ערב טוב לכולם, אני מיואשת!!!!

נונינה1

New member
אצלנו מחפשים סייעת לכיתה......

זאת כיתה רגילה (א') שהולכת להיות מאוד עמוסה - 38 ילדים. וההורים החליטה לממן לכיתה מורה נוספת שתתפקד כסייעת למורה של הכיתה. אם את מעוניית וזה תפקיד נחשב לסטאג' תעבירי לי מסר ואקשר אותם עם המורה . בכל מקרה בהצלחה !

תודה רבה על כל ההתיחסויות

אני מקווה שבאמת אצליח למצוא מקום לסטאג' וגם חברותי למקצוע. תודה רבה לכולם. נונינה1 - שלחתי לך מסר...

ערב טוב לכולם, אני מיואשת!!!!

אני לא רוצה לפרסם כאן את עצמי או משהו, רק לשפוך את הלב.. בבקשה תקשיבו... סיימתי השנה בהצטיינות 3 שנים בחינוך מיוחד- ועכשיו אני מחפשת סטאג' שבלעדיו לא אוכל לקבל את התואר שעמלתי עליו רבות. אני יודעת שאני טובה, יש לי המלצות מצוינות, ועבדתי עם אוכלוסיות שונות בחינוך המיוחד. רק חסר לי דבר אחד- פרוטקציה. בנות אחרות כן מוצאות עבודה, ואני לא. יש לי ידע, יש לי נסיון- אבל המצב כיום הוא גרוע, ואין עבודה....ואין לי שום דרך להכנס למערכת החינוך כי אין לי פרוטקציה. עצוב לי מאד גם שבנות שאני יודעת בוודאות שהן פחות טובות ממני, כן מצאו סטאג' כי תמיד יש מישהו שיסדר משהו. וזה לא הוגן!!! שנת הלימודים נפתחת בעוד כמה ימים, ואני יושבת בבית עם כל ההמלצות, אוף!!!! סליחה אם הצקתי פשוט הייתי חייבת להוריד מהלב.. תודה.

אל תתיאשי

תדאגי לתת את שמך לכל המפקחות באזור שלך. בשנה הראשונה שלי במערכת התקשרו אלי באוקטובר כדי שאקבל עבודה בספטמבר. בטוח שבסוף הכל יסתר כל עקבה לטובה דפנה

Diana M

New member
המצב אכן לא מעודד

בימים בהם מורים מפוטרים מעבודתם, שעות תקן מצומצמות ובאזורי עדיפות מבטלים יוח"א (יום חינוך ארוך) כמעט בלתי ניתן להעלות על הדעת העסקה של סטודנטיות שהמערכת אינה מחוייבת כלפיהן. המצב עצוב ומתסכל. המחאה שלכן צריכה להעשות מול המוסדות להשכלה ומול משרד החינוך. כפי שהמליצו לך, פני לכל המפקחות באזורך וכן למנהלות המתי"א ולמנהלות בתי הספר לחינוך מיוחד. אימרי שאת מוכנה לקבל גם שעות מילוי מקום וכל שיבוץ אפשרי. מקווה כי בסופו של דבר תסיימי את הסטאג'. בהצלחה דיאנה

למעלה