ערב טוב לכולם, שיתוף

ערב טוב לכולם, שיתוף../images/Emo24.gif

פיית, מרגישה טוב, ואפילו טוב מאד
לא מזמן התעוררתי משנת צהריים אחרי שבבוקר, "תרמתי את חלקי לחברה", עם עוד ארבעה חברי מרכז, בדמות יום עבודה בבתי המלון בעיר. האמת היא שקודם חששתי מהיום הזה. במסגרת מרכז יום, רובנו תורמים יום עבודה בשבוע באחת מבתי המלון. חששתי להגיע כמכורה.. חששתי מ"איך יסתכלו עלי ומה יחשבו" וכל מיני כאלה, הסרטים הכל כך מוכרים לי במשך שנים ארוכות. סרטים שבעצם מנעו ממני להתערות בחברה בריאה משום שמעולם לא חשתי באמת מספיק טובה להיות שייכת לאן שהוא. לו הייתי צריכה לבחור, ברור שהייתי מסרבת, ואולם זה כנראה כוחו של הטיפול, וגם כוחו של הרצון לשינוי עמוק ומהותי ולא רק משהו מבחוץ. אז היה בסך הכל יום נחמד לאללה. לא קשה מדי, ובעיקר שום סטיגמות שסבלתי מהם או איזה שהוא ביטוי לסרטים שהיו לי בראש. אף אחד לא באמת שפט אותי חוץ ממני
מעבר לזה, האקס עדיין במעצר ולא נראה שהוא הולך להשתחרר בקרוב. מרגע לרגע, אני לומדת לספר לעצמי מציאות אחרת מזו שהירגלתי את עצמי אליה במשך שנים ארוכות. אני לומדת לספר לעצמי שמגיע לי לחיות ולא לשרוד, שמגיע לי ליהנות מהחיים ולא רק לנפנף בזה כסיסמא ריקה מתוכן, ומתוך כל אלה, אני לומדת לספר לעצמי שאני לא באמת אשמה במה שקרה, משום שלא אני שופטת לכאן או לכאן. אני רק סיפרתי את מה שקרה, ואם אנשים רמי מעלה מוצאים את זה חמור עד כדי בית סוהר, מי אני שאערער על כך? יש לי חיים לחיות ואת זה אני צריכה לעשות. איך אמר מישהו אתמול - "אין לך זמן להיפגע, אין לל את הלוקסוס הזה של להרגיש אשמה" בהתחלה.. לא חשבתי על זה כ"לוקסוס" (מותרות).. היום, ההבנה מחלחלת לאט לאט ואני מגיעה למקומות של להתחיל להסכים עם זה, להתחיל לקבל, לפחות לפתוח לדברים האלה את הדלת... לא פשוט בכלל להרגיש "מגיע לי" כשמדובר בדברים טובים. היה לי הרבה יותר קל לחשוב ולהתנהג מתוך דפוסים של קורבן חיים שלמים. עכשיו, צריך לשאול למה.. מה היה הרווח שלי פה, כי את המחיר אני יודעת.. זה כמעט עלה לי בחיים עצמם. זהו... הולכת לעשות קצת סדר בבית הפיזי שלי, ואח"כ אולי גם סדר בראש באמצעות כתיבה או כאלה.. אולי קצת מוזיקה לשחרר את עצמי לגמרי, קצת מזון לנשמה..
תודה שהגעתם עד כאן.. אוהבת

שלום חברים יקרים../images/Emo24.gif

אך כתבתי אתמול הרגשה היא לא עובדה,זה נכון,קמתי רגיל היום עשיתי מה שצריך בבוקר,תפילות,קפה,מקלחת,ככה יתכוננתי ליום תרומה באחד המלונות בעיר,שיש לציין שהוא תומך במרכז יום שבוא אני נימצא,היום זאת פעם הריאשונה שלי במלון,שובצתי במכבסה,יש לציין שקיבלו אותי מאוד יפה,אז עבדתי עם שתיי נשים מבוגרות מקסימות,היה לי נורא כייף לעבוד איתם,חזרתי הבייתה עם החברים לאחר שסיימנו את היום,נחתי כשעה עד שבת זוגתי הגיעה גם היא מהעבודה שתיתי כוס קפה חבר יצטרף אליי,פיטפתנו קצת,החבר עובר תקופה לא קלה,ניסיתי לעזור כמטב יכולתי בלהקשיב לו,לאחר מיכן הוא הלך הבייתה,בת זוגתי הלכה לחדר לנוח את מנוחת הלוחם,נותרתי לבד,עצוב לי,רע לי,סתאאאאאאאאאאאאם,אז חברים יקרים שיהייה לכם המשך יום טוב,וקסום. שלכם באהבה. אסיר תודה.

בוחרת ואסיר תודה אתם מקסימים יופי היום העבודה

דרך המרכז מחר אתם תעבדו ותיתפרנסו בכבוד . וגם תילמדו לאהוב את עצמכם ולא יהייה איכפת לכם מה שאחרים יגידו עליכם . כי אתם מקסימים נהדרים יפים וטובים . תמשיכו ככה אוהבת אותכם .

למעלה