ערב טוב לכולם-כמה דברים מעניינים-->

ערב טוב לכולם-כמה דברים מעניינים-->

שלום לכולם,ובכן באתי לכאן מה שאני חושב לגבי עבמים כי אם אני אגיד את זה לאנשים אחרים אז הם יגידו שאני דפוק חחח אז ככה...קודם כל שחצני לחשוב שאנחנו היחידים ביקום ושחצני לחשוב שאם קיים מישהו מאחורי כל בריאת העולם אז זה מישהו אחד ולא כמה....לדעתי אם יש כאן מצב שמישהו עומד מאחורי בריאת העולם מדובר בכמה מוחות... ועכשיו לנושא החייזרים - בעולם שלנו קיימים אנשים שחורים לבנים ובעלי עיינים מלוכסנות...נמוכים גבוהים עם תרבויות שונות ...לא נספיד את החיות שיש פה.מכל מיני סוגיםםםםם,הם יותר רבים מאיתנו מבחינת הסוגים השונים ולכן לדעתי איפשהו ביקום המצב מתאזן ויש צורות חיים דומות לשלנו במקומות שונים ביקום... רבים כאן מתייחסים לחייזרים כאילו הם רעים ונבזים ועל השתלטות כוללת שלהם על העולם.אני חושב שכאן הטעות....אם מדברים על חייזרים כאנשים רעים אז זה בעצם אנחנו -תושבי כדור הארץ שהורגים אחד תשני עורפים ראשים מפוצצים אחד תשני במכות במועדונים במטעני חבלה שורפים את גופותינו לעיתים וגם קורה ש"בן אדם" מכניס "בן אדם"לתא עם גזים כדי שייחנק... אז מי פה החייזרים?אפילו חיות מתנהגות יותר טוב מאיתנו... אז מה פה בעצם קורה ביקום הזה???הוא כל כך ענק ולא יודעים איפה הוא נגמר ואם מישהו המציא תיקום אז איפה הוא "התגורר"ממה הוא ניזון ועוד אלף ואחת שאלות.... אם נחשוב בצורת מדעית על איך העולם נוצר אז נזכיר את המפץץץץ הגדול שזו התנגשות של כוכב בכוכב....כאן נשאלת השאלה איך 2 הכוכבים האלה נוצרו?ושוב עוד הרבה שאלות אפשר לשאול .אין מי שיענה על זה מתושבי כדה"א ולעולם גם לא נדע....לדעתי יש תשובה למה שאתם מכנים-"החייזרים"....הם יודעים יותר מאיתנו...המטרה שלהם לא היתה להגיע לכדה"א ולהשתקע כאן כי אם זאת היתה המטרה ממזמן הם היו עושים זאת...הם פשוט רוצים לגלות דברים וקורה שמתרסקים פה חלליות(רבים בניו מקסיקו ובכלל דרום אמריקה)כי לא תמיד זה מצליח..אבל אם הם הגיעו עד אלינווו ואנחנו בקושי מצליחים לשגר חלליות ולהחזיר את האסטרונאוטים שלמים ולא מפוררים כמו אילן אז כנראה שהם יותר מפותחים מאיתנו טכנולוגית והם יודעים יותר מאיתנו על היקום...הם גילו אותנו,אנחנו לא אותם..הם בעלי כלי טיס שמצליחים להגיע למרחקים עצומים,לנו אין כאלה..וגם לדעתי הם חיים יותר זמן...ולא עד 120(במקרה הטוב)...לא מן הנמנע שיש גם חייזרים שחיים פחות ,יש הרי כל מיני סוגים וצורות של חיים.. בשורה התחתונה-אומרים שהיקום הוא ענקקקקקקקקקק וגם הוכח זאת אז לחשוב שאנחנו היחידים ביקום זה שחצני..ואם אתם לא רוצים או לא מאמינים בחייזרים אז תתחילו להאמין-החייזרים הם אנחנו ....ובני האדם זה הם

Majestic12

New member
תיקון קטן ../images/Emo13.gif

1. המפץ הגדול אינו מצב של התנגשות כוכב בכוכב, אלא תיאורייה מורכבת ומבוססת למדי, על בריאת היקום שלנו (שיתכן ואינו היחיד), החל ממצב צבירה דחוס ביותר ועד למצב בו חל המפץ הגדול, והיקום כולו נוצר. 2. שאר הרעיונות שהבאת מעניינים מאד מבחינה פילוסופית.

תודה על ההסבר לגבי הטעות

יש לי עוד הרבה מחשבות רבות בנוגע ליקום ועוד כל מיני דברים מעניינים לאמר ואני אגיד אותם עוד שעה ,כמובן שאלה הכל מחשבות ודמיונות אבל מי יודע,אולי דבר קטן מתוך מה שאני אומר ואחרים חושבים הוא באמת נכון

למעלה