ערב טוב לחברים ובקשה..אוזני זאב.

ערב טוב לחברים ובקשה..אוזני זאב.

אני צריכה להכין זוג אוזני זאב. שיתלבשו על ראש של ילד. לסיפור כיפה אדומה. כל מה שעשיתי לא עומד ונופל וזה מתסכל נורא.. אנא רעיונות דחוף והמון תודה.

maorkad

New member
מיותר לציין שאני חסיד של ספוג

כמו זו בתמונה יכול לתת לך רעיון לאוזניים של כל שאר בעלי החיים

אולי שיתחברו על כובע ?

כובע טמבל פשוט מצופה פרווה ועליו האוזניים ... אני עובדת הרבה עם קשתות ואכן נופל

אכן האוזניים יפלו אך אפשר להשחיל חוט ברזל

והן לעולם לו יפלו ...אולי יתעקמו. אך מכיוון שזה דורש קצת ידע , הרעיון של חגית נפלא. בהצלחה רבה דבי

,תודה לכן חגית ודבי אמשיך לעבוד על זה

ובטוח שבסוף יהיו לי אוזניים.ושוב תודה על הנכונות לעזור.

אוזניים - מישהו יכול לצייר לי אוזניים של זאב?

ואז אעשה מסול? תודה..יוצא לי כמו לארנב

feyoula

New member
עשיתי פעם תחפושות של זאב

אל תאמרי נואש. עשיתי את האזניים עם חוט ברזל עבה מקופל פעמיים עם רווח (ליצור את היציבות של הקשת) ומצופה פרווה. בקצוות שלו עוטפים מתחת לפרווה עם ספוג ואז נוצר לחץ וזה לא נופל (אבל לא יותר מדי, שלא יכאב לילדון...). את החיבור בין האוזניים עצמם לחוט הקשתי כדאי לחזק עם חוט ברזל דק ומהודק (ודבק חם כמובן). חשוב לשים לב שלא ישארו "שפיצים" כי זה יכול לדקור גם מבעד לפרווה. לכן, אם זה לילד, אולי כדאי כמו שמאור הציע, לעטוף גם את הקשת עצמה בספוג. אני אחפש לך תמונה.. לא בטוחה שיש לי על המחשב, אם צריך לסרוק אז מחר בערב, יהיה לך:) לילה טוב, חמוטל

feyoula

New member
אוח איזה עצבים

אני ממש מצטערת, יש לי 2 תמונות של הזאב (כי היו גם שלושה חזרזירונים והם תפסו הרבה צומי: ), האחת בפרופיל ומושחרת כזאת, אז לא רואים כ"כ טוב את האוזניים ובשניה צילמה אותנו אחת הילדות והיא חתכה לו את חצי הראש העליון- משמע: זאב ללא אוזניים!! אז אני לא מאמינה שתוכלי להפיק מזה משהו... בכל זאת ניסיתי לצייר לך תרשים ואני לא מצליחה להעלות אותו לכאן. אבל..אם תשלחי לי במסר את המייל שלך, אוכל לשלוח לך במייל. זה אמנם לא איזה תרשים יצירת מופת.. אבל יעזור להסביר את מה שצריך לעשות:) צ'או ולילה טוב, חמוטל

למעלה