גם במידת רגישותם לזולת ובעוד דברים רבים. כולם מוזמנים להוריד את סף הפגיעות שלהם ולנצל מקום זה בצורה הנראית נכונה לכל אחד בנפרד, העיקר, לצמצם את אפשרות הפגיעה באחר. צריך לזכור ולא לשכוח: הפורום הוא בשביל האנשים, ולא האנשים בשביל הפורום לכן, אם חולפים כמה ימים ללא הודעות משמעותיות, אל לנו לדאוג, או שאין בעיות היום, או שהאנשים אינם חשים בצורך ללבן את בעיותיהם היום כאן. זכרו- אם נקים מפלגה, נבחר ראש ממשלה, יותר משליש האוכלוסיה הם בעלי משפחות מורכבות oehhe לא רוצה להיות שר

1נתי 1

New member
תגידו - החום משפיע ?!

מהיכן מגיעה הפסימיות הזאת? הכרתי אתכם לא כל כך מזמן מצאתי בית חם ונחמד שלפעמים יש בו חילוקי דעות כמו בכל בית נורמלי נו אז מה?! סיבה להתיאש? סיבה להרים ידים? נכון - לא כולם מוצאים חן בעיני כולם היו כאלו שנכנסו - קיבלו מנה אפים ונטשו יש כאלה שעדיין מנסים לא צריך להתרגז אפשר פשוט להתעלם ואנא - נא לקחת בחשבון שהחום משפיע
אז קצת אורך רוח שחום יולי אוגוסט יעבור ונחזור לשיגרה "הפטפטנית" עם קפה ועוגות (האמת - הפסקתי עם העוגות בגלל הבגד ים.......
)

rolan

New member
ושוב תוהה... ושוב מהרהרת...

כנראה שאין מנוס... גם כאן, אנחנו צריכים כל פעם לעשות פוס, לעצור ברמזור, ולהמתין שהאור יתחלף. אחר כך, שוב, להגיע לצומת לברר עם עצמנו, לאן פנינו מועדות... רוצה להזכיר לכולם, קצת נשכחות, לרענן את הזכרון ואולי על ידי כך, יתנגן לו ניגון חדש. חברות וחברים יקרים שלי למרות מה שנאמר, למרות שנדמה שאולי לא... אני שומעת, יודעת לקבל ולומדת מביקורת - רק שתהיה בונה... המבין יבין לילה טוב

dafgol

New member
הי רולאן ../images/Emo24.gif

אני עצמי ואנוכי פה . האמת שאני לא יודעת על מה אתם מדברים , אני מבינה שפיספסתי כנראה משהו. אבל בתור מישהי שנכנסה לפורום כי הייתי ( ועדיין ) זקוקה לתמיכה , ובתור מישהי שמכירה " קצת " את הפורומים , חייבת להגיד ולהחמיא לך ולחברות\חברים , נראה לי שיש פה חבורה חמה ותומכת שקיבלה אותי ואחרים יפה מאוד
ותראי..יש גם ימים כאלה...חופש ,אנשים עסוקים בדברים אחרים אולי.. וחם , חם , חם , חם
. אני יודעת על איזו מכה את מדברת בדיוק , גם אני חוטפת לפעמים מכות כאלה כמנהלת פורום ולוקחת את זה מאוד אישי ( למרות שאין סיבה ). מה שרציתי להגיד זה....יש גם ימים כאלה..ובסוף כולם חוזרים ה
ה. אז קבלי
גדול , קחי שאיפה גדולה של אוויר ו.... מחר (בעצם
טו ) יום חדש
וכל מחר הוא העתיד של היום....
( יו איזה משפט יצא לי....אני ארשום אותו שלא אשכח
)

rolan

New member
כל מחר הוא עתיד של היום../images/Emo70.gif

אהבתי את מה שכתבת, אוהבת אותך על שכתבת... ותודה על שאת איתנו!
ליל מנוחה

יקירתי אף אחד לא ננטש...

פשוט אין צרות בממלכת המורכבים דבר הטוב בפני עצמו..
חברס...אתם מומנים להעלות גם סיפורים טובים

rolan

New member
../images/Emo45.gif דברים טובים

אנחנו ממעטים לכתוב עליהם כאן, משום מה... תודה פרי את תמיד מגיעה למקום הנכון בזמן הנכון... למרות ה
המפחיד שלך...

