ערב טוב, יש לי שאלה...

רעות122

New member
ערב טוב, יש לי שאלה...

האם חרשות זה גנטי? האם יש דרך לבדוק האם עובר הוא חרש? תודה

moran f

New member
לחירשות יש הרבה גורמים אפשריים

בין היתר כ-80 גנים שידועים היום כקשורים לחירשות. עד כמה שידוע לי לא בודקים היום בדיקה גנטית של עוברים לחירשות בגלל ריבוי הגנים שעלולים להיות מעורבים, אבל אני חושבת שבמשפחות עם חירשות מסיבה ידועה כן אפשר לבדוק.

מוזר ביותר

בכרטיס האישי מופיעה השורה הבאה: "this is moran! she´s a med student! well, if it hadn´t been for her grades, i´d think she was called moron" בזמנו שאלתי אותה אם היא סטודנטית לרפואה ובתגובה היא שאלה אותי: "למה". עוד אחת שהצטרפה לקבוצה בה נמצאים מנהלת פורום מטה המאבק של הנכים, מתחזים חולי נפש למיניהם שהפציצו כל פורום אפשרי בוואלה / IOL, מנהלת פורום החרשים בוואלה (עם המחיקות מול אי-המחיקות שלה), ועושי נפלאות אחרים.

moran f

New member
מה הקשר?

אם אתה שואל אותי שאלות פרטיות זכותי לדעת למה אתה שואל. ולמה או למי בדיוק אני מתחזה?

moran f

New member
חוש התזמון שלך מדהים

עכשיו זה שם, אז זה לא היה שם. ואני עדיין רוצה לדעת למה או למי אני מתחזה.

עכשיו יהיה שירשור ארוך חדש ../images/Emo6.gif

באינטרנט אין זמנים, ואת יכולה לרצות לדעת.

moran f

New member
באינטרנט אין זמנים? מרתק...

שים לב - ליד כל תגובה מצויינים התאריך והשעה בה היא נכתבה. או שאולי אתה חושב שאז הייתי אמורה לדעת שיום אחד אני אחליט להוסיף משהו לכרטיס האישי שלי, כי זה אינטרנט? לא יהיה שום שרשור ארוך - אני מסיימת כאן את הדיון מבחינתי. אבל אני בהחלט חושבת שאם אתה מאשים אנשים בהתחזות עליך להוכיח את זה. למרות זאת, מדיונים קודמים איתך למדתי שאין מה לצפות ממך לתשובות ענייניות ולכן ברור לי שלא תגבה את ההאשמה (וגם לא תוכל כי זו כנראה האשמה שקרית - עדיין לא ברור לי מה היא בדיוק).

היית אמורה להוסיף משהו?

הפלא ופלא, בעיקר שזה בדיוק אותו משהו עליו סירבת להשיב. זה שקר, הוא גרוע מהתחזות ומכאן מוסברת "רגישותה" לנושא

מוש12

New member
הי מורן

מורן שלום רב, ראשית כל, רציתי לומר כל הכבוד על התמיכה והסיוע שאת מעניקה בפורום . שמי משה ואני עובד ב- Real Overcoming. - אתר חדש שמטרתו לסייע לאנשים להתגבר על קשיים. כשאדם נתקל בקושי, הנטייה הראשונית היא להיוועץ באנשים שהיו שם והצליחו להתגבר. בנוסף לעידוד, לתקווה ולעצות הפרקטיות שאנשים מסוג כזה יכולים להעניק, הם מהווים הוכחה חיה לכך שניתן להתגבר על הקושי. מטרתנו היא להיעזר באנשים מן הסוג הזה, כדי לסייע לאלו הזקוקים לעזרתם. האתר מרכז סרטונים, המסודרים לפי קטגוריות, בהם אנשים מספרים על תהליך ההתגברות האישי שלהם. אנשים אחרים יוכלו לצפות בסרטים הללו, ללמוד מהם ולקבל מהם תמיכה ועידוד, ובתקווה- לגבש את ההחלטה שהם רוצים לפעול כדי להתגבר על הקושי. בחודשיים האחרונים עבדנו קשה על הבנייה וההקמה של האתר, ובצילום של סרטונים רבים. אני פונה אליך משלוש סיבות: ראשית, במידה ואת מכירה אנשים שלדעתך ירצו להוסיף את סיפורם לאתר שלנו, אשמח מאוד אם תפני אותם אלינו (פרטי התקשרות מטה). אם יש לך קשר עם דמויות בולטות מעמותות תמיכה רשמיות, שאולי יסכימו גם להעניק ייעוץ דרך האתר בשלב מאוחר יותר, אדרבא. שנית היא בקשה אישית יותר - לגביך והסיפור שלך. אשמח לשמוע ממך, בין אם כאן דרך המייל או בכל צורה אחרת. המשך יום נעים. משה

למעלה