ערב טוב לכולם! פרידה רשמית ממני!

dror2009

New member
ערב טוב לכולם! פרידה רשמית ממני!

אוקיי חבר'ה, נכון שדירתי פה ושם על זה שאני עוזב לטובת הצבא, אבל ההפעם זה רישמי וזה מתחיל ביום ראשון הקרוב. סתם שתדעו לאן אני הולך, למסלול שנקרא גרעין נח"ל, שזה שירות של 4 שנים שמותכם שנה ומשהו אנחנו (כל הגרעין שלי) נגור בקיבוץ ונעבוד בו, כולם יחד!, אז אני מתחיל את זה יום ראשון. אני כנראה יצא כל שבת שלישית, אז אם יהיה לי זמן אני אכנס לבקר, אני אתגעגע לכולכם, נהנתי להיות פה, (למרות שמדובר בתקופה קצרה מאוד), אני מאחל לכולם בהצלחה כל אחד בתחום שלו, לתלמידים שבנינו תשקיעו כי עדיף לשהקיע עכשיו מאשר אחרי הצבא. לחיילים שלנו בהצלחה בשירות ושתחזרו בשלום הביתה, (אריאל, נטלי מורן). נטלי בהצלחה בלימודים בחו"ל. וניר, בהצלחה גם לך בחיים (פשוט ניר לא חייל ולא עובד ככה שהייתי חייב ברכה אישית). וליוסי שלנו המון בהצלחה בקריירה, תמשיך להיות בנאדם, חם ואוהב, כמוש אתה עד עכשיו! מקווה לראות את כולם במפגש פורום! אוהב את כולם דרור

dror2009

New member
אריאל, דיברתי בשבילך עם הקיבוץ שלי

שיגדלו פרות שמיצרות קפוצ'ינו
, ככה שלא יהיה לך עבודה קשה...
אני מת עליך, ותגיד את האמת, אתה מת שאני ישאר!

mori17

New member
בהצלחה ../images/Emo13.gif

נתגעגע אליך שמור על עצמך
מורי

dror2009

New member
תודה מורי וקראין ואוריאן!

ואריאל אמרתי לך כברש אני חולה עליך?!?!

ניר86

New member
וואייי אל תלךךך../images/Emo7.gif

אחי אל תלך היה ממש כיף איתך פה. תחסר לי המון היה ממש כיף לדבר איתך אחי אני חולה עליך ושיהיה לך המון בהצלחה בדרך החדשה שלך ותהנה כמה שיותר ושיהיה לך רק טוב אח שלווו חולה עליך ניר

dror2009

New member
תודה ניר!

אני אתגעגע לשיחות שלנו, חחחחח (בגללך קשה לי היום לקום בבוקר...) אני גם חולה עליך, חבר'ה ד"ש ממני ליוסי בייי שבוע טוב

למעלה