ערב טוב לכולכם פותחת את הערב בבדיחה

ערב טוב לכולכם פותחת את הערב בבדיחה

פיה טובה אמרה לזוג נשוי: "הייתם זוג לדוגמא במשך 25 שנה, ואני רוצה להגשים לכל אחד מכם משאלה." "אני רוצה לטייל בכל העולם עם בעלי הנערץ", אמרה האישה. הפיה נופפה במטה, וכרטיסי טיסה הופיעו בידי האישה. "זה אמנם רגע רומנטי אבל הזדמנות כזו מגיעה רק פעם בחיים", אמר הבעל, "מצטער יקירתי, אבל אני רוצה אישה צעירה ממני בשלושים שנה." נופפה הפיה במטה הקסם ולפתע הבעל הפך להיות בן תשעים... מסקנה: הגברים אולי נבלות אבל הפיות הן – נשים!!!

גריפון יקירי , לא יודעת עם איזה

נבלות אתה מתרועע, אבל נשים הם פשוט חכמות יותר , פיכחות יותר, ערמומיות יותר, זה לא אומר שהן נבלות, כמו שלא כל הגברים מלאכים, גם לא כל הנשים נבלות, סך הכל בדיחה תמימה שניכתבה בלשון נקבה , אפשר לכתוב אותה בדיוק ההפך בלשון זכר, אל תקח ללב , חבל על הבריאות , החיים יפים בסך הכל, לא ככה ? הכוונה היתה תמימה לגמרי מצידי.

גריפון

New member
אין לי בעיה עם הבדיחה

הפרשנות שהוספת בסופה אולי משקפת אותך, אבל לא מחמיאה לך - וכנ"ל לגבי התגובה הזו שלך עכשו. יערב לך. והסגנון שלך מוכר כאן מאוד.

מוכן בהחלט. אני מוכן לקבל שנשים הן

כליל השלמות. אבל שלמות זו נסדקת אם לא יודעים ממש לשים סימני פיסוק נכון. כאילו כזה שאותה שלמה וכלילה ממש לא רואה טקסטים כתובים מול עיניה ולא יודעת מתי שמים ומתי לא שמים רווח לפני ואחרי סימני פיסוק.

well שמחה שהסגנון שלי מפורסם

זה אומר, שדברי מעניינים ונקראים בפני כולם, זאת היתה מחמאה ותודה. אבל אני אישית ממש לא מחפשת מחמאות אלא סתם כותבת בכדי להכיר אנשים חדשים ולשמוע מהם כל מיני דעות שונים גם אם הם לא ערבים לאוזני
ביקורת היא תמיד התקבלה אצלי בחיוב, אבל איתך זה קצת ירד מהפסים , בדוק מתי ואיפה איבדת את חוש ההומור, החיים לא שבים שלעדיו.

אני רואה שממש חורה לך העניין

אז התייחס לבעיה שאתה רואה בכל זאת, אני כותבת מהר ולא כל כך שמה דגש על פסיקים ,נקודות וכו... ואפילו אני לא מרגישה שאני מוסיפה אותם, אז אל תיקח קשה את העניין , טוב
אנו לא בפורום "עברית תקינה" או "נכונה" איך שתבחר, ומציעה לך שאם דברי לא נעימים לך, או לא מספיק טובים לרמה השיכלית והשפה הגבוהה שלך, אז בבקשה , אתה מוזמן לא להתייחס

אגב אני די הרבה

גולשת ורואה המון אנשים שכותבים עם שגיעות או טעויות פה ושם, זה לא אומר שהם לא יודעים את השפה יותר או פחות ומעולם לא חשבתי להתיחס ביומרנות וסנוביות כמוך הדברים נכתבים ברוב המקרים במהירות ורוב הסיכויים שיהיו טעויות, אז לא לקחת קשה את העניין.

גריפון

New member
חרוזית, זה הבית שלנו. כבדי אותו

ואת יושביו ותתכבדי בעצמך. הסגנון שלך נעשה לגמרי לא נעים.

על איזה מין

כבוד אתה מדבר אם בעצמך אתה לא מכבד את מי שכותב כאן ? כל מה שנכתב כאן מבחינתי היה בגדר של הומור בלבד , לא היה לי שום כוונה לפגוע באף אחד, וחלילה לא לדבר בהתנשאות ובחוסר כבוד אל מישהו ספציפי, מה עוד שכל הדברים על נשים וגברים ומי יותר טוב ממש , אבל ממש נכתב בהומור, אתה לא חושב שאני באמת חושבת שנשים הם גזע עליון יותר מגברים, כי זה יהיה ממש בדיחה. אם ידעתי שיש כאן אנשים מתנשאים שלא מבינים שמץ של הומור ודוגלים להפוך כל בדיחה לדיון פילוסופי ללא כל פרופורציה, ממש לא הייתי נכנסת לזה. אני מאמינה שהפורום כאן הוא לא משקף את האופי המתנשא של שניכם בלבד וישנם אנשים קצת יותר נחמדים וסימפטים מכם. ואם הסגנון שלי נעשה לא נעים עבורכם זה כנראה התבקש. אתם הבאתם את זה לכך דרך פילוסופיה בגרוש. אבקש משתיכם לא להתיחס יותר לדבר שאכתוב כאן כמו שאני לא אתייחס לדבריכם, אלא אם תחליטו לכבד אותי בצורה נאותה כמו כל חבר אחר כאן. שיהיה לכם סוף שבוע נפלא, ושבת שלום.

למעלה