בבקשה מתכון מתוך על השולחן
מרק בטטות בחלב קוקוס וג'ינג'ר מסעדת "פסטיס", שף איל לביא 1 ק"ג בטטות, קלופות וחתוכות לקוביות גדולות 2 בצלים, חצויים וחתוכים לפרוסות 2 גזרים בינוניים, פרוסים דק 1 שורש סלרי, קלוף ופרוס 5 שיני שום, קלופות 2 כפות שורש ג'ינג'ר טרי, קלוף ומגורר מלח ופלפל לבן 1 1/2 ליטר ציר עוף 1 ליטר חלב קוקוס להגשה: כוסברה קצוצה/בצל ירוק קצוץ שמן שומשום בוטנים, קלויים וגרוסים + מחממים תנור ל180- מעלות. שמים את הבטטות בתבנית אפיה, מתבלים במלח ופלפל ומכניסים לתנור ל40- דקות, עד לריכוך והשחמה. + בסיר גדול מביאים לרתיחה ציר עוף, בצל, גזר, סלרי, בטטות, שום, ג'ינג'ר וחלב קוקוס. מנמיכים את הלהבה ומבשלים עד לריכוך הירקות. + טוחנים את המרק במעבד מזון למרקם חלק. מסננים, מחזירים לסיר נקי ומביאים לרתיחה. מגישים עם אחד או יותר מחומרי הקישוט. מתכון ל - 12 מנות