ערב טוב ךכם אנשים יקרים מה שלומכם כולם?

SATERMENDOS

New member
ערב טוב ךכם אנשים יקרים מה שלומכם כולם?

אני בסדר אבל ילדים קצת חולים יש לקטנצ'יק מתוק שלי חום אכשיו 39 ,לפני 4 ימים היה לניקיטה חום ודלקת גרון עבר לו אכשיו הכול בסדר עם אהובי שלי ושני התחיל להיות חולה יעבור לו הכול היה בסדר ה' שומר עלינו. ה' יברך אותכם את כולכם ואת הפורום הזה כי אין כמוכם בעולם הזה קטן אנשים אתם זקוקים לנו כידי שהיה לנו טוב ולשמח אותנו והדיבורים שלכם נותנים לאנשים כמוני לחיות חיים מאושרים המון תודה רבה רבה לכם על הכול . ונעמי יקירה ונירה הנהדרת ונפלא ענקית תודה רבה לכם מכול לבי אוהבת אותכם אתם משהו מיוחד ואנשים נהדרים אתם משהו נדיר . מה היתי עושה עם לא היתם איתי ועם הילדים שלי היתי מתה מרעב.

anchi1512

New member
../images/Emo207.gif טטיאנה יקרה אספתי עבורך

טטיאנה יקרה, אספתי היום עבורך מוצרים [טיטולים, גרבר, מזון לתינוקות, אבקת כביסה ושמפו (מקווה שלא שכחתי כלום)] מ- Ritush מהרצליה. במהלך היום אנסה להעבירם לנירה. הרבה בריאות ויום נפלא
ענת

נירה63

New member
טטיאנה יקרה החלמה מהירה לילדים ו..

אני מתכוונת לבוא לבקרך ולהביאלך דברים שאנשים יקרים העברירו אלי במהלך הימים הקרובים, ולך ענת תודה רבה על שהעברת ועזרת בשינועים , זה עוזר מאוד מאוד. ענת- שולחת מסר לתיאום.

SATERMENDOS

New member
תודה רבה לכם אנשים יקרים שלי אני זקוקה למילים

טובים שלכם כי זה עושה טוב לנשמה והמון תודה רבה לך נירה על הכול על הדעגה וכול מה שאת עושה. היום בשעה 8:30 היתי עם הנשמה דימה לי בקופת חולים ורופאה אמר שזה וירוס אבל אצל דימה אני אמרתי כבר 3 ימים חום 39 אז היא אמרה עם יומים היה עם חום אז נהשפז אותו . אלווה שהיה הכול בסדר אני מתפללת כול הזמן . היה בסדר . תודה רבה לכם לכולם על עזרה והמילים טובים שלכם . ה' ישמור עלינו נירה היקרה את מוזמנת לבוא עלי מתי שרק את יכולה לרוצה הדלת פתוחה לך .

נירה63

New member
טטיאנה יקרה מה שלוםפ הילדים?

מקווה מאוד להגיע אליך לקראת רביעי או חמישי, כמובן שאודיע על כך קודם לכן.

SATERMENDOS

New member
נירה אכשיו לדימה עבר לו חום ברוח השם אבל

יש לו נזלת וליחה יעבור לו היה בסדר. נירה היקרה המאלך תודה רבה רבה לך על עזרה עצומה ועל זה שאת אדם נהדר ונפלא והילדים שלך געים בך כי את אמא מאוד טובה . ותודה רבה רבה לך נעמי פסי היקרה על עזרה ועל הכול . תודה לכולכם אנשים טובים שלי מה היתי עושה בילדכם איזה אנשים נהדרים וטובים לב יש בעולם הזה קטן . ת ו ד ה ר ב ה ה מ ו ן ת ו ד ה

למעלה