ערב טוב לכולם והרי החדשות:

היום בתפוז אנשים ../images/Emo63.gif

חנה לב אור, מחברת הספר "הרומן הצרפתי שלי", תפח את אירועי חודש הספר העברי ב-
ותתארח בפורום שירה וכתיבה יוצרת היום בשעה 18:30 ותענה לשאלות הגולשים. אתם מוזמנים להכנס ולהשתתף בדיון. כמו כן, כדאי להמשיך ולעקוב לגבי אורחים מעניינים נוספים במהלך החודש בפורומים הרלוונטים...
תחרות מתכוני הגבינות של מחלבות "גד" בשיתוף התכנית "טעמים". שלחו ממיטב מטעמיכם המלצות למתכונים המשלבים לפחות אחד ממוצרי "מחלבות גד". אפשר לשלוח כמה מתכונים במקביל ולהגדיל את הסיכוי לזכות בחופשה זוגית לטוסקנה....!

shanyz

New member
תעזרו לי!!! ../images/Emo53.gif../images/Emo2.gif../images/Emo10.gif

אני לא יודעת מה לעשות! יש היום מסיבה אחת שידיד שלי אירגן, במועדון, וזו תהיה מסיבה מזה שווה.. יש אלכוהול חינם (לא שאני הולכת לשתות..) ויש מסג'יסטים וג'קוזי (כך שמעתי..) לא שגם בהם אני אשתמש.. בקיצר זו מסיבה ממש כיפית וזה גם לא רחוק מהבית שלי ממש.. א-ב-ל מחר ב-8 וחצי בבוקר יש לי תרגול בערבית ואני חייבת ללכת כי אני גרועה בערבית ויש לי עוד שבוע בגרות בזה ואני לא יודעת כלום!! אז מה לעושת? ללכת למסיבה מ-12 (זה מתחיל ב-11 וחצי) עד 2 ואז לחזור הביתה ולישון מ-2 וחצי/3 עד 7 וחצי וללכת לבית ספר ואז אני אשן רק 4 וחצי שעות? אולי לא ללכת בכלל לתגבור? (לא..אני חייבת ללכת) אולילא ללכת למסיבה? אוף! מה לעשותתתתתתת?????

danazi

New member
תראי מה תעשי

לי קורה הרבה לילות שאני יושנת 4 שעות או שלוש ואני חייבת לקום לבית ספר
אז אולי קצת קשה לקום אבל אחרי שאת קמה הכל בסדר לי יש הרבה אנרגיות אחרי שקמתי אז בקיצר פשוט שאת חוזרת מבית ספר ישר תלכי לישון או שתשני צהורים לפני המסיבה טוב אני יפסיק לבלב לך שכל

shanyz

New member
:)

זו בעיה כי אני צריכה ללמוד להיסטוריה.. אני לא אוכל ללכת לישון צהריים.. :S

LuZ dE EsTrElLa

New member
יש לך מגן בהסטוריה?

כי אם כן אז אל תלכי למסיבה אני יודעת שזה מבאס אני יודעת אבל עדיף לא ללכת ולא להיות עייפה אני אישית שונאת להיות עייפה בלי אפשרות לישון יהיו עוד המון מסיבות

shanyz

New member
לא...שינה אני לא יכולה להשלים:(

אין לי מתי.. ואני בסוף לא הולכת למסיבה.. לא נורא, יהיו עוד מלא מסיבות.. זה לא מסתדר לי מכל הבחינות.. מחר בבוקר ערבית, וגם במשך היום היסטוריה וגם אין לי איך לחזור.. וכבר לא נורא אני אשים פה מוזיקה וארקוד עם עצמי! חחהה. תודה בכל אופן.. בחופש הגדול אני חורשת כל יום מסיבה! :) חחהה..

shmez

New member
ברור ש...

מסיבה...אני בד"כ ישנה 3-4 שעות בלילה ומתפקדת אחלה כל היום... אבל ת'אמת.....תראי את היום הזה את תמיד יכולה להשלים עם חר/ה מתישהו.. אפילו עד 11:30 ואז לכי למסיבה... זה לא כזה מסובך.. תהני

למעלה