ערב טוב ליושבי הבית|U4|

ערב טוב ליושבי הבית|U4|

בשנה שעברה הלכו לעולמם שני אנשים יקרים לי מאוד בהפרש של כשבועיים זה מזה. סבי האהוב שנפטר בשיבה טובה בגיל 96 וארבעה חודשים וחמי היקר שנפטר בגיל 74 וחודש. אני לא יודעת אם אני יכולה לשאול בשביל בעלי, אם זה מקובל?? אבל, מאז שנפטר חמי , הוא הופיע בחלומו של בעלי רק פעם אחת וגם את הפעם הזאת הוא לא ממש זוכר מה חלם. חלק מאחיותיו (גיסותיי) מספרות על חלומות רבים בהם מופיע אביהן,חלק מהחלומות הוא מופיע כשהוא חיוני ומלא שמחת חיים ובחלק מהחלומות הוא מופיע עייף,חלש וחולה. בעלי מאוד רוצה שאביו יגיע אליו בחלומות. לא פעם שמעתי אותו אומר שואל, למה הוא לא מופיע אצלו ורק אצל אחיותיו?? בעלי מביע רצון עז שאביו יגיע אליו וזה לא קורה. האם ניתן לקבל מסר ממנו עבור בעלי? אם אכן מקובל, ארשום את הפרטים הרצויים לשם כך. ואם לא מקובל, אז אולי יש לו מסר עבורי? ובקשר אלי, סבי האהוב נפטר 5 שנים אחרי פטירתה של סבתי האהובה. שניהם נפטרו באותו החודש בהפרש של 5 שנים פחות 6 ימים. היו נשואים 61 שנים עד שסבתי נפטרה. היו זוג קסום ומיוחד וכל אחד היה רוצה סבא וסבתא כמותם. (הורים של אבא שלי). בשנים הראשונות לאחר פטירתה של סבתי, אני חושבת שהרגשתי בנוכחות שלה בחיי. חלמתי עליה מספר פעמים,החלומות היו כל כך ברורים,שמעתי את קולה בבירור והייתי בטוחה שזו מציאות...עד שהתעוררתי.. באותה תקופה בני הבכור ניצל מפגיעת רכב. אני מאמינה שסבתי היא ששמרה עליו. לפני שלוש שנים עברנו דירה. עזבנו את העיר בה גרנו ועברנו למושב סמוך. מאז אני לא מרגישה את הנוכחות שלה,לא חולמת עליה, אבל חושבת עליה המון. לפני שנה וחודש נפטר סבי. יש ימים שאני מרגישה געגועים עזים לסבא שלי, פחות לסבתי, אולי כי המוות של סבי קרוב יותר. שניהם חסרים לי מאוד!! רציתי לדעת אם יש להם איזשהו מסר עבורי ? אם לשניהם ואם לאחד מהם. אני רוצה לדעת אם הם נפגשו בעולם האחר, האם הם ביחד? (או שאין דבר כזה
) הכי חשוב אני רוצה לומר להם שהם חסרים לי מאוד, שאני אוהבת אותם. ורוצה שידעו שכל אלבומי התמונות שהיו אצלם בבית, מילדותם דרך ילדותו של אבי,ילדותי שלי ושל אחותי ועד האלבום האחרון שבו הם סידרו את התמונות של הנינים, הכל נמצא אצלי ואשמור עליהם לדורי דורות כפי שהבטחתי להם בעודם בחיים. מיכל, בת אוגניה (ג'ני) תאריך לידה 27.3.70
על ההקשבה, ומצטערת אם יצא ארוך

antreprize

New member
בעניין בעלך:

המלאכים מוסרים שאת יכולה להרגיע את בעלך... כשאביו יסיים את משמרתו אצל אחיותיו הוא יוכל לבוא לבקר גם את בעלך ולמסור לו כל אשר עולה על נפשו... בינתיים,,, המלאכים התקשרו -(גוביינא) לאביו של בעלך והשיגו ממנו מסר אשר יגיע אל בעלך בעתיד...~ בעניינך: תבואי מחר,,, המלאכים סיימו להיום.

