ערב טוב לכולללםםם..דרוש לי מידע

ערב טוב לכולללםםם..דרוש לי מידע

המרתון בנהריה....מי מרקיד? כמה ימים? היכן בדיוק? שכחתי משהו???? אשמח לתגובותיכם....

בנהריה - ישראל עמרני

ועוד מרקידים. ביום חמישי החל מ - 2200 הרקדה נוסטלגית. ריקודים ישנים ובליל שבת הרקדה מעורבת. כך היה כתוב בפירסומים.

בי

New member
מרתון

הרקדה שנכנסת לתוך הלילה ומסתיימת לקראת הבוקר נקראת מרתון. זה הכל.

ועוד תוספת ,למרתון רקודי עם.

צהריים טובים. מעבר למה שכתבה: בי, מרתון בגלל היותו, ארוך בשעות, הרפרטואר, יותר גדול, כך שנרקדים בו רקודים, שהם לא בשיגרת הרקדה רגילה, ישנים יותר, נוסטלגים יותר. ריקודים שלא נלמדו באותו חוג, היענות יותר גדולה לבקשות, יותר סטים של, מעגלים וזוגות, לעמים יש גם, רקודי שנות ה- 60, רקודי שורות, הופעות, אטרקציות, ועוד כהנה, וכהנה דברים שאין אותם בהרקדה רגילה. בל נשכח שלמרתון מגיעים יותר אנשים, ומכל החוגים, שזה לכשעצמו חגיגה לעיניים. יש כמובן את ההזדמנות לראות ולהכיר מקרוב, את המדריכים והיוצרים, שעומדים אחרי הרקודים, שאנו רוקדים, לשוחח ולשאול אותם שאלות, פעם, מרתונים היו נמשכים עד אור ראשון, אבל היום, הם יותר קצרים ותמציתיים, למעט בפסטיבל כרמיאל. מקווה שהוספתי מעט לשאלתך: מה זה מרתון? . יום נפלא לכולנו. יום טוב.

יום ידידי - אתה צריך להיות מורה

באיזו סבלנות וחן - אתה מסביר מה זה מרתון. אני חושב שיש לנו כאן בפורום כוחות ספרותיים, מעולים. אתה, עזרא , עדה , מירי ועוד חברות וחברים, תענוג לקרוא את מכתביהם. בדף הזה יש הרבה קוריוזים , תנסו למצוא תשובות: אחת כתבה - "אני בת 14" - נו מה אתה מבין מזה : שאלה, עובדא או חלום. ועוד, השאלה "מה זה מרתון" ? השאלה שענית עליה כל כך יפה. בהרקדה , שאני השתתפתי , ניגש אלי יקה, לאחר ששמע מהמדריך , שיש מרתון - ושאל אותי בתמיהה : אתון - זה זכר או נקבה. כי הוא הבין: מר אתון. את המילה אתון הוא למד באולפן לעברית, אבל את המושג "מרתון" בריקודי עם - הוא לא למד בשום אולפן. עניתי לו בסבלנות כמוך: שצריך להגיד - גברת אתון... אחת ביקשה מפה , כדי למצוא מקום הרקדה בתל אביב. מישהו שאל : אם הפירסומות מפריעות לחברי הפורום. אני לא יודע , מי מאתנו ענה לו - שזה לא מפריע. מאז הוא מפרסם לנו בקביעות פירסומת של בירה Tuborg ועוד בצבעים. אחד הציע לחברת פורום להגיע למרתון בנהריה בברכת, מישהו שאל מיד של מי ריקוד תנועת הרכבות. ניסיתי להגיב על השינויים בפורום בכמה שאלות "חשובות"- אז מיכל אביב כעסה עלי וטענה שאני משועמם ושאלותי טיפשיות. אני שמח , שאתה עם החוש הפדגוגי והפסיכולוגי - תסביר לי, מה עובר עלינו כאן בפורום ?

צליל ב

New member
מה עובר עלינו כאן בפורום ?

