ערב טוב לכולםםםםםםםםםםם

ערב טוב לכולםםםםםםםםםםם

הגעתי והחלטתי שצריך להודיע את זה לכולם. אני מבינה שיש כאן מישהו שרוצה לפתוח פורום חדש, אז אולי תסביר לי גם כן איך עושים את זה אולי גם אני אפתח איזה פורום, אני כבר אנסה למצוא איזה רעיון על מה כדאי אולי על שוקלד, או סירופ או משהו שדומה עם מתכונים וכו'. יש מישהו שירצה להצטרף???? שימליץ בפני ההנהלה???

jud1001

New member
ערב טוב גם ממני..לא ,לא רוצה ..../images/Emo41.gif

שום פורום עם שמי מתנוסס כמינהלת.. מעדיפה להיות חיילת מהשורה...

היי ג'וד ערב טוב גם לך

אבל תהיי מוכנה להשתתף בפורום שלי??? בנוסף לפורומים האחרים???

jud1001

New member
ברצון רב יהודית..לא מוותרת..../images/Emo41.gif

על ה"קבועים" שלי.. אבל תמיד יש מקום לעוד כורסא בסלון שלי..

TOTi do it good

New member
אולי על מלקי ? יש המון סוגים חדשים

הפוך זה הלהיט החדש . אפשר על השפעתו של השוקלד על הקולטנים במוח של הנשים הישראליות . מריר מתוק עם רום או לבן , מה יכניס אותה למוזה חשקנית מול הגבר החרמן.

נהדר

עכשיו יש לנו נושא ראשון בפורום שאולי אפתח באם הנהלת הפורומים תסכים לפתוח. אתה תסכים להצטרף לפורום הזה???

jud1001

New member
יהודית../images/Emo12.gifטגידי ת'אמת..את..../images/Emo41.gif

הבנת מה הוא כתב?

TOTi do it good

New member
אולי ...

אדם ניכר בכוסו צלחתו ואופי כתיבתו אמרת ? אז מה אופי כתבתי ? את קוראת גם בכוס הקפה את האופי או רק בתחביר ?

jud1001

New member
אופי כתיבתך TOTI ..לא ממש..../images/Emo41.gif

ברור.. וגם זו דרך להקיש מאופי כתיבתך..

תיקון קל ...

לא ברור ....לך . עכשיו למה את רוצה פירוש: לקולטנים במוח? למילקי הפוך ? לסוגי השוקולד ?

jud1001

New member
אין לי עניין בשום פרשנות..../images/Emo41.gif

ממך.. והתנשאות כתיבתית לא חביבה עלי במיוחד..

באם לא הבנתם עד עכשיו שאני רק

צוחקת בגלל השרשור הקודם, הוא יכול לחשוב מה שהוא רוצה אני גם כן יכולה , והרי זאת מדינה חופשית מאחר ואני לא מתכוונת לעשות מי זה ענין גדול, מאחר ואנו ראינו כבר לפי הכתיבה שלו שהוא מה זה ממורמר על כל העולם. אז לא צריך גם להתייחס ברצינות לכתיבה שלו בשרשור שאני פתחתי

היה ברור

למה פתחת את השרשור , עניתי לך בכייף עם חיוך . באמת לא צריך לעשות מכל דבר סיפור . המסקנות שלך לגבי מאוד חשובות לי פחחחחחחח.

אלמרה

New member
יהודית וJUD כפרות... מי אם לא שיתכן

ראויות לנהל פה פורומים... עם הרבה פרומונים...

למעלה