אני מקווה שתבין שהפגיעה שאתה מנסה לפגוע

היא בעצם שידור החוצה של עד כמה אתה בעצם עלוב נפש. פוי!

antreprize

New member
אינני מנסה לפגוע באף אחד!

אני לא עושה שום דבר שאת לא עושה (להפך, אני עושה זאת יותר טוב, ביושר ומתוך מטרה לסייע לזולת!!)..

אדוני החצוף

..תקרא את כמות התגובות המעריכות..שבאות מתוך כך שאף על פי שאתה טוען שאני רמאית..מסתבר שאני רואה די הרבה אמיתות שנוגעות לאנשים ולחייהם וזאת באמצעות תקשור וכשאתה מטיף לאישה שגילה כפול משלך מה עליה לעשות ..בחייה..ואיך כדאי שזה יהיה מתוך התייחסות לדבריה ולא רק מתוך רצון לסתור את דברי המתקשרים פה בבקשה ממך לך טפס על עץ אחר
מי שנכנס לפה נכנס מרצונו החופשי ולא מאונס.

antreprize

New member
את לא רואה יותר ממני.

התגובות המעריכות מגיעות אליך עקב הניסיון הרב שלך בהטעיית אנשים ובסיפור סיפורים אמינים. למרות שמן הסתם, את אינך מתקשרת עם שום ישות על טבעית. אני לא רק מטיף לאישה שגילה כפול משלי, אני גם מטיף לאישה שגילה כפול משלי ושעוסקת במתן מידע וביעוץ שקריים וביעוץ לאנשים אשר אינם מסוגלים להבחין בין אמת לשקר.

o1d3e5t

New member
אדוני בעל האגו

כיצד אתה יכול לקבוע אם משהו רואה יותר ממך או אם משהו יכול לתקשר עם ישויות על טבעיות כאשר אינך מכיר את אותו אדם כלל זה רק אומר כי הינך מדבר מתוך האגו ואתה אדוני היקר נמצא בפחד,קנאה ובבצע. אם היית טורח לקרוא את התשובות תוכל גם לחקור ולגלות כי תשבותיה של אותה אחת הינך נכונות להפליא,השקט האגו וראה הדברים ממקום שליו נקי וטהור,בהצלחה לך.

antreprize

New member
זה די פשוט.

מכיוון שאין שום סיבה לחשוב שישויות על טבעיות קיימות ו/או שניתן לתקשר איתם, זה די ברור שלאונורדו או כל אחד אחר כאן, לא מתקשר עם מתים יותר ממני. תשובותיה אינן יותר נכונות מתשובותי, וכך גם תשובותייך והתשובות של כל אחד אחר ואני אשמח להעמיד טענה זו למבחן.

נאפו פה

New member
לנורית פשר החלומות (תכנסי ותראי את התשובות)

כדי מאוד לראות את ההרצאה הזאת היא תתן לך את כל התשובות, ולפי החלומות שסיפרת יש תשובות משמעותיות שאת חייבת בשביל זה לראות את ההרצאה. תיאור ההרצאה: "מאין נובעים החלומות? האם חלום יכול לצפות עתידות? הופעת נפטרים בחלום, מה דעת המדע על כך ומה דעת התורה והקבלה, ועוד." במידה ויש לך עוד שאלות או עזרה כלשהי תוכלי לשאול אותי פה או בפרטי.

העין3

New member
מיכל.

מה שכתבת כאן ריגש אותי ונגע בי... אני מצליח לחוש את הכאב שלך והגעגוע. יש אפשרות לנסות להפגיש אתכם לפגישת פרידה... לא בבית על קפה ועוגה אבל תצליחי לחוש לשמוע ולראות אולי. אם תרצי ותרגישי שלמה עם עצמך ... את מוזמנת לפנות אלי ואנסה לעזור. יש רק תנאי אחד... אני לא מקבל כסף או מתנות בעבור השירות שלי !!! ואני יכול רק לנסות. שבוע טוב ושתדעו רק ימים טובים ויפים יותר. ערן.

העין3

New member
כואב לי לראות שיושבים כאן כמה חולי נפש..

שצוחקים מכאבם של אחרים...

