ערב טוב לכולםן ! מה נשמע ?

galitm

New member
ערב טוב לכולםן ! מה נשמע ? ../images/Emo24.gif

אחרי שבוע מתיש במיוחד (אני מארגנת בימים אלו משלחת של סטודנטים צרפתים שמגיעים ארצה בשבוע הבא...) התיישבתי כדי להתעדכן במה שקורה כאן. הכל נראה תקין. לאן נעלמה נועה של רועי ? - היא כנראה עדיין באילת .. טוב, אין לי משהו מיוד להגיד - רק מאחלת לכולכן סופ"ש טוב ובהצלחה עם כל מטלות הטרום-חתונה (אני עוד לא ממש התחלתי, חוץ מזה שסגרנו מקום וראתי שמלה שמצאה חן בעיניי). עכשיו נתפנה לפרוייקט ה- DJ. למישהו יש המלצות??

שירי71

New member
התקליטן שלנו - מיכה שוסטר

ראינו אותו בחתונה של חברים ומאד התלהבנו וכשנפגשנו איתו ראינו שאכן יש עם מי לדבר הוא אחלה נותן מלא תשומת לב ומקשיב לכם. גם המחיר סביר לשם שינוי. חוץ מזה אצל מי סגרתם ומה עם שמלה? אני שבוע הבא הולכת לסיבוב שמלות ואשמח לשמוע המלצות!

galitm

New member
סגרנו ב "ירוק על המים" לינואר, לגבי

השמלה - הלכתי עם חברה שהתחתנה לפני חודשיים ל"תגורי" בדיזינגוף. הוא עשה לה שמלה משגעת במשי פראי שמאד אהבתי. הלכנו אליו ויש לו דברים משגעים (הוא לא מעצב רק שמלות כלה). מדדתי כמה שמלות ויש אחת שמאד מצאה חן בעיניי ולא בא לי למדוד אחרות יותר. נראה לי שאני אזמין אצלו !! מומלץ בחום ! מתי אתם מתחתנים ? איפה? למה? כמה? (סתאממ...)

שירי71

New member
חברה שלי עשתה אצלו

והיתה מאד מרוצה מהשמלה שהוא תפר לה. אנחנו מתחתנים בסוף אוקטובר ב"גן האמנים" , ישלנו בינתיים את המקום והקייטרינג ודיג´יי ונחנו לנו קצת מענייני חתונה והשבוע נכנסים לזה שוב...בגדול

יעלי9

New member
אותו כנ"ל לגבי מיכה שוסטר

שירי, סתם בגלל הסקרנות, באיזה חתונה ראיתם אותו?

שירי71

New member
יה פתאום עוד מישהו איזה כייף!!!!!

ראינו אותו בחתונה בחורף של חברים. החתונה היתה אני לא זוכרת את שם המקום אבל זה משהו כמו באזור צומת מורשה משהו כזה? מתי אתם ראיתם אותו? הוא אחלה אני מה זה שמחה שלקחנו אותו - אחלה בן אדם

וואו- איזה כייף שדואגים לי ../images/Emo9.gif

חזרנו מאילת אתמול והנה אני כאן מתייצבת! בכל מקרה אני ממליצה בחום על שבלול איתם סגרנו, הבנתי שמכולם הכי כדאי את אורי, אנחנו לקחנו את ארז. ויש כמובן המון טובים אחרים. קליינטה ואינקוגניטו. לפני שבוע בערך המלצתי בחום על ורטיגו למישהיא מירושלים, הם גם מעולים. שיהייה בהצלחה

אתי@

New member
אני ממליצה בחום על חנן דרוב המדרוב

DJ מאוד מנוסה, עובד ב - 103FM, עושה חתונות ומסיבות כבר שנים. לפי דעתי הוא ה- DJ הכי טוב שראיתי עד היום...

המלצה מיקצועית....

היי גלי , אז אם אתם מהמרכז המלצתי החמה אורי משבלול ואילו אם אתם מהצפון אז המלצתי ירון מפפריקה בהצלחה אייל "צילום בעין ציבורית"

למעלה