ערב טוב לכולם ..אני מקווה

• פותח הנושא nypx
  • פורסם בתאריך

nypx

New member
ערב טוב לכולם ..אני מקווה

יאללהההההה התחלנו.....

BooBee

New member
הנה, בדיוק חזרתי הביתה

מי מתחיל? אני מפשילה שרוולים

BooBee

New member
אני כאן עם משכך כאבים

ועוד שעה צריכה לקחת מוקסיפן, אז אני לא מערבבת עם אלכוהול. תשמרי לי שוט לפעם הבאה. מה שלומך יקירתי?

noor נור

New member
אני נפלא- נראה לי שהחום בחוץ

הביא לכולנו לילות לבנים...ירדתי כבר על 3 כוסות יין ולא הזיז לי עפעף..אז נראה שנעבור ל...

בובינה

אני יענה לך פה במקום למטה.. מה שאת מתארת נראה לי שיגרה. כי לדעתי דברים לא נסגרים ככה שאפשר לשים אותם בקופסה. כל הזמן הכל חוזר.. אלא שאת משתנה.. צומחת, מתבגרת, משנה את נקודת המבט. ואז את כל הזמן חוזרת לאותם דברים.. אבל אחרת. מדמיינת לי בראש ספיראלה כשמנסה להסביר. ואצלי, נו..היו ימים מסובכים.. ש..עברו. גם כל דבר רע נגמר. ספיראלה כבר אמרתי היום?

noor נור

New member
נו- וזה מתיש!!!מי רוצה לחזור על

זה עוד ועוד ועוד ועוד? התעמקתי מספיק בכל התורה כולה כדי להבין את המשמעויות של"התיקון" שאחרי, אבל באופן אישי, ממש אין לי כל רצון להמשיך לתקן בחיים הבאים את מה שאני לא אצליח לתקן בחיים עכשיו. יש גבול לכל תעלול.

תיקון?

לא הבנתי. תסבירי? אם את מתכוונת לזה שאת משלמת היום על החטאים שהנשמה שלך עשתה בגלגול קודם אז זה נראה לי.. איך לומר בלי לפגוע באף אחד.. לא לענין.

noor נור

New member
ולנושא הערב:"החיים שלאחר המוות"-

והלילה נדון, חברים וחברות, במה קורה איתנו "אחרי". כמי שאפופה (ככה כותבים???) בענין רוב הזמן, חשבתי שיהיה מעניין לראות מה עוד אנשים "נורמלים" כמוני חושבים. אז להתחלה אגיד איך לי זה נראה: ולפני הכל אתוודה ואומר שאני, אישית, ממש מקווה שאין חיים לאחר המוות, שהסיוט שלנו נגמר בחיים האלו, ושלא נהיה צריכים להתחיל הכל מחדש שוב ושוב ושוב. ואיך זה נראה לי? נראה לי שכל המתים יושבים שם מעלינו, צופים בנו, אבל הם בתוך בועה וניילון נצמד מהסוג החזק הזה, והם פשוט משקיפים עלינו, מתים להגיד משהו, בועטים ומזיזים את הניילון, אבל פה אף אחד לא שומע אותם ואין להם שום דעה. חסרי ערך לחלוטין. הם לא מזדקנים, ודי אבודים. כולם לבושים לבן. עד כאםן לעכשיו.

אם זה ככה

אני מתחילה לפחד מהמוות.. תגידי.. אולי מה שתארת זה הגיהנום? יש כמה אנשים שמלדמיין אותם במצב שאף אחד לא שומע מה יש להם להגיד.. ואף אחד לא רואה אותם.. היו מתים. חזרתי עם סנביש ובירה

noor נור

New member
אחת מהצד- ואולי "צידנית"? הייתי

כל כך רוצה להיאחז בתמונה אחרת, אבל זה כל מה שנתקע לי בראש. על אמת. ואולי זה העונש על החיים העכשוויים שאני חייבת להביע דעה על כל דבר ששם יסתמו לי את הפה לגמרי?

ת´אמת

אין לי מושג. הראציו וההרגשה מתערבבים כשהנושא הזה נפתח. למה את כל כך אפופה בנושא הזה?

noor נור

New member
בדיוק בגלל שהכל מתערבב היה חשוב

לי לדעת אם גם אחרים חושבים על הענין או שזה רק אני? ולמה אני אפופה? כנראה בגלל מה שכתבתי, שאני באמת הייתי רוצה שהסיוט עלי אדמות יסתיים יום אחד, אני מפחדת שאכן יש חיים אחר כך, וממש לא רוצה. (בובי????הבטחת!!!)

אני הייתי

שמחה לחזור לעולם הזה. הבעיה היא שכנראה את לא יכולה לבחור איך את חוזרת. וזה יכול להיות סיוט לא קטן.

noor נור

New member
מרוב תיקונים...אני כבר לא מבינה

איפה אנחנו....על מה אני אמורה להגיב (ויודעת שאני לא צריכה להגיב על כלום אלאל על מה שבא לי...ובכל זאת- האלכוהול כבר עלה לי לאונה הימנית אז צריכה עזרה בניווט...)

BooBee

New member
אני דווקא בונה על גן עדן

לא יודעת, נורא בא לי פתאום להיות מאמינה שכזו, אני סדרך כלל חילונית מוחלטת אבל בכל מה שקשור להטבות של הדת אני בעד בא לי גן עדן כשהכל כבר שליו ולא צריך להלחם על שום דבר אני מקווה שכשמתים מוציאים מהראש את כל הזכרונות כי אני מכירה את עצמי יודעת שאני בטח אתגעגע לאלה שאני אוהבת אני מקווה שלא מרגישים רע או יאוש או כל דבר אחר שקשור לתחושות איכסיות. ושתמותר לעשות הכל וכל היום נהנים וצוחקים ולא זוכרים מה נשאר מאחור אוף

noor נור

New member
אני רואה שגם פה אני לא מובנת!!!

אני לא מדברת על התיקווה, אני שואלת- איך זה נראה לכם שיהיה???ממש ממש. ציירו לכם בדימיון איך ומה תעשו אחר כך ותגידו.

למעלה