ערב טוב לכולם, בילדותי היה זמר מאוד פופולרי

tsiporganeden

New member
ערב טוב לכולם, בילדותי היה זמר מאוד פופולרי

בשם זקי מורן, מישהו זוכר? יום אחד נסעתי עם הורי לתל אביב לשפת הים, ושם באחת המסעדות פתחו שולחן גדול, היינו בערך כ- 15 משפחות עם הילדים, וככה בין "ראקי" אחד לשני, בין אכילת אבטיח עם גבינה בולגרית מלוחה לבין כל הבשר שהתמנגל לו והובא לשולחן כלאחר כבוד, שמענו גם זמרים שרים בטורקית, לפתע פתאום שמעתי קול של גבר, אבל לא ראיתי שום זמר בסביבה, פתאום אני שומעת את המבוגרים אומרים: הנה הוא שם והצביעו על מקום מסויים, קחו בחשבון שמדובר בתקופה שחד מיניים היו טאבו, האיש לא רק שלא התבייש לצאת מהארון אלא גם הראה את זה חיצונית, אני זוכרת שעל המעטפות של תקליטיו והיו לנו כאלה המון בבית, רואים איש מאופר למשעי, כולל איפור עיניים ורימל, אבל כל זה לא הפריע לנשים לשמוע את שיריו הרומנטיים ולערוג לאהוב (בין אם זה הבעל או אהוב דמיוני) כך הלכו תקליטיו ותפחו, והנשים יצאו מכליהן (בצנעה כן) למשמע השירים הרומנטיים שהוא שר. יום אחד חברתי הטובה שהיתה מרוקאית, ביקשה תקליט בהשאלה, אני שחשבתי לתומי שמתוך עשרות תקליטים אוציא אחד ואתן לה, אף אחד לא ירגיש, רצה הגורל והורי חיפשו את התקליט החסר דווקא, התחננתי לפני חברתי שתחזיר את התקליט, לקח לה הרבה זמן להענות לי, ביום שהיא הגיעה לביתי עם התקליט, היא נתקלה בדלת ושברה את התקליט, טוב לא אלאה אתכם מה היתה התוצאה שלי אישית ממקרה זה. עד כאן להערב שיהיה לנו אחלה ערב אמן.

טליה ג

New member
איזה סיפור מקסים ונוסטלגי../images/Emo39.gif

לא הכרתי את זקי מורן, אבל מצאתי כתבה מרתקת עליו ב-NRG. דרך אגב, למרות שהטורקים הם עם שמרני שמתקשה לקבל הומוסקסואלים שלא לדבר על טרנסג'נדרים, מסתבר שכשזה מגיע למוסיקה, כל הדעות הקדומות נעלמות. חלקכם מכירים בוודאי את הזמרת Bülent Ersoy, שנולדה כגבר והתחילה את הקריירה המוסיקלית שלה כזמר, אך עברה ניתוח לשינוי מין. Bülent Ersoy היא אחת הזמרות המוערכות ביותר בטורקיה וכיום ניתן לראות אותה גם כחברת צוות השופטים ב-Türkiye Popstar, הגרסה הטורקית של ערוץ STAR ל"כוכב נולד".

למעלה