ערב טוב לאמהות לאבות ולילדיהם..

פלג^ר

New member
ערב טוב לאמהות לאבות ולילדיהם..

נורא נעים לראות שהפורום חוזר למסלולו.דש חם למיכל לב שהיתה המנג^ר

tipid

New member
ליל מנוחה וחלומות נעימים !

לכל חברות וחברי הפורום שיעבור עלינו לילה שקט ושלו. כל טוב תמר.

TWEETY =^.^=

New member
שירותי לימוזין בע"מ ../images/Emo73.gif

מקפיצה את ההודעה יקירותי שהדפים לא יעופו לנו בקצב מסחרר
יום נפלא ושבוע נהדר

tipid

New member
TWEETY יקירתי!

אם תוכלי להבהיר לי למה התכוונת בהודעתך זאת?

TWEETY =^.^=

New member
וודאי חומד ../images/Emo9.gif

אז זה הולך ככה. בעמוד אחד יש 20 הודעות ראשיות. ואינסוף הודעות משניות. בין הודעה ראשית אחת לאחרת מופיע פס לבן מפריד. כל הודעה חדשה שנכנסת דוחקת אחורה לעמוד הקודם את ההודעה האחרונה בעמוד. כל הודעה שמוקפצת מעמודים קודמים דוחקת כנ"ל. הודעת שנדחקה אחורה כבר פחות נצפית, ופחות מקבלת תגובות. לכן אנחנו צריכים לשאוף לכמה שפחות הודעות ראשיות וכמה שיותר הודעות משניות? איך עושים את זה משרשרים . לשרשר פירושו להכניס תגובה להודעה קיימת כדי שליצור שרשרת (פתיל) הודעות. לא להכניס הודעה חדשה אם אפשר להכניס אותה כתגובה להודעה קיימת. מתי אפשר לשרשר? אם רוצים לענות להודעה שנכתבה בעמוד הזה או בעמוד קודם (גם אם אי אפשר להקפיץ אותה יותר) אם רוצים לכתוב על משהו שכבר כתבו עליו בעמוד האחרון. אם רוצים לכתוב למישהו שכתב כבר. גם אם זה לא ממש לענין, אבל זה משהו שבאמת חבל לפתוח עליו הודעה ראשית, פשוט מכניסים הודעת . לא צריך לעשות שרשור מאולץ, אבל בבקשה, אם לא משרשרים הדפים טסים בלי חשבון, והודעות חשובות שמחכות לתשובה יכולות להעלם. מתי אסור לשרשר הודעות ? כאשר ההודעה או פתיל ההודעות עוסקים במשהו אישי או רציני מידי. תסכימו איתי שכאשר מישהי מכניסה הודעה על כשלון, או מספרת על משהו כאוב/חשוב/ רציני שקרה לה, ואחד אחר עונה לה. זה ממש לא לעניין להכניס תגובה לעונה " מה שלומך היום? " תשתדלו לזכור את זה, הצלחתם להפנים את קדושת השרשור, ואני נורא גאה בכם, אבל הרגשות של האנשים כאן קצת יותר מקודשים לנו לכן אמור מהיום לשרשר יקירתי לשרשר

tipid

New member
תודה על ההסבר מתוקה שלי!

ואכן אשתדל לעשות זאת ואם אטעה לעיתים מכוחו של הרגל הרי שאני מתנצלת ומבקשת סליחה מראש. יום טוב ומבורך!

tipid

New member
בוקר טוב ומבורך!

אני מקווה שאכן עבר עלינו לילה טוב ושלו! אז שיהיה לכולנו בוקר טוב ומבורך! עם הרבה בריאות הצלחה ובשורות טובות!

tipid

New member
ליל מנוחה וחלומות נעימים !ו

אני מקווה שאכן עבר עלינו בוקר טוב ונעים ויום טוב עם כל הקשור ורכוך בו. הגיע זמן לאחל ערב נעים וליל מנוחה שקט וחלומות נעימים והעיקר שיהיה בריא. תמר.

TWEETY =^.^=

New member
חלומות פז תיפידוש ../images/Emo1.gif

ואכן, יום בלי פגועים בארץ שלנו, זה אומר שעבר יום נהדר. שימשיך להיות ככה, ורק שירד לנו קצת יותר גשם.

tipid

New member
בוקר טוב ושקט!

TWEETY יקירתי אכן צדקת בקשרלהגדרתך על יום ללא פיגועים ואמ ואמן שיימשך כך. לפי השמועות בתקשורת ממחר בערב יתחילו לרדת שמים והלוואי ויירבו בכל ארצנו ויבוא פתרון לבעיית המים. ועד שיתחיל לרדת הגשם שיעבור עלינו בוקר ויום נהדר שקט כייפי בריא ומלא אור ושמחה.

TWEETY =^.^=

New member
בוקר נפלא ../images/Emo42.gif../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif

וואלה תיפיד התרגלתי לבוקר טוב שלך
אני קמה בבוקר מכינה לי ת´קפה
של הבוקר וישר מתישבת ליד המחשב לחפש את הודעת הבוקר טוב שלך
שיהיה לנו בוקר נפלא ויום נהדר ויאללה גשם והרבה שתגדל לנו השלולית בכנרת.

tipid

New member
ערב נפלא ומלהיב!

TWEETY היקרה! בהמשך לברכת הבוקר טוב אני גם אמשיך בברכת ערב טוב ומצויין עם הרבה הנאה מנוחה שלווה ובשורות טובות. וליל מנוחת חולומות נפלאים. מכל הלב תמר.

tipid

New member
TWEETY תודה על ההערכה

ושיהיה לנו ערב טוב ולילה טוב ומבורך. והעיקר בריאות ושלום.

tipid

New member
בוקר טוב ומבורך!

היום יום שלישי ואיך נאמר על יום זה ".כיפעמיים כי טוב". אז לכל הבנות והבנים החביבים והחביבות יום מאושר מלא הצלחה בריאות שלום והעיקר בשורות טובות. בברכת כל טוב תמר.

פלג^ר

New member
גם לך חמודה יום שלישי הוא המבורך

בימים למעט שיששבת.בגלל שזה חצי יום עבודה יום טוב לכולם ולך.מוני

tipid

New member
ושתעבור הברכה גם לשאר ימי השבוע.

כי זה שבשאר הימים לא מהווה מגרעת ששרק נהיה בריאים ושתהיה עבודה תמידד.

פלג^ר

New member
מהפה שלך לאוזן של האדון הכל יכול..

שרק נדע להעריך את מה שיש לנו.אוהבת מוני שנוסעת מהארץ בקרוב.וואוו

למעלה