ערב טוב לכולם,גולדי חזר הביתה

mike00

New member
ערב טוב לכולם,גולדי חזר הביתה../images/Emo13.gif

היה קצת מפחיד במג'דל היום אבל בסוף לקחנו את הסוס חזרה ואני לא חושב שהגנב יחזור אלינו אי פעם
אני חושב שגם זה שקנה את גולדי מבסוט,הוא קיבל אוטו במקום הכסף....דיל לא רע בכלל בסופו של דבר.. מה שלומכם? קצת שקט פה לא?? איפה וויז שתעשה קצת שמח?ומה נסגר עם ג'וניור?בזמן האחרון נהיה ערבי-אשכנזי....סנוב סטייל......יאללה תתפרק קצת בספאם... וקצת עזרה.....מישהו מכיר את השם של השיר הזה לפני שעשו ממנו מיקס מזעזע?

junior gong

New member
אחלה משחק

בינתיים תקוע בשבע, אחזור לזה פעם אחרת ויז, תשתמשי בחיצים למעלה למטה ימינה ושמאלה, צריך להגיע למרובע שמהבהב יאללה הייתי פה לילה טוב לכולם

junior gong

New member
../images/Emo9.gif

שלב 11, מחקתי את הסיסמה שלא תכנסו לי איתה לשלב שלי. יאללה באמת לילה טוב, אני מת מרעב, בא לי להכין קצת טחינה לערבב עם חומוס, קצת צ'יפס, קצת מלפפון ועגבניה חתוכים, קצת חריף קצת קולה וקצת פיתה שרופה על הגז......מרוב קצת יצא הרבה. שלומלום.

aviadbarel

New member
../images/Emo45.gif

שלב 13... גם מחקתי את הסיסמא שלא יכנסו לך... בוקר טוב לכולם!

THE WIZARD 55

New member
אהלן מייק../images/Emo20.gif

אוטו גנוב?
תספר איך הגיע האוטו לכל הסיפור הזה ואני שמחה בשבילך... ואני לא בקיאה בשמות של שירים, סנילית:)

mike00

New member
האוטו לא גנוב....חחחח...

הגנב הפסיד את האוטו שלו על הטעות שעשה......בהתחלה לא כל כך רצה לשתף פעולה אבל דוד שלי לקח לו משהו נורא חשוב שהוא לא יכול היה שלא להסכים
העיקר שגולדי בבית,אני עוד מעט הולך לרכיבה

respecta1

New member
מכיר את השיר

באחד הסרטים של אקסימו לימון הלכו להופעה של הזמר ששר תשיר הזה
אבל את השם שכחתי :$

AdonAsda

New member
מה הבעיה למצוא שם של שיר?

תרשום כמה שורות(גם שורה בדרך כלל מספיק) מהשיר ותעשה חיפוש בגוגל.

mike00

New member
בגלל שיבש פה קצת קחו משחק להעביר את הזמן

אני הגעתי לשלב 6,נמשיך לנסות כשאני חוזר מהרכיבה... יאללה תביאו תוצאות שלכם לפה...

junior gong

New member
../images/Emo6.gif אהלן איש

מזל טוב על חזרת גולדי, שמח בישבילך
לא נעלמתי, בדרך כלל עובד, ישן, יוצא, וזה לא בהכרח בסדר הזה. לשיר אגב קוראים DAY O, שר אותו במקור הארי בלפונטה יש לו עוד שם THE BANANA BOAT SONGהוא כמו המנון בג'מייקה, ארץ הבטלנים. http://youtube.com/watch?v=4OeJ8FrTkjM All: Day-o, day-ay-ay-o All: Daylight come and he wanna go home All: Day, he say day, he say day, he say day, All: He say day, he say day-ay-ay-o All: Daylight come and he wanna go home Boys: Work all night on a drink a'rum Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: Stack banana till thee morning come Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: Come, Mr. Tally Mon, tally me banana Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: Come, Mr. Tally Mon, tally me banana Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: It's six foot, seven foot, eight foot, Bunch! Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: Six foot, seven foot, eight foot, Bunch! Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: Day, he say day-ay-ay-o Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: Day, he say day, he say day, he say day, Boys: He say day, he say day Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: A beautiful bunch a'ripe banana Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: Hide thee deadly black tarantula Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: It's six foot, seven foot, eight foot, Bunch! Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: Six foot, seven foot, eight foot, Bunch! Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: Day, he say day-ay-ay-o Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: Day, he say day, he say day, he say day, Boys: He say day, he say day Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: Come, Mr. Tally Mon, tally me banana Girls: Daylight come and he wanna go home Boys: Come, Mr. Tally Mon, tally me banana Girls: Daylight come and he wanna go home All: Day-o, day-ay-ay-o All: Daylight come and he wanna go home All: Day, he say day, he say day, he say day, All: He say day, he say day-ay-ay-o All: Daylight come and he wanna go

למעלה