ערב טוב לכולם...שאלה?

מליאל

New member
ערב טוב לכולם...שאלה?../images/Emo80.gif

רכשתי פלטה לצליה עם פבים (כבדה כבדה) מכינה בה פרגיות וחזה עוף , הכנתי גם סטייקים דרום אמריקאים עם עצם וגם חצילים קלויים ופלפלים מה עוד ניתן להכין על הפלטה...ואיך?
 

מליאל

New member
דגים אני מכינה אבל..

ערמונים אף פעם לא ניסיתי, פשוט לא התחברתי לזה אולי בהזדמנות זאת אנסה, תודה על הרעיון
 

bigjack

New member
למעשה אפשר להכין המון דברים

בדיוק כמו על מנגל סטייקים פרגיות כפילה או שיפודים חצילים פרוסים או לא שאר ירקות פרוסות לחם או באגט לברוסקטה המבורגרים קבבים ועוד אין סוף
 

מליאל

New member
האם ניסית לעשות...

גם חלקים של עוף כמו כרעיים, כנפיים כבד עוף?
 

bigjack

New member
כנפיים וכבד אפשרי בהחלט

כרעיים גם אפשרי אבל רצוי לחרוץ אותן בסכין ולבשל על להבה נמוכה יותר שלא ישרפו כי הנתח עבה ולוקח לו יותר זמן להתבשל.
 

מליאל

New member
כבד...?

השאלה היא אם הכבד לא עדן מידי לפלטה הזאת מתי הופכים, נידבק, נמעך וכד'.
 

bigjack

New member
אם משגיחים עליו הוא לא ידבק

ורצוי גם לשמן את הפלטה לפני הצלייה והופכים ברגע שהצבע של הכבד הטרי השתנה עד חצי מהגובה שלו.
 
תשובה

המון דברים..... הנה רעיון גריל יפני: פילה חתוך לפרוסותדקות אנטריקוט פרוס לפרוסות בצל ירוק חתוך למקלות פטריות שיטאקי או שמפיניון עלי מונגולד פרוסים ועוד רעיונות... רוטב סויה עם מעט מיץ לימון וואסבי בצד ג'ינג'ר כבוש מחממים את הפלאנצה וצולים כל אחד לפי מידת הצליה האהובה לו אני ממליץ כמו היפנים לצלות רק צד אחד!! לתבול בסויה קצת וואסבי אולי ג'ינג'ר בתאבון
 

מליאל

New member
הכל על הפלאנצה?

תודה רבה נשמע מעניין, האם הבנתי נכון גם את הבצל ירוק המונגולד והפיטריות לצלות על הפאנצה?
 
למעלה