רכשתי פלטה לצליה עם פבים (כבדה כבדה) מכינה בה פרגיות וחזה עוף , הכנתי גם סטייקים דרום אמריקאים עם עצם וגם חצילים קלויים ופלפלים מה עוד ניתן להכין על הפלטה...ואיך?
המון דברים..... הנה רעיון גריל יפני: פילה חתוך לפרוסותדקות אנטריקוט פרוס לפרוסות בצל ירוק חתוך למקלות פטריות שיטאקי או שמפיניון עלי מונגולד פרוסים ועוד רעיונות... רוטב סויה עם מעט מיץ לימון וואסבי בצד ג'ינג'ר כבוש מחממים את הפלאנצה וצולים כל אחד לפי מידת הצליה האהובה לו אני ממליץ כמו היפנים לצלות רק צד אחד!! לתבול בסויה קצת וואסבי אולי ג'ינג'ר בתאבון