ערב טוב לכולם !! פעם ראשונה כאן ו..

mk100

New member
ערב טוב לכולם !! פעם ראשונה כאן ו..

הסיפור שלי הוא כזה אני מעריצה של הסידרה הרבה לפני שהיא הגיעה לארץ, גלשתי באתרים, קראתי כתבות וחיכית לימי ראשון כמו משוגעת. (בארץ כמובן). לא מזמן חיפשתי האם מישהו כתב בנוגע לסידרה בפורומים כאן ואם יש כוונה לפתוח פורום עבורה והנה לפני כמה ימים בחיפוש אחרי פורום שונה לגמרי אני רואה מול עיניי פורום חדש בשם זהות בדויה. השמחה רבה וסוף סוף אפשר לשמוע, להמליץ ולהעביר חוויות מהסידרה. אז לאחר הרבה הקדמות וסיפורים אני חושבת ש: 1. גניפר גארנר התגלתה כשחקנית מוצלחת !!! אני לא זוכרת מי אמר את זה באיזה מאמר ואני בהחלט מסכימה איתו שהיא אחת השחקניות הבודדות אם לא היחידה שיכלה לעמוד בתפקיד כזה תובעני, שלא נתחיל לדבר על הכושר הגופני שצריך כדי לבצע את כל הפעלולים האלו. 2. כמובן שיומיים אחרי שייצא ה-DVD של העונה הראשונה הוא כבר נחת בביתי וצפיתי בו הלוך וחוזר כשחיוך רחב על פני. 3. וכמובן שמבלי לחשוב פעמיים העונה השנייה כבר הוזמנה והיום ממש היום נאספה מהדואר, ראיתי כבר 4 פרקים ופשוט אי אפשר להפסיק, זה פשוט מושך אותך לגלות עוד עוד ועוד (אם יורשה לי לציין - העונה השנייה פשוט מ ד ה י מ ה !!!) 4. אני אשמח לעזור לפורום ומשתתפיו בכל הנוגע לאתרים מומלצים וכאלה ועל המקומות לעקוב בהם אחרי העונה השלישית שמשודרת בימים אלו בארה"ב. ולסיכום כמו שכבר נאמר - "אחת הסדרות המדהימות שנראו על מסך הטלויזיה" המשך ערב טוב לכולם

Moreiro

New member
ברוכה הבאה לפורום ../images/Emo140.gif../images/Emo121.gif../images/Emo187.gif

למעלה