ערב טוב לכולם, מזמן לא כתבתי פה,,,

ערב טוב לכולם, מזמן לא כתבתי פה,,,

בשנתיים האחרונות אני יותר בטורקיה מאשר בישראל, ומטורקיה לצערי אין אפםשרות להכנס לתפוז כמו שהיה פעם.
סולטנית, אשמח אם תלמדי אותי איך את נכנסת בכל זאת.
ומה שלומכם חברים, טליה, סולטנית, יקוטה, משה ואחרים, ראריתי שאתם למעשה שומרי הגחלת, אני בסדר גמור וכמו שרשמתי עברתי לגור בטורקיה ומגיע לארץ רק פעמיים בחודש לסופ"ש.
אם הקמתם אתר בפייס אז אשמח לקבל את הכתובת כי שם זה ללא בעיה
שבוע טוב לכולם

טליה ג

New member
ברוך השב! יופי לראות אותך כאן שוב

איך המגורים בטורקיה, איפה בדיוק אתה גר, ואיך היחסים עם הטורקים ביומיום? עד כמה מגיעים עוד תיירים לאיסטנבול ואיך האווירה הכללית שם?

מרגיז שתפוז חסום בטורקיה ולא ברור לי למה בתפוז לא בוחנים את המצב מחדש. בזמנו חששו מהתקפות של האקרים טורקים, אבל לא בטוח עד כמה האיום עדיין ממשי.

חשבתי על האפשרות של פתיחת קבוצה מקבילה בפייסבוק, לא רק מפני שאין בעייה להיכנס לשם מטורקיה, אלא גם מפני שתפוז לא עובד טוב בסלולארי (מה שגרם למותם בטרם עת ולגסיסתם של פורומים רבים), אבל אני לא יודעת אם לכל החברים יש פייסבוק ועד כמה תהייה היענות.

בכל מקרה, כיף לראות אותך כאן שוב!

ערב טוב הפעם מחופשה בארץ

אז כן כמו רשמתי , אין אפשרות להכנס מטוראקיה רק ע"י שינוי IP ואין לי חשק לעשות את זה.
אני גר בקדיוקוי באזור בגדד, למי משכיר אז ליד אוזגורלו פארק.
החיים פה הרבה יותר זולים וקלים, ואם יש לך קצת כסף , לא צריך להיות עשיר כדי לחיות ברמת חיים גבוהה.
אני לא מתערבב עם היהודים למרות שלא רחוק ממני יש אזור עם הרבה יהודים ואפילו אחד העובדים שלי הוא יהודי, אבל שומר מרחק , לא אוהב את ההתנהלות שלהם בתוך עצמם והיחס שלהם לישראל, אז ממש אין לי עניין להיות אחד מהם.
לגבי פייסבוק, ממליץ מאוד, אני מאמין שלכולם היום יש דף בפייס כך שזה יכול להיות הרבה יותר נחמד, לדעתי תפוז כבר די פסה.
לגבי תיירותץ ישראלית, אין הרבה תיירים ישראלים יהודים, יש יותר תיירים ישראלים ערבים.
לאחרונה יותר ויותר חברים שלי באים עם המלצתי לסופי שבועי באיסטנבול, אני מאמין שיותר ויותר יגיעו ישראלים זה רק עניין של זמן וחשוב שגם בתקשורת הישראלית ידברו קצת שלא בדיוק מפחיד להיות באיסטנבול, כמו שידוע, כאשר יש חשש לפיגוע בטורקיה אז ישר מוצאים הזהרת מסע, לא שמעתי שהוצתיאו הזהרה לפריז או בלגגיה או עכשיו אנגליה.
בקיצור , הכל פוליטיקה

למעלה