ערב טוב לכולם..אולי תוכלו לעזור

עדי26

New member
ערב טוב לכולם..אולי תוכלו לעזור

בקושיה שמטרידה אותי..ברצוני להכין טארט קרם ברולה- והרי קרם ברולה יש לאפות באמבט מים למען לא יהפוך לחביתה- איך זה מסתדר עם אפיית הקלתית?
 

terroir

New member
החיפוש ב"תפוז" לא עובד כל כך

כבר היה לנו שרשור בנושא כאן, וגם דיון על איך אופים קרם ברולה (שבו יש תשובה לשאלה ששאלת). אני מקווה שזה עוזר.
 

עדי26

New member
קודם כל תודה.. אבל איני מצליחה להכנ

ללינקים שהפנית..אני יודעת בדיוק איך אופים קרם ברולה, רק לא ברור לי איך עושים זאת עם קלתית..אשמח אם יש למישהו תובנה בעניין..
 

terroir

New member
אז הנה

את יכולה למזוג את התערובת לקלתית ולאפות אותה כרגיל, עד שהקרם מתייצב, בלי בעייה. אין בעייה באפייה בלי בן-מארי, רק תקפידי לשמור על הקרם שלא ייאפה יותר מדי.
 
למעלה