ערב טוב לכולםםםםםםםםםם

ערב טוב לכולםםםםםםםםםם

אז נכון, היום אין סדנא אבל נראה לכם שאני אשאיר אתכם גלמודים ובודדים?! הערב אני אתכם ובשבילכם...אם מישהו נמצא כאן בכלל... במהלך הערב אני אעלה הודעות עם הפנייה לקטעי תיאטרון בובות שונים ומקווה שכל אחד ימצא משהו שיעניין אותו אם יש למישהו שאלה אלי \ רוצה לספר משהו \לחלוק \לשתף \לתת טיפ או חשוב או סתם לקשקש - אני פה נתחיל בקליפ בן 5 דק' מתוך הופעת מריונטות בווגאס...המון מריונטות ססגוניות בקווארים לזמרים ואומנים גדולים ומוכרים... אני אהבתי הנה הקישור

Inbal Amar

New member
ברוך רופא חולים

אני מבינה שאצלך התחיל היום אצלי עוד מעט כבר...לילה

בובות מוט גדולות ומוכשרות

הישר ממחוז סצ'ואן בסין הרחוקה... שווה לראות עד הסוף -עשרות בובות מוט יפות ומוכשרות הן מדליקות ומכבות סיגריות ונרות, קושרות לעצמן גלימה, יורקות אש ועשן ועוד... צריכים עוד סיבות כדי לראות??? הקישור לבובות מסצ'ואן

יונית102

New member
אהבתי את הבובות מוט מסצ'ואן אבל כולן ../images/Emo151.gif

יפות ומיוחדות, הראשונה מהשיר ניו יורק ניו יורק סקסית ומופעלת בצורה מיוחדת, אחלה קישורים יישר כוח
איזה חג מקסים ומיוחד חג פורים הרבה שמחה בלב, מחכה כבר ליום ראשון ללבוש את התחפושת שיצרתי.

תודה יונית, בלי עין הרעה ../images/Emo57.gif גם לך לא חסר

כמה סדנאות, אנרגייה ויצירתיות יש לך - מדהים שנוכל להמשיך כך תמיד!!!

גליתוי

New member
היי דודי

רק שלא תגיד שהשארנו אותך לבד... צפיתי בקטע, מקסים, מרשים ומצחיק! יש לנו עוד מה ללמוד... איזה כייף היה לדבר איתך! אחר כך השיחה עוד התגלגלה לי בראש ועוררה בי מחשבה רבה. תודה תודה! ורציתי לוודא האם קיבלת את המייל שלי? אין לחץ רק רציתי לוודא לילה טופ גלית

הי גלית...אתם אף פעם לא מאכזבים../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

תמיד יש מה ללמוד, לגלות ולשאוף אליו ואם אנחנו מחפשים זה אומר שאנחנו כבר בדרך הנכונה לשם.... גם לי היה כיייייייייף גדול לדבר איתך ולהכיר אותך טוב יותר ( שמח שגיליתי שמה שחשבתי לגבייך נכון
) ואם זה עזר לך לגלגל ולחשוב, זה עושה אותי מאושר אין בכלל על מה!!!!!!! קיבלתי בהחלט ומחר אשב על העניין לילה טוב? מי הולך לישון בשעה כזו???

הלוואי והייתי מבריא כבר...../images/Emo10.gif

לדבר קשה וכואב לי כל עצם בגוף כואבת כך שלעמוד אי אפשר,גם לא לשכב הראש כואב וחום - גם הנהלת חשבונות או כתיבת הצגה לא באים בחשבון הדבר היחיד שעוד איכשהוא זז הן מספר אצבעות בהן אני נעזר לשימוש במיקלדת ובעכבר... יצאתם מורווחים מהמחלה שלי חחחחח

חולה או לא - ניסע גם להודו

שווה לשרוד את הדו שיח כדי להכיר עולם קצת אחר ולראות בובות, דרך הפעלה ואת אחורי הקלעים שמופיעים לאורך הקטע ובעיקר לקראת הסוף... הנה הקישור לת' הבובות הלאומי של הודו, חיסונים כבר קיבלתם?

קטע אחרון להיום

לסיום אני בוחר להפנות אתכם לקטע שאני אישית מאוד אוהב - המריונטה של פיליפ ז'נטי (*פרטים על הופעות הלהקה הקרובות בישראל יועלו בהודעה בהמשך ) הקטע מיועד לבעלי סבלנות ויש לו מה להגיד על מערכת היחסים בין בובה למפעיל ועל רצונה של הבובה להשתחחר מהחוטים הקושרים אותה...קצת כמו כולנו לא??? הקישור לפיליפ ז'נטי ומריונטת פיירו - הליצן העצוב זהו...מקווה שמי שראה הערב אהב ונהנה ומי שיראה מחר ובהמשך יהנה גם הוא שלכם בבריאות ובחולי דודי

מצטער עם ביאסתי נועה ../images/Emo10.gif אבל הזהרתי מראש...

כמו שציינתי אמש בהודעות, העלתי קטעים שונים על מנת שכל אחד ימצא את מה שמעניין ונוגע לו 2 קטעי המריונטות היו הצד הבידורי של הערב... בובות המוט היו שייכים לצד ה" לימודי " ולמען הכרות עם סוג בובות שכבר אינו נפוץ במחוזותינו, לצערי.... המסע להודו היה הטיול השנתי של הפורום תוך כדי פגישה עם עולם הבובות ההודי את הקטע האחרון שדיכא אותך כ"כ בחרתי מכמה סיבות: 1. היה חשוב לי לחשוף את חבריינו השונים והסמויים שאינם מצויים בכל הידע, הפרטים והרבדים השונים של תיאטרון הבובות ועבור רבים מהם המושג: בובה \ תיאטרון בובות מיד מעלה אסוציאצייה של ילדים, הצגת ילדים או במקרה הטוב כמשהו קליל ובידורי לגדולים ולפעמים הדימוי אף גרוע יותר... לכוח ולאפשרות של בובת תיאטרון לעמוד על במה גדולה ללא מבנה או מיסתור למפעיל ולהציג סצינה שנובעת מעולם המבוגרים ואף מצליחה לעשות זאת באותה עוצמה, אמינות ורגש ( אפילו ללא מילים!!!!! ) שיכול לעשות זאת שחקן רגיל על הבמה זה שהקטע גרם לך לתחושות חזקות כ"כ מעיד על כך יותר טוב מכל הסבר \ תמונה או קטע וידאו... 2. מאחר ואנחנו אנשים רבים ושונים שלכל אחד יש את הסגנונות שהוא אוהב יותר או פחות וכמי שמזיז את הענינים חשוב לי שכל אחד ימצא את מקומו ויקבל ביטויי 3. סתם בגלל שאני מאוד אוהב את הקטע וחושב שיש לו המון מה להגיד, להראות ולתת: מיקצועית , אנושית וריגשית וזאת למרות שגם עלי עוברות תחושות לא קלות גם כשאני צופה בו בפעם המי יודע כמה... מקווה שהתגברת על הדיכדוך שפקד אותך ולמרות הכל הצלחת לישון טוב בלילה

נועלין

New member
ממש לא ביאסת!!!

הקטע כל כך מרגש ומיוחד! (כבר העברתי הלאה לצפייה של חברים...) תודה!!!

למעלה