על מה אתה מלין? כל פורום מקבל מה שמגיע לו.

מורה? דווקא חלמתי להיות עשיר

בוקר טוב לך. אני מסכים שיש איזשהו פורקן, אבל זה באמת לא כל כך נורא. ברגע שאין לשון בוטה, העלבות, פגיעות אישיות, וכו´, אז מצבינו טוב. אני חושב, שחברי הפורום מגלים בגרות ואחריות, בעת העדרו של מנהלינו, העושה בניכר. בכל מקום, מקובל וידוע, שכשהחתול איננו, העכברים חוגגים, והחגיגה כאן בפורום, באמת שלא יצאה מפרופורציות מקובלות. ( ומקווה שכך תישאר) חברי הטוב, עליך אפשר להגיד הכל, אבל משועמם ושואל, שאלות טיפשיות? זה ממש, ממש, ממש, לא!!!!!!!! בטוחני שעוד הרבה חברים בפורום, בדיעה כמוני, שאתה נכס לפורום, בגלל כתיבתך, ניסוחך, חוכמתך, ידענותך, תגובותיך, שלפעמים נכתבות בהלצה, ומעלה יותר מחיוך, ועירנותך לנעשה ולנכתב בפורום. מישהו לימד אותי לא לקחת ברצינות, כל תגובה שנכתבת. וזה היית אתה. אז חבר, נאה דורש, נאה מקיים. שתהיה לך שבת שלום וכייפית. יום טוב.

צליל ב

New member
אתה מעושר

אתה מעושר בכשרונך ובנימוסיך , אומנם לא בכסף, למרות שזה אף פעם לא מזיק. שבת שלום.

הנה אני כאן

אמנם לא הספקתי לקרוא כל מה שכתוב ב"רוורס" אבל ממה שהספקתי, יש לי בקשה לכולנו (כבר כתבתי זאת בעבר) כדי שפורום יהיה מעניין יש למעט במסרים אישיים בפורום. שאלות אישיות ותשובות אישיות מקומן ב"מסר האישי". טוב למסור דיווחים מהשטח, טוב לשאול שאלות היכולות לעניין את כלל חברי הפורום ולענות - שיענה רק מי שיש לו באמת מה לענות ואם התשובה עשויה לעניין את כל החברים. בגדול רצוי מאד שכל פרק זמן מסויים נדון כאן גם בסוגיות "קצת יותר מורכבות" ז"א בדברים המצריכים חשיבה, ניסוח ונקיטת עמדה עקרונית ביחס לריקודים שאנו רוקדים ולדברים הקורים במציאות.

עוד על מרתון.

בוקר טוב ושבוע טוב. לצליל ולכל חברי הפורום. חזרתי מחופשת סוף שבוע ארוכה. אין ספק שההסבר של בי ושל יום טוב מבהירים היטב למה קוראים בימינו אלה "מרתון" ומה תוכנו של ערב ריקודים שכזה. אין לי רק להסכים עם הכותבים. רק רציתי להוסיף לצליל כי מקורו של הביטוי "מרתון" בעיר הנמצאת ביוון שבו היוונים ניצחו בקרב את הפרסים והשליח היווני רץ 42,195 ק"מ עד אתונה הבירה כדי לבשר על הניצחון. בעבר הושאלה המילה "מרתון" לקונצרט ארוך של יצירות של מלחין אחד או של סגנון אחד, ואילו היום ה"מרתון" מושאל גם לריקודי עם, כפי שהסבירו כאן יפה הגברת הנכבדה בי, חברשל, ויקירינו יום טוב. שבוע טוב. מירי.

שלום מירי - ברוך שובך

אני לא הסברתי מהו מרתון - אני, רק התלוצצתי. חברים בפורום , שאלו כמה שאלות טכניות. ניסיתי , לעצור את המבול הזה, בקצת הומור. כולנו מוכנים לחידת השבת. גם אם לא פותרים - מחכימים

למעלה