אהבתי את הציור (חתימת הצייר בתחתית התמונה) שם הציור
" משפחת ביבס בדרך הביתה".
צפה בקובץ המצורף 109752
נכון.נחטף בנפרד מאשתו והילדים
![]()
Faragi Moti
Faragi Moti ist bei Facebook. Tritt Facebook bei, um dich mit Faragi Moti und anderen Nutzern, die du kennst, zu vernetzen. Facebook gibt Menschen die Möglichkeit, Inhalte zu teilen und die Welt...www.facebook.com
הלוואי.אהבתי את הציור (חתימת הצייר בתחתית התמונה) שם הציור
צפה בקובץ המצורף 109752
לא ידוע.הלוואי.
מה עם אב המשפחה?
לא רוצה לבאס, אך אני דיי סקפטי שמישהו מהם בחיים.לא ידוע.
כמוך מקווה שאתה טועה.לא רוצה לבאס, אך אני דיי סקפטי שמישהו מהם בחיים.
כולי תקווה שאני טועה.
אמן. הלואי שהם בחיים.אהבתי את הציור (חתימת הצייר בתחתית התמונה) שם הציור
צפה בקובץ המצורף 109752
אהבתי את הציור (חתימת הצייר בתחתית התמונה) שם הציור
צפה בקובץ המצורף 109752
התגלגל אליי בפייס בוק.ציור נפלא! מעניין איפה מצאת אותו.
מקווה שאכן המשפחה תחזור.
ציור נפלא! מעניין איפה מצאת אותו.
מקווה שאכן המשפחה תחזור.
אולי רק אצלי אבל מקבל הודעת שגיאה לקישור.![]()
Faragi Moti
Faragi Moti ist bei Facebook. Tritt Facebook bei, um dich mit Faragi Moti und anderen Nutzern, die du kennst, zu vernetzen. Facebook gibt Menschen die Möglichkeit, Inhalte zu teilen und die Welt...www.facebook.com
אנסה לסייעאולי רק אצלי אבל מקבל הודעת שגיאה לקישור.
אצלי, ממש הרגע, מוביל לדף שלו.אולי רק אצלי אבל מקבל הודעת שגיאה לקישור.
לטעמי נקודת ההנחה צריכה להיות בדיוק להיפך, על אף הסיכוי שקיים וברור שהערכתך נכונה. לגבי סיפא דבריך זה נכון כמובן, אבל אין סיבה לחשוב שלא היה שם ל'מארחים' אוכל לתינוקות. הרי היה להם אינטרס מובהק למחבלים לשמור את התינוק בחיים.למרבה הצער יש לצאת מנקודת הנחה שהילדים (וכנראה גם האמא) אינם בחיים, אלא אם יגיע מידע שמראה אחרת (ואין סיכוי שיגיע).
כל הילדים (אלה שמתחת לגיל 18) הוחזרו בעסקה שבוצעה קרוב לחודשיים לאחר פרוץ המלחמה. לא בכדי בני משפחת ביבס לא הוחזרו.
נוסיף לזאת את העובדה שחמאס עצמו טען כבר מזמן שאינם בחיים . אפילו לא בטוח שהם רצחו אותם באופן אקטיבי. תינוק בן 9 חודשים שלא יקבל את המזון שהוא צריך ויהיה בתנאים כאלה, יכול גם למות ממחלה.
לטעמי נקודת ההנחה צריכה להיות בדיוק להיפך, על אף הסיכוי שקיים וברור שהערכתך נכונה. לגבי סיפא דבריך זה נכון כמובן, אבל אין סיבה לחשוב שלא היה שם ל'מארחים' אוכל לתינוקות. הרי היה להם אינטרס מובהק למחבלים לשמור את התינוק בחיים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.