ערב טוב לאונרדו

ערב טוב לאונרדו

אני זקוקה מאוד לעזרת אני לא יודעת אם את זוכרת את הסיפור שלי עם הבחור שאני כל הזמן רושמת עליו כאן אך הוא יצר קשר שוחחנו מעט אבל אני די בפרשת דרכים ואני לא יודעת מה לעשות איתו הלאה אשמח אם תעזרי לי אולי לבחור שאלה שאשאל את הרונים ואולי יתבהר לי והרונים יכוונו אותי באיזשהי דרך אשר תעזור לי קצת אם הפרשת דרכים הזאת......

../images/Emo42.gifבוקר טוב מלאכית (עצובה) חביבה.

הייתי שואלת לאן פונה דרכי עם X או כיצד עלי לנהוג עםX? ניחוש שלי שיגידו לך משהו שקשור בלגוז.. משום שלהבנתי אל תהיי הדודה שלך שלוחשת לך באוזן נו מתי תתחתני כבר תהיי החברה הכי טובה שלך.. כלומר אז מה הוא אמר? מה עשיתם? איפה תפגשו? לאיזה סרט תלכו?...וכו... תזרמי עם מה שבא כי זה די היה ברור מהקריאות הקודמות שההתרחקות הייתה לאפשר לצמיחה ושינוי אטמוספירה ולא לשם ניתוק מוחלט ..לא ממש זוכרת לכל פרט..האמת..אבל תשאלי את זה וגם אפשר לשאול האם לתפור שמלה? אבל זה בשביל להוריד את הדודה ממך..כי גם אם יש פה שמלה קודם תצאו ביחד תכירי ..תעמיקי את הקשר ואז..

בוקר אור לאונרדו היקרה

קודם כל רציתי לומר לך תודה רבה על התייחסותיך אני מעודדת אותי מאוד אני פשוט מאוד אוהבת לקרוא את כל מהב שאת כותבת לי תודה רבה לך באמת מכל הלב,נכון שהייתי רוצה להתחתן אבל אני לא ממהרת חשוב לי לחוות דברים שלא חוותי בגיל 16 דברים שחוויתי איתו בגיל מאוד מאוחר כמו לתת יד ביד להתחבק ולהתנשק ועוד מול הים זה פשוט סוף הדרך זה דברים שלא חוויתי מעולם חוץ מימנו וזה קרה רק בחודשים האחרונים שבוא הרגשתי שבאמת מישהו אוהב אותי ורוצה אותי כמו שאני אותו שסוף סוף מחזירים לי את האהבה שאני מעניקה החלטתי לשאול כיצד עליי לנהוג עם X ? הרונים שיצאו הם: גבו קנאז פהו

הי מלאכית מתוקה

ראשית ..תודה תודה על הפירגון והמילים החמות..נעים לי לענות לשאלותייך. ..ברשותך אני בוחרת להתעלם מהאמירה 'השלילית' שבחרת בשמך...בכינוי רציתי להציע שתשני זאת..
אומנם לעצב יש אספקטים חיוביים ולא צריך לפחד ממנו אבל עדיין הוא יותר מושך למטה (אני תמיד ממליצה על השתרשות..וכאב מצוי שם..ולא צריך לברוח ממנו, נכון, אבל אשמח יותר לענות למלאכית חפצה או למלאכית אהובה מאשר לעצובה. מקווה שלא הגזמתי..פשוט בשל גילוי הקרבה הרשתי לעצמי...) טוב לעיניננו: כיצד עליי לנהוג עם X ? גבו בביטחון מתוך אמונה וידיעה שמה שקורה אמור לקרות..נועד להיות... קנאז ההבנה תיווצר ותורה לך דרכך...מתי שהו בהווה הקרוב (אנרגיה של צמיחה של הארה של אדמה) פהו (הרון הראשון) השתרשות העמקה בנייתת החומר והרוח ..בעתיד לא היה פה אף לגוז, אבל, זה אומר...לזרום ולהאמין ולאפשר...

היי שוב

היי לאונרדו מה נשמע?מה שלומך? לגבי השם אני באמת מרגישה ככה וכשארגיש אחרת תהיי בטוחה שאני אחליף את השם לומר לך את האמת העצב נעשה בשנים האחרונות חלק מחיי מדברים קשים שעברתי ומדברים שאני עוברת בחיי היום יום ואני מנסה איכשהו להתמודד עם כל הכאב והתקופה שעוברת עלי.... תודה לך על האכפתיות ועל עזרתך בתשובה בשבוע הקרוב אני והוא התקרבנו שוב פעם קצת מקווה מאוד שיהיה בסדר כי אם להגיד לך את האמת הוא זה שמחזיק אותי כרגע בתקופה הקשה שאני עוברת ובזכותי הצלחתי להשתנות לטובה תודה רבה לך שוב.

../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif

תשני חתימה....תשתנה ההרגשה (זו בדיוק הכוונה העמוקה בחשיבה חיובית
.....)

למעלה