ערב טוב לכולכם

צבי ש

New member
ערב טוב לכולכם

לשמי צביקה ואני כרגע לא עובד כבר חודש במקום האחרון>אני משוחרר שנתיים<מכרתי מנויים לעיתון ילדים שנה כולל הרצאות קצרות לילדים בשביל למכור לא אכפת לי להתחיל לעשות משהו מהבית אפילו עשר שעות ביום כי יש לי משמעת היש לי נסיון בשוק בטלפונ<לא עולה לי שום דבר בראש מה למכור אבל מה אני יכול למכור כבר היום? ביטוחים לא בא לי ובטח לא מנוי לעיתון יש מישהו שיכול לשתף אותי או לזרוק רעיונות?ערב טוב שבת שלום

motyka

New member
שלום צביקה

055552255 אין היום עבודה מכניסה במכירות בטלפון מהבית.

בוקר טוב צבי

אפשר לעשות יופי של כסף במכירות בטלפון. כל החברות הגדולות בעולם משתמשות במכירות בטלפון וגם אני אישית עושה את זה כל הזמן. מכירות בטלפון הן סוג של אומנות תקשורת וניהול שיחה שאפשר ללמוד אותה. מי שאיננו יודע אותה ולא מתמיד ועושה אותה יגיד לך שאין מכירות בטלפון... אפשר למכור הכל, כל מה שתרצה, רק כדאי שאתה תמצא את מה שאתה רוצה ומרגיש איתו נוח, ולא דרך המלצה של אנשים אחרים. מכיוון שכדי למכור בטלפון כדאי שתהיה מחובר טוב טוב עם המוצר שאתה מוכר או לחילופין עם הקהל שקונה. אני מציעה שתעלה רעיונות שעוברים לך בראש ונדבר עליהם שבת שלום

צבי ש

New member
אני תוהה

אם בעידן של זיופי כרטיסי אשראי לקוחות שמחים למסור מס כרטיס אשראי יש עוד דבר שמרתיע אותי וזה שאני לא חושב שניתן למכור כל דבר בטלפון היום הכל זה מנויים לידיעות ומעריב וביטוח שלא מענין אותי

מכירות דרך הטלפון

בכל יום, בחברות רבות, בארץ וברחבי העולם מנהלים הרבה מאוד אנשים שיחות מכירה דרך הטלפון. מרבית הענפים בעולם גילו שזו דרך מצוינת למכור את המוצרים/שרותים שלהם. ביקרתי לאחרונה באחת החברות לשיווק טלפוני בחברה זו יושבים מוקדנים (נשים וגברים, צעירים ומבוגרים) שתפקידם לתת שרות מכירה טלפוני לחברות השונות. ולעניין זיוף כרטיסי האשראי אני מקבל את זה שאנשים עדיין נרתעים למסור את פרטי כרטיס האשראי שלהם בטלפון או באתר האינטרנט מחשש לזיופים, אולם אותם אנשים ממש מוסרים את כרטיס האשראי שלהם למתדלק בתחנת הדלק, למלצר במסעדה, לחברת הפיצה ועוד... עסקים רבים לא טורחים להשמיד את הספחים של אותם כרטיסי האשראי והם מושלכים לפחי האשפה גלויים לעיני כל.

למעלה