ערב טוב לחברי הפורום.

ערב טוב לחברי הפורום.

אני מחפש מקום להתארח אצל מישהו/י ביום כיפור. אני חוזר בשאלה ולא צם בכיפור. הבעיה היא שאני גר כרגע אצל הוריי וזה לא אפשרי לא לשמור אצלם מכיוון שהם חסידים. אשמח לתגובות. תודה ויום מקסים.

מירנטו

New member
לא מתכוונת להטיף מוסר אבל

חשוב שתדע שגם חילוניים צמים ביום כיפור זה כאילו המינימום שבמינימום.אז גם אם חזרת בשאלה אולי בכל זאת?תצום במקומי:)אסור לי בריאותית גם לא בשיעורים.אז צום קל-כניסת הצום ב17:15.חתימה טובה ושנה נפלאה.

משתפר? במה בדיוק אני משתפר?

שלחי לי מסר עם שמך המלא ושם אמך המלא למסרים ואני העביר לו את זה עוד היום.

down under1

New member
סליחה על ההתערבות

ואני בכלל מפורום אחר... אבל, לא כל החילונים צמים בכיפור. אני לא צמה ובכלל המשפחה שלי חלק צמים וחלק לו. שום דבר לא מחייב. אבל אני גרה רחוק מידי בשביל להזמין.... שיהיה לכולכם גמר חתימה טובה!

tamirzak1

New member
כל הכבוד להוריך שהם עדיין מכירים בך.הרבה

חוזרים בשאלה מנותקים לחלוטין מהוריהם בגלל חזרה בשאלה. אני חילוני,צם ביום כיפור כי זו הזדמנות לנקות קצת את הגוף משטויות,אך במסגרת עבודתי חייב לנסוע ביום כיפור לעבודה.... הרי בסופו של דבר גם רכיבה על אופניים ביום כיפור זה כבר חילול החג...... שיהיה לכולכם צום קל (לצמים) , יום טוב וגמר חתימה טובה.

מוזר !

לא ידעתי שיש בכלל מקום עבודה שעובד ביום כיפור כמובן חוץ מבתי חולים. יש עוד? ואיזה?

כאילו התכוונתי לומר שדווקא ביום

כיפור הם יכולים לבקש אפילו כמה מאות שקלים לשעה.

tamirzak1

New member
עובדים שכירים במקום עבודה מסודר אינם יכולים

לבקש כמה כסף שהם רוצים (ליתר דיוק לבקש הם כן יכולים , אבל לא יקבלו ). קיים נוהל שכר מסודר לעבודה בשעות יום (עובד רגיל) , שכר מסודר למשמרת לילה , שכר מסודר לשבת,לחג ולחול המועד. מצד אחד "שוק" זה טוב.אולי נרוויח יותר כסף. מצד שני למה שהמנהלים יקחו דווקא את היקר? הם יחפשו "בשוק" את זה שמוכן לקבל הכי פחות. יש הרבה מקומות עבודה גם ביום כיפור : משטרה,מד"א,כיבוי אש,בתי חולים (רופאים ואחיות),צבא,מקורות,חברת חשמל,חברות שמירה ואבטחה,חזנים (גם חזנים מקבלים משכורת על חזנות) ועוד מפעלים שקיימים אצלם מתקנים שלא ניתן להפסיקם ל-25 שעות.

למעלה