ערב טוב לכולם, שאלה לגבי זחילה

אנגלה3

New member
ערב טוב לכולם, שאלה לגבי זחילה

שחר היום בן 7.5 חודשים ורק לפני מס' ימים התחיל להרים את עצמו על 6 ולהפיל את עצמו אחורנית (הוא זז אחורנית במקום קדימה), היות והבן הגדול שלי כבר בן 11 (עוד מעט) לא זכור לי לגבי הזחילה (מה גם שהגדול זחל על הטוסיק
), באיזה גיל הם אמורים להתחיל לזחול (אם אני לא טועה, אירנה, מאיושקה התחילה לזחול לאחור קודם?)? מצטערת על הפולניות שלי
, אבל קצת מלחיץ אותי שהוא עוד לא התחיל. המשך ערב נעים אנג'לה

טאניוש

New member
7.5 חודשים זה מוקדם מדי

זה שהוא כבר נעמד על 6- ממש מצויין. לאון בגיל הזה ידע רק להתהפך...

פרלמנים

New member
בובה, הסירי דאגה מליבך ../images/Emo23.gif

אין לך מה לדאוג...לפחות לא בהשוואה אלינו. דניאל זחל אחורה בגיל 7 חודשים וקדימה בגיל 8 חודשים. למרות שאין מה למהר, ועדיף שהפשוש יעשה הכל בקצב שלו, יש שיטות לעודד זחילה ומשחקים התפתחותיים שיכולים לגרות אותו להתקדם. זוכרת את ענת סימון שהתארחה אצלנו? אולי תשאלי אצלה בפורום התפתחות תינוקות ופעוטות? נשקי את האוצר בשמנו
ג'סיקה

אירנה ק

New member
הי, אנגלה

לא. מאיושה התחילה לזחל ישר קדימה אבל בגיל 11 חודש כי רק בגיל 10 חודשים ירדנו בשעות הנעליים. תוך חודשיים היא השלימה את הפערים.
לפולניה

אנגלה3

New member
תודה לכן על התשובות

ג'סיקה, קראתי בפורום של ענת סימון ונרגעתי קצת, השלבים שהיא מתארת לפני הזחילה - הם השלבים שאנחנו עוברים כעת אז כנראה שממש עוד מעט הוא יתחיל לזחול קדימה. שוב פעם, תודה לכולן נשיקות אנג'לה.

זה נורא מתסכל!!!

אותנו ההורים כשהם הולכים אחורה, אבל באמת, בלי קשר לקלאב פוט, גם תמיר התחיל לזחול אחורה ולאט לאט - יותר מידי לאט יש לציין , מצא את הקדימה.... שיהיה לך יום מקסים אורית

למעלה