ערב טוב לכולם, מה קורה?

30PIPS

New member
ערב טוב לכולם, מה קורה?

היום היה היום הראשון שלי במסחר במערכת החדשה ECN, של גופורקס. לא סבלתי מ ציטוטים חוזרים,, ספרד נכון לעכשיו 3 - 2.1 פיפס לפאונד יין האהוב. היה יום מוצלח פשוט תענוג. למי ששאל אסטרטגיית המסחר הכללית שלי (שאותה למדתי במכללה), בנויה מכמה אסטרטגיות קטנות שכל אחת היא תורה בפני עצמה: כל עסקה מתחילה אצלי ניתוח מהיומי, עד לביצוע העסקה על פי 10 דקות., כל עסקה. 1. פריצת בוקר - כל יום אפשר לקחת 20 - 30 פיפס קלים , בלימוד זיהוי הכניסה, היום למשל, נכנסתי למטה, והשוק עלה למעלה, זה היה כל כך שקוף שהוא עושה פרסה, בגלל האסטרטגיה הבאה. 2. קיצונים - ברגע שהשוק מגיע לרוויה , במכירה או קנייה , ישנם מספר אינדיקטורים שבהנחה מסויימת, מעידים על המשך כיוון המהלך, ולקראת התיקון.(מצורף דוגמא) 3. גלישה עם הגלים - תנועה ברורה לכיוון מסוים, ברגע שלומדים לזהות את כיוון ההיפוך, ועוצמת ההיפוך, ניתן להבין ולשער את אורך המהלך הצפוי ולקלף מהגל רק חלק קטן 20 -30 פיפס, ושהשוק ימשיך בכיף קדימה. 4. מגמות - זיהוי מגמה ברורה ומשמעותית, תוביל למהלך ברור נוסף, ואז ניתן לבצע עסקאות ברורות מדוייקות, ועם רווחים יפים. 5. הודעות - אתם לא תאמינו לי אם אני אגיד לכם, שיש דרך לזהות את כיוון ההודעה וגם מתי היא תתהפך. ועד לאן. וכל זה בדקה שלפני ההודעה. 6. דשדוש, 40 פיפס טווח דשדוש , מאפשרים לאחר שני גלים, ליצור רצף עסקאות עם SL ו TP ברורים מאוד, כך שגם ההפסד במצבים אלו הוא מזערי, וניתן לקחת עסקה 5 פיפס מתחת לקו עליון ו 5 פיפס מעל קו תחתון. אלו 6 דרכים שאני מתאים כל אחת מהן לשעה והמקום שבו אני נמצא, העניין הוא שאפשר למשוך מהכספומט הנפלא הזה כסף כמעט בכל רגע ביום. בהצלחה.

7575

New member
קורה טוב מאוד

אין כמו שחור אדום ברולטה,אני מתחיל את הערב בצפיה של שעה,ורואה לאן השולחן מושך,מברר את סוג השולחן,אצל ייצרנים מסויימים,הכדור נופל יותר על אדום ואצל יצרנים אחרים הכדור נופל יותר על שחור,אני צופה מהצד וממתין לנקודת פריצה,אני מחכה שיופיעו 3 צבעים זהים ברצף ומרגע זה אני תופס גל,ורוכב עליו,לפעמים יש סדרות של 15 או 20 צבעים זהים ברצף,תוך כדי תפיסת הגל אני מבצע הכפלות עם כסף שכבר הרווחתי,זאת רק שיטה אחת מיני רבות,מה אומר לכם,כספומט כזה עוד לא ראיתי,כמו שאמר הגשש כל מי שחשקה נפשו בכסף ייגש לבנקומט וימשוך כאוות נפשו

7575

New member
אפשר גם לקנות

בחנות צעצועים רולטה ולשחק בדמו,עד שבטוחים שהשיטה עובדת

arihadar

New member
איך יש לך זמן להיות אדריכל גם?

לפי זמן שאתה במיסחר ניראה שאין לך זמן לעבודה.

arihadar

New member
כל עיסקאות שלך גם מאה אחוז הצלחה?

ממש העולם המושלם.

30PIPS

New member
תפסת אותי בטלפון שעתיים, ועכשיו נשמע,

שבא לך לשגע אותי גם במייל. מה נסגר?

arihadar

New member
לא דברנו על שיעור הצלחה שלך בטלפון

במט"ח תמיד יש תהיות ובירורים כי אתה יודע שלא כל הנוצץ זהב אז מבררים. מה שיעור הצלחה שלך? איזה אחד עבד עלי עם אסטרטגיה שלו שממש לא עובדת אז אני מברר ובודק ותוהה. מה הסטופים שלך? אתה נימצא מול העיסקה כל הזמן?

30PIPS

New member
אתה נשמע רעב ללימדה, בפורום אתה לא תקבל את זה

כבר אמרו לך, אתה חייב מאמן קורס רציני, מנטור איך שלא תקרא לזה, לא לעמוד על רגל אחד כמו חסידה ולשאול איזה סטופ, כמה מינוף וכדומה זה לא רציני, והאמת זה גם די בזבוז זמן לענות על זה. גם בטלפון ניסית לבקש ממני שאלמד אותך באופן פרטי, ואמרתי לך שאני מחויב למכללה שבה למדתי. תפסיק עם הקלישאות (זהב נוצץ וכדומה...), שים לב איך אתה סוגר כל שרשור באיזה הודעה ממורמרת. כמו שחבשתי וכבר כתבתי לך בפעם הראשונה שעניתי לך על גבי הפורום, אתה טעון מידי, פגוע מידי, עבדו עליך יותר מידי ואתה מופסד מידי. אתה חייב ה פ ס ק ה. בהצלחה מכל הלב אחי .

arihadar

New member
רק שכחת שכל מנטורים עד כה עבדו עלי ונעלמו

מכללת פסגות גם הבטיחו ליווי וחדר מיסחר ושיטה שלהם לא עובדת ועוד אחד רמאי גם ספר לי על שיטה שעובדת ונעלם. אין הרי אחד שאפשר לראות תלמידים שלו שסוחרים שנים בהצלחה בכסף חי ולא בדמו מפני שבשלב כל שהוא כולם מפסידים בתחום. זה המיבחן לבחינת מנטור שאף אחד לא עומד בו ומובן למה.

30PIPS

New member
אני יכול להעיד רק על עצמי,

ואני זכיתי במורה מדהים, זהו אין לי מה להוסיף בנושא, בכל מה שקשור למכללה. מכל הלב בהצלחה.

למעלה