The Prospect

New member
אף אחד לא צוחק מכאבם של אחרים

פשוט אנשים מקנאים כאן בתמי. אין מה לומר, היא פשוט תותחית- לא רק שאבי רוד כתוב עליה, ולא רק שהיא אהובתו הגשמית של ג'ון לנון, גם עומד לצאת לה ספר שהולך להיות רב מכר עולמי. פשוט אישה מדהימה.

שלום מיכל...

חמך מופיע בחלוצות בדמויות שונות אך הוא עצמו מוגן..הדמות החולה והבריאה קשורה למסר ולא משקפת את המציאות... שלחי לי את השמות..אפשר גם במגסר ואראה מה עולה... לגבי סבך וסבתך הם רואים הכל גם לתוך נשמתך ויודעים לחוש בגעגוע, ברגש הטהור..והם גאים בך ובמשפחתך...! היי ברוכה

נאפו פה

New member
לא בדיוק נכון

כאשר הנפטר מופיע בתור אדם חלש, חולה, ובדרך כלל מופיע עם בגדים קרועים או בלויים (אם היא תשאל את האחיות של בעלה היא תראה שכך הדברים), מסמן על מצוקה ובקשת עזרה מהאנשים המקורבים אליו. בדרך כלל עשית דברים לעילוי נשמתו כגון קריאת קדיש ביום ההזכרה (במידה ואין מי שיקרא אפשר לבקש ממישהו בבית הכנסת), תנינת צדקה ולכוון שזה בשבילו, ובכלל התחזקות עצמית אשר נעשת לזכותו יכולה לתרום הרבה לנפטר, הדלקת נרות בשבת ובכלל כל דבר שנעשה לזכותו תורם לשיפור מצבו, ולהקלה ושמחה לנפטר.

השאלה לאיזו עזרה הוא מבקש??

המשפחה משפחה מסורתית. בעלי אמר קדיש והניח תפילין כל יום בחודש הראשון למותו של אביו. אחד מאנשי בית הכנסת אמר קדיש כל השנה. ביום השנה, באזכרה, כמובן שנאמר קדיש, אנשי בית הכנסת הגיעו לבית,נערכו תפילות וכל מה שמקובל באזכרה במלאת שנה לפטירה. (נכון יותר 11 חודש). לבית הכנסת המשפחה תרמה סדרת ספרים. נרות שבת מדליקות כל אחיותיו של בעלי וגם חמותי. היא גם שומרת שבת ולא נוסעת בשבת. אני לא מדליקה נרות שבת באופן קבוע. רק מידי פעם. בעלי מדליק נר נשמה בכל יום שישי. כך שלא נראה לי שזו המצוקה שלו. נעשה הרבה למען עילוי נשמתו.

נאפו פה

New member
זה לא נכון שנעשה הרבה, אני אסביר את דברי אבל.

כנראה רק מחר מכיוון שאני מאוד עייף היום

נאפו פה

New member
את חייבת לראות את ההרצאה קודם מכיוון...

שכך תוכלי להבין האם מדובר בחלום אמת או סתם חלום ובכלל מה צריך לעשות למען הוריך והוריו (תראי את ההרצאה אם באמת זה חשוב לך) לחצי על המילה הזאת ---> פשר החלומות (חובה לראות)

ערב טוב ../images/Emo140.gif

נכנסתי הבייתה רק עכשיו אחרי יום ארוך,עמוס פיזית..ועמוס נפשית עם הרבה חומר למחשבה.
לאונרדו על התגובה. שלחתי לך מסר עם פרטים נוספים.
נאפו פה, עוד לא היה לי את הזמן להקשיב להרצאה...
העין3 ,גם על התגובה פה וגם על השיחה. ובאשר ל
... אם לא תתייחסו לדברים שהוא כותב,ותתעלמו לחלוטין מכתוביו,זה יפסק! ידוע שהתגובות הן אוכל ל
וככל שיקבל יותר תגובות, כך יקבל יותר תיאבון.. תתעלמו!!!! שוב תודה למי שהגיב לעניין. שיהיה ערב נעים ולילה טוב

לילה טוב../images/Emo24.gif

אפשר בבקשה הבהרה, שמך מיכל, ומי זו נורית.? האנרגיות משתנות לי, למרות שאת רוב התשובות קיבלת. אור ואהבה אריאלה

למעלה