ערב טוב לכולםםם שבוע טובב
מ מוגי האחת New member 13/1/08 #2 לילה טוב לכולם.. ../images/Emo199.gif../images/Emo66.gif חזרתי מחברה שלי ראיתי אצלה ההישרדות.. תיראו איך היסתפרתי.. כפרה על הספרית האישית שלי.. (אמא שלי ) לילה טוב לכולם
לילה טוב לכולם.. ../images/Emo199.gif../images/Emo66.gif חזרתי מחברה שלי ראיתי אצלה ההישרדות.. תיראו איך היסתפרתי.. כפרה על הספרית האישית שלי.. (אמא שלי ) לילה טוב לכולם
מ מ ו ר נ י 18 New member 13/1/08 #3 יהה איזה יפה יצא..../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif כפרעלייך מושלמת שלי.. נוו אז מתי את באה לבקר אותי תראי לי את זה מקרוב.. לוב יו
יהה איזה יפה יצא..../images/Emo99.gif../images/Emo3.gif כפרעלייך מושלמת שלי.. נוו אז מתי את באה לבקר אותי תראי לי את זה מקרוב.. לוב יו
ל ליטלוש חולה על גיא New member 14/1/08 #4 צהריים טובבים קלולולו לגיא חיחיחיח מה נששממממממממע לככולםם
מ מוגי האחת New member 14/1/08 #6 צהריים טובים לכולםם../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif חזרתי מביצפר.. גמורה מעייפות.. מחר יש לי מיונים לצבא אין לי כוח ללכת.!! חחח אני צריכה לעשות מחר ריצה של 2000 מטר + כפיפות בטן + כפיפות מרפקים..!! ועוד ראיון אישי ומבחנים.. בלעעעעע אני הולכת למותתת אין לי כוח לזההה.. חח יום טוב לכולם
צהריים טובים לכולםם../images/Emo140.gif../images/Emo66.gif חזרתי מביצפר.. גמורה מעייפות.. מחר יש לי מיונים לצבא אין לי כוח ללכת.!! חחח אני צריכה לעשות מחר ריצה של 2000 מטר + כפיפות בטן + כפיפות מרפקים..!! ועוד ראיון אישי ומבחנים.. בלעעעעע אני הולכת למותתת אין לי כוח לזההה.. חח יום טוב לכולם
ל ליטלוש חולה על גיא New member 14/1/08 #7 אני עפפהה יום ננפלא תלמי שיש זמן שיראה חברה טובים 5:10 סתם מי שרוצה לדעת יאללה ביוש