*יערית

New member
זה לא קל....../images/Emo20.gif

זה מורכב
ז"א.... בפורום אחר שבו אני משתתפת המים גועשים כבר זמן רב, כולם מחכים ליונה עם עלה של זית....זה לא יבוא מאחד...זה בא מכולם{יונצ'וק כולם מחכים לך
} כל אחד צריך להיות אחראי לעצמו ולתכנים שלו, כל אחד אחראי לרמת הפגיעות והציפיות שלו מהמקום שבו הוא חושף את עצמו מול אחרים... אבל לומר שהאונייה ניסגרת ויוצאת מהנמל
ממש לא
הגל יעבור...והרוח תחזור לנשב כפי שעשתה בעבר, החופש עומד להיסתיים ואז..... ואז...... בלאגןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן
ד"א כדור הארץ קורא לעלמה
ואחשתיניק הווי הווי הווי

יערית המקסימה

לפני הכל יונה עם עלה של זית הבאתי לפורום שלנו
את יכולה להעתיק ולהעביר לשכנים אולי זה יעזור. אני נישארת פה ,כי טוב לי ........ וגם אני מצטרפת לגעגועים לעלמתי,רק לצערי לא יודעת מרוקאית אז בעיברית זה נשמע כך: שובי עלמה הביתה כולם אוהבים וממתינים לך הביאי את מורכב ואת כל התובנות והחום שחסר לנו.

עין 3

New member
אין, אין, אין לי זמן

אני כל כך רוצה לקרוא ולכתוב ולא מוצאת זמן. בעבודה לחוץ בטירוף ובבית אתם יודעים... בעלי לא אוהב את זה ומכיוון שלא חסר לנו על מה לריב, אני משתדלת לא להוסיף. אני מתגעגעת, אתם חסרים לי, אני מרגישה שאני מפסידה דברים חשובים (כמו למשל: לאיזה ניתוח יעלי הולכת?) אבל אני משתדלת לפחות לקרוא מדי פעם גם אם לא להגיב. הבוס שלי ואני משתמשים באותו מחשב ואני בדרך כלל לא יודעת מתי הוא חוזר. אני תמיד פוחדת שהוא יכנס פתאום ואני אאלץ לסגור במהירות ואז ישאר שם המשתמש שלי. בגלל זה אני משתדלת לא לכתוב. היום למזלי, אני יודעת בדיוק איפה הוא והוא לא צפוי להגיע בזמן הקרוב, אז הרשיתי לעצמי, אבל גם זה רק לזמן קצר כי יש לי המווווווווווווווון עבודה. להתראות בקרוב

פרח 11

New member
אוי ואבוי למה שאני שומעת (קוראת)

מזמני המועט כאן, התרשמתי מאוד לטובה מהפורום, לפי דעתי יש תכלית לפורום הזה, החברים מקבלים מענה, יחס חם וכמו שאני מרגישה (ואני מאמינה שעוד מרגישים כמוני) ניתן לקבל מהחברים האחרים כאן, מילה חמה, עידוד, המלצות מניסיון קודם. אני עצמי קיבלתי החלטות לדברים מסויימים לפי התגובות של כולם לגביי שאלות ששאלתי, (שדרך אגב ההחלטות שקיבלתי היו מאוד מוצלחות), ואני בטוחה שהפורום הזה עוזר להרבה ואנחנו צריכים אותו. בכל אופן מקווה שהובנתי כראוי משום שהתינוק שלי לא נותן לי להקליד (הוא רוצה להקליד) ואני צריכה להעסיק אותו במשהו אחר..., אני מאוד אוהבת את כולם כאן ובאמת, לי באופן אישי, מאוד חשוב שהפורום הזה ימשיך להתקיים.

וואו איזה תינוק חכם

כבר רוצה לומר את דבריו,ולהכנס לבית המקסים שלנו... הי הי מתוק ,יש לך עוד זמן,בינתיים תן לאמא להקליד את דבריה וקח לך צעצוע לגילך.....

עלמה 3

New member
פרח ודפגול , מילאתם את ליבי בחום

כבר הייתי בטוחה שאנו חבורה סגורה ולא נעימה וכל כך כאבתי, שחשתי צורך ללכת מכאן, אך אין לי עניין לבקר, הפידבקים שלכם עודדו אותי להמשיך להיות כאן - לתמוך, לעזור , ל -
ל-
וגם לקחת בשבילי, להעצים ולהתעצם וכמובן להתייעץ. כן, יש לנו בית מקסים עמלנו קשות להקימו.. וזה בסדר שיש ימים שקטים ורגועים. בקיצור , אני כאן אוהבת אתכם.

בונוסית

New member
אין לי מה להוסיף אבל רק בשביל רולן

שתראי כמה כולנו אוהבים את הפורום.. אז זהו מנהלת יקרה, ראית , כולם (כמעט) הגיבו. אין לך מה לדאוג. יש לך עבודה לעוד הרבה זמן (בתור גברת מנהלת) כי אף אחד פו לא עוזב. (והכי כיף זה כשהמים סוערים, ככה יותר מענין)

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif|כן

dafgol

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo23.gif ../images/Emo25.gif ו../images/Emo51.gif לכם

למעלה