ערב טוב לאתר מקסים... שאלת פריסה

tell me why

New member
ערב טוב לאתר מקסים... שאלת פריסה

שאלתי: מה צופן העתיד הרומנטי ביני לבין X? פרסתי 7 קלפים + סיכום הכוהנת הגדולה, 7 מטבעות, מלך הגביעים, נזיר, מלכת המטבעות, מיזוג, 9 מטבעות סיכום - 4 חרבות. רקע - אני יחד כשלושה חודשים. לאחרונה אני חשה שפגעתי בו שלא במתכוון. אבל שהיחסים בינינו גורמים לו עוול..... אנא עזרתכם תודה!

שבוע טוב

קודם כל עליי לשאול אם הקשק בינכם הוא חוקי מבחינה מוסרית,כי הפריסה שלך שיצאה מראה על המון חשבון נפש,יכול להיות שקיימת אצלו בעיה כלכלית והוא קצת בדפרסיה וצריך עזרה וחיזוקים,ובאמת הכל תלוי בך.אל תעשי לו את החיים יותר קשים כי גם ככה קשה לו,הוא די מאוכזב כרגע,אבל אם תעשי מאמצים ותושיטי לו יד הוא יעריך זאת מאד.חדל ויכוחים ולנסות לרדת לו לנשמה,תנסו להגיע לפשרה בינכם או שתיקחו פסק זמן מבחינה נפשית,כי חבל הוא בחור טוב ורגיש מאד.מקווה שעזרתי,אשמח לקבל תגובה

tell me why

New member
עשיתי לא קצת קשה

אני מרגישה שאני חייבת להתרחק כי אני חושבת שאני פוגעת בו. אני אוהבת אותו עם כל ליבי - אבל רואה את הכאב שנגרם לו. מכל מיני סיבות..... אין בעיה כלכלית

../images/Emo14.gifאם אוהבים לא פוגעים

גם אם זו לא בעיה כלכלית ואת מודעת למתרחש ולמעשים שלך,אני לא יכולה להגיד לך לנתק את הקשר כי הכל תלוי ברגשות שלך,תתני לו קצת פסק זמן,יכול להיות שאת יורדת לו לנשמה שיהיה לך המון בהצלחה ומקווה שיהיה לך רק טוב

צ ל י ל 8

New member
לדעתי, למרות שעירית פירשה לך

את הפריסה, היא אינה מתאימה. כמות הקלפים אינו זהה לשאלה. ניתן לעשות גם פריסה קלטית ולשאול: מה פוטנציאל היחסים ביני ובין X ב-3 החודשים הבאים?

tell me why

New member
פריסה קלטית:

10 סיכום, יכולת, כיוון הרוח - האיש התלוי 4 בונוס לשואל אם ילמד את השיעור הרוחני - שטן 9 רוצה אבל פוחד - מיזוג 6 עתיד קרוב, כארבעה חודשים - 4 גביעים 1 מה עוזר או בעד- אביר הגביעים 5 עבר קרוב, כארבעה חודשים - 8 מטות 8 זווית הראייה של החברה - 9 מטות 2 מה חוסם או נגד - נזיר 7 דימוי וזווית אישית - 9 חרבות 3 שיעור רוחני לשואל בהווה - 6 מטבעות

blackcat2

New member
הי:)

יש פה בעיה עם השאלה וגם יותר מידי קלפים. פרסי שוב על השאלה: מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבין X ב- Y תקופה הקרובה? סה"כ 6 קלפים בלבד (זה כולל את קלף הסיכום). בי

tell me why

New member
הנה

מה הפוטנציאל הרומנטי ביני לבין X ב- חודש תקופה הקרובה? 9 גביעים, אס הגביעים, מלכת המטבעות, צדק, נזיר סיכום ירח

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo10.gif לא טוף

מה - 9 גביעים הפוטנציאל הרומנטי - אס הגביעים ביני - מלכת המטבעות לבין X - צדק החודש הקרוב - נזיר סיכום-ירח את משלה את עמך שהכל בסדר, לא מראה החוצה את כאבך, אלא כאילו טוב לך. יש פוטנצאי רומנטי, אבל הוא ממש ממש בהתחלה וזקוק להרבה ליטושים בדרך. לך יש את הסבלנות, הרצון והכוח, אבל X שוקל אם כדאי או לא. הוא עדיין מתלבט ולא הגיע להחלטה. החודש הקרוב לא יהיה טוב. כל אחד מכם ימצא את עצמ לבד עושה את חשבון הנפש שלו, וזה יגרום לכם צער וכאב. אני לא בטוחה שהזוגיות הזו "בריאה" לך...

blackcat2

New member
הי ../images/Emo29.gif

בגדול ניכר כי יש פוטנציאל רומנטי אולם הוא עתיד להתממש לקראת חודשי הקיץ (יוני - אוגוסט). (אס הגביעים). ניכר כי המצב כיום מעיד על בעיות תקשורת בינך לבין הבחור. את כפי הנראה מצטערת מאד על התקלים בינכם ואת מרגישה כי אין בך די כוח לשנות את המצב. את מתקשה מאד לפרוץ את גבולות המחשבה ולהיות יצירתית בכל הנוגע להשגת "שלום בית" עם הבחור. הבחור עובר תקופה של התכנסות פנימה, בחינה אישית ואולי מעט התבודדות מה שניכר ב- 3 הקלפים האחרונים- הצדק, הנזיר, הירח. לאחר שיבחן את המצב וילמד אותו הוא יוכל לעשות שיקולים עניינים ולהכריע חד משמעית בנוגע לזוגיות. לטעמי מדובר בתהליך שיארך יותר מחודש מה שמחזק את תחושתי שמימוש הזוגיות יתחן בעוד מספר חודשים (כפי שמדגיש קלף אס הגביעים) שימי לב כי התהליך שעובר הבחור עשוי להאט מעט את הקשר. בי

למעלה