ערב טוב לכולם איפה אתם נרדמתם |מוצץ עכשיו זה הזמן הכי טוב להתכתב כי הילדים ישנים ויש לנו זמן לעצמנו
ש שביט 26 New member 15/12/05 #1 ערב טוב לכולם איפה אתם נרדמתם |מוצץ עכשיו זה הזמן הכי טוב להתכתב כי הילדים ישנים ויש לנו זמן לעצמנו
ד דבש ה י ח י ד ה New member 15/12/05 #2 ../images/Emo3.gif תתרגלי לדבר לקירות הפורום... סתם אני פה...
ר רוב2222 New member 15/12/05 #3 דווקא חשבתי שהפורום התעורר, יום אחד איני פה ושום נרדמתם, טוש את צריכה לנער כמה אנשים פה ולעשות להם דוש, הם אולי שיכורים מרוב "אין מילים"
דווקא חשבתי שהפורום התעורר, יום אחד איני פה ושום נרדמתם, טוש את צריכה לנער כמה אנשים פה ולעשות להם דוש, הם אולי שיכורים מרוב "אין מילים"
ד דבש ה י ח י ד ה New member 15/12/05 #4 כי כולם הולכים לישון מוקדם...../images/Emo1.gif ואם כבר מדברים.... איפה נעלמת אתמול? ברוגז... (ותזהר להמציא לי תירוצים )
כי כולם הולכים לישון מוקדם...../images/Emo1.gif ואם כבר מדברים.... איפה נעלמת אתמול? ברוגז... (ותזהר להמציא לי תירוצים )
ד דבש ה י ח י ד ה New member 15/12/05 #9 כן כן... תכף אני אתן לך... ../images/Emo26.gif סברטחיייייייייייייייי בראש!!!
ד דבש ה י ח י ד ה New member 15/12/05 #11 מה....../images/Emo12.gif אמא שלך לא ניערה את השטיחים עם סברטחי????? ועל הדרך גם אותך
ר רוב2222 New member 17/12/05 #14 להפך.. אמא שלי בישלה קוורסחי,(או כברסחי, או שיט!! איך אומרים קברצחי?) ומשם בקעתי אני ומאז אני רק בוקע ומבקיע
להפך.. אמא שלי בישלה קוורסחי,(או כברסחי, או שיט!! איך אומרים קברצחי?) ומשם בקעתי אני ומאז אני רק בוקע ומבקיע
ד דבש ה י ח י ד ה New member 18/12/05 #17 מה הקשר מחט לתח....../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אוח רובי רובי.... מה הקשר סברטחיייייי לקוורצחי?????
מה הקשר מחט לתח....../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אוח רובי רובי.... מה הקשר סברטחיייייי לקוורצחי?????
ר רוב2222 New member 18/12/05 #18 אז ככה.. מה זה בכלל סברטחיייייי לעזאזל??? והקשר היחיד זה החרוז של מחפוד. ואסיים בנימה אופטימית כמו בחתימה שלך לכי לישון עזבי אותי..
אז ככה.. מה זה בכלל סברטחיייייי לעזאזל??? והקשר היחיד זה החרוז של מחפוד. ואסיים בנימה אופטימית כמו בחתימה שלך לכי לישון עזבי אותי..
ד דבש ה י ח י ד ה New member 18/12/05 #19 ../images/Emo1.gif סברטח'י=המחבט הזה שמנערים איתו את השטיח אין לי מושג איך זה נקרא בעברית
ר רוב2222 New member 18/12/05 #20 ../images/Emo41.gif מחבט זה מחבט לא משנה איך תקראי לו...רק לא מחבט בייסבול זה כואב שם ב
ג גיא מנשרוב New member 15/12/05 #12 דבש שוב את גוררת רוב 222 בלשון מספיק ודי את מכניסה את הילד לתסביך
ד דבש ה י ח י ד ה New member 15/12/05 #13 ../images/Emo46.gif גיא אני ברוגז!! מזל שאני פה, אחרת לא היה את מי להאשים... אתה לא מכיר את רוב, הוא היה מתוסבך כבר מראש
../images/Emo46.gif גיא אני ברוגז!! מזל שאני פה, אחרת לא היה את מי להאשים... אתה לא מכיר את רוב, הוא היה מתוסבך כבר מראש
ר רוב2222 New member 17/12/05 #15 גיא, אל תגזים כל עוד אינך יודע בן כהמ אני לך תדע אולי אני יכול להיות בגיל אביך...מי יודע.."אל תסתכל בקנקן אל בשפיץ נעלו ורוחב סולייתו" <לא לצחוק טושטוש!! ..סתם >
גיא, אל תגזים כל עוד אינך יודע בן כהמ אני לך תדע אולי אני יכול להיות בגיל אביך...מי יודע.."אל תסתכל בקנקן אל בשפיץ נעלו ורוחב סולייתו" <לא לצחוק טושטוש!! ..סתם >