ערב טוב לחברי בפורום

אסתרס

New member
ערב טוב לחברי בפורום../images/Emo68.gif

קראתי כל מה שכתבתם ותודה להתיחסות. אינני יודעת מתי יתחילו לתת את התוספת, לדעתי צריך פשוט לטלפן ולשאול. אכן שלמה היה מצונן מעט, והשתעל, הוא מקבל סירופ לכיוח שפועל היטב. הפסקתי לו את הזיפרקסה, והוא לא מקבל עכשו שום דבר מרגיע, בינתים אין שום תוקפנות. היום קרה משהו במרכז היום: הנהג רב עם אחת המטפלות, נטש את החולים במרכז ולא הסכים להסיע אותם הביתה.(אני מקוה שהיא רבה איתו למען החולים) מאחר והיום לימדתי באוני" ומיכלי היתה בישיבה בב"הס שלה, עופר הנכד גויס לקבל את שלמה מההסעה. עד 1615 לא הודיעו כלום הביתה. רק אז צלצלו ואמרו " הנהג חדש ויהיה עכוב בהגעה" שלמה חזר רק בעשרה לחמש ! ! ! מו תש, רטוב, וצמא מאוד. הנהג סיפר
לנו את האמת. מה אתם אומרים ?

נילי41

New member
../images/Emo20.gif אסתר יקרה ../images/Emo73.gif

ראשית כל שמחתי לשמוע שהסיבה להתדרדרות של שלמה היתה באמת צינון ולא משהו בלתי הפיך. אני כל הזמן דואגת ממה שהולך לקרות וכל הזמן מחפשת סימנים לירידה בתפקוד, כמו שאני שומעת שקורה אצל אחרים... התופעה שתיארת אצל שלמה ממש הדאיגה אותי. אני מקווה שהוא התאושש ומתפקד יותר טוב כבר. איזה סיפור מעצבן עם ההסעה... נראה לי שנקודת התורפה של מרכזי היום היא ההסעה. גם לנו היה סיפור עם הנהגים. מרכז היום שבעלי עכשיו מבקר בו עובד עם חברת מוניות. בכל בוקר מגיע נהג קבוע שאוסף את בעלי ועוד חבר שלו מהאזור שלנו. בחזרה מגיעים כל מיני נהגים מזדמנים כך שבכל יום יש נהג אחר שלא תמיד מכיר את האזור ולא מוצא את הכתובת. אבל זה לא מילא. בוקר אחד הנהג הקבוע שלנו לא הגיע. כשהתקשרנו אליו הוא אמר שהודיעו לו מחברת המוניות שהקו שלנו בוטל ושהוא היה בטוח שאנחנו יודעים על כך. הייתי בשוק כי לא אמרו לנו שום דבר. כמובן שביקשתי ממנו שיאסוף את בעלי ואת חברו באופן פרטי, שילמנו לו עבור הנסיעה והתקשרנו למרכז היום לברר מה קורה. מתברר שהיה איזה מקרה עם חברת המוניות ומנהלת מרכז היום לא היתה מרוצה מהטיפול שלהם והתבטאה בצורה שהעליבה את מנהל התחנה. מבלי להודיע למרכז היום, מנהל התחנה השבית את כל ההסעות בבוקר שלמחרת. במרכז היום לא ידעו מכך דבר והתחילו לקבל טלפונים מהאנשים שהמוניות לא הגיעו לאסוף אותם בבוקר... בסופו של דבר המנהלת נאלצה לקיים פגישת פיוס עם חברת המוניות וכנראה לחזור בה ולהתנצל ובכך בא הסכסוך לסיומו וחברת המוניות החזירה את המטופלים באותו יום הביתה. כנראה שעבודה במתח עם אנשים גורמת למשברים פה ושם, וכמובן שהדבר פוגע במטופלים. אגב, במרכז היום הקודם שבעלי ביקר בו במשך שנתיים ורבע, אף פעם לא קרה משבר עם ההסעות. הנהג הקבוע שלו תמיד הגיע פחות או יותר בזמן, אבל שמעתי על מקרים רבים של בעיות עם הנהגים. חבל מאוד על המטופלים. שלמה המסכן שהיה כבר רטוב וצמא ועייף ובוודאי מודאג... בייחוד כשהוא לא מרגיש כל כך טוב. אני מתארת לי גם את הדאגה שלכם עד אשר התברר העניין. זה היה איחור גדול מאוד. אצלנו יום אחד כשההסעה איחרה לצאת ממרכז היום בצהרים, התקשרו אלי ואמרו לי לא לצאת לחכות לו בשעה הרגילה אלא חצי שעה מאוחר יותר. חייבים לשמור על לוח זמנים קבוע של ההסעות, עד כמה שאפשר ולא להתיש את המטופלים ולהדאיג את המשפחות. מחזקת את ידיך אסתר ושולחת לך חיבוק גדול וחם. שיהיה לך כוח להתמודד עם כל מה שקורה... לילה טוב לכולם. נילי

zs1957

New member
בעיות בהסעה של מרכז יום

היי אסתר, צר לי לשמוע על ששלמה חזר מאוחר , מותש,רטוב וצמא. מנהלת המרכז היתה צריכה להודיע לך על האיחור מבעוד מועד ולא בשעה מאוחרת. אני מתארת לי שגם בני משפחה אחרים דאגו. לדעתי עלייך לטלפן ולהעיר לה על כך.אמי היתה חמש שנים במרכז יום ברעננה מעולם לא היו בעיות מהסוג הזה. הנהג היה קבוע ,מאד סבלני, והגיע תמיד בזמן. כמובן שקורים דברים מהסוג הנ"ל מתפקידה של מנהלת מרכז היום לפתור את הבעיות. האחריות על המטופלים מוטלת על כתפיה. טוב שהפסקת לתת לשלמה את הזיפרקסה. אני חושת שאלו היות תופועת הלוואי של התרופה. אם הוא שקט כרגע אין טעם להלעיט אותו בתרופת הרגעה. לילה טוב שקט ורגוע, זהבה שחם

איזה גועל נפש ../images/Emo46.gif

איזה מן דבר זה לריב על חשבון החולים ? שיריבו ביניהם אחר כך מה זאת אומרת לא מסכים להסיע... הייתי כותבת להם מכתב כועס על הדבר הזה פשוט חוצפה. גם בגן של הבן שלי קורים מקרים עם נהגים של הסעות פשוט גועל נפש, הם לא יודעים איך להתנהג.

למעלה