ערב טוב לכווולם

• פותח הנושא פל
  • פורסם בתאריך

פל

New member
ערב טוב לכווולם ../images/Emo122.gif../images/Emo178.gif

אז ככה ליל הסדר אצל המשפחה שלו- במרכז למחרת אצל המשפחה שלי - בצפון (על האש) ביום שני - אצל חברים - במרכז (על האש) היום - טיול בגלבוע עם חברים אחרים - צפון (על האש) מחר - עוד חברים - מרכז (על האש) יום חמישי - מפגש נשים בלבד - תל אביב (מאוד בנאלי- בית קפה) בשבת - רובם - אצלי - מרכז (לשם שנוי- על האש) ובשבוע הבא אני במצפה הימים- צפון. (אומנם אני אוהבת בשר אבל - סוף סוף ב ל י) צריך לצייר גרף שיטוטים לא רק בני ישראל נדדו, אימצנו בחום את השיטה, ולפי מה שראיתי היום בדרכים - כל עם ישראל אימץ.....
ערב טוב

Rebeccan

New member
../images/Emo140.gif גמני כל השבוע

לילהסדר - ישנתי אצל חברה ברחביה, הסדר היה בעיר העתיקה, חזרתי לישון ברחביה, כי ליוותי ת'בת שלה ביום שני עבדתי באזור הסטף - הדרכתי קבוצות של משפחות היום עבדתי באזור נס הרים והר יעלה - הדרכה מחר באזור רמת הנדיב וחוף הבונים ביום חמישי ברמת מנשה .. ביום שישי - בינתיים חופש, לטפל בגינה ולזרוע עוד סיבוב ריחן. בינתיים שתיל של זוטה לבנה, צמח תה בטעם מנטה פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

אחשל

New member
אכן חופשה מתישה ../images/Emo3.gif...

אמנם הטיול ארוך הטווח יהיה רק מחרתיים אבל בנתיים... לילהסדר אצל ההורים, לא על האש אבל עם בשרררררררררר
למחרת חיסול ממוקד של שאריות מהערב הקודם
אתמול - יום מנוחה, ארוחות קלות יחסית(דגים בצהרים) היום - על האש "לייט" בעיקר עוף וכדומה... מחר - יום טיול, הצידה כבר מוכנה
, בלי מינגולים... מחרתיים - יומחמישי הגדול
, ואחריו נראה לי צום עד אחרי החג
...

למעלה