בכל פעם אני מופתע מחדש
ראשית אציין שאני אוהב את הפורום שלכן (שלכם, למיעוט הגברי) שנית, במשך חיי עשיתי הרבה תפקידים בהרבה תחומים ובכל פעם יש מישהו (לא מהתחום) שמסביר לי מה בעצם אני עושה (לך ותוכיח שאין לך אחות). כיום אני עוסק רק ב-MLM וסביבת העבודה שלי היא אנשים שמחים, מפרגנים, תומכים וכו' על מנת ליישר קצת את הקו, נסביר שבכל עבודה רגילה שאנו עושים, מי שמעלינו מרוויח ממה שאנחנו מייצרים, מוכרים וכו' כל מנהל מרוויח יותר מהכפופים לו וזה בסדר וככה זה צריך להיות. גם כשאנחנו עצמאיים ומוכרים מוצר או שירות למי שמתווך בינינו ללקוח (לא ללקוח הסופי) הוא ירויח עלינו כסף. (למשל כל חנות שאתם קונים בה) גם ב-MLM אתה אמור להיות מתוגמל על האנשים שאתה מצרף, משום שאתה אמור להיות זה שירצה בהצלחתם יותר מכל אדם אחר. דבר נוסף הוא שיש בעולם הרבה חברות MLM ובישראל יש יותר מ-10 ברור הוא שכל אחת מהן מחלקת את התמלוגים שלה בצורה שונה ובכל אחת מהחברות הפעילות היא שונה. לדוגמה: ישנן חברות שעיקר הכסף בהתחלה מגיע ממכירת מוצרים ובאחרות חלק קטן מגיע ממכירות. אני אישית בחברה שאין לי צורך למכור מוצרים בכלל. (החברה גם לא מעודדת אותי לעשות זאת) האנשים באים מכל תחומי החיים והעיסוקים אנשי עסקים, רופאים, מורות/ גננות, עובדים סוציאלים, מפוטרי היי טק, אחיות, אנשי שיווק/ מכירות, פנסיונרים שמחפשים עיסוק, עקרות בית, מזכירות ועוד הרבה אנשים שמחפשים שינוי לטובה ולא רוצים לעבוד מתוך לחץ או לא רוצים בוס מעל הראש וכן הלאה. כאן כל אחד יכול! אם הוא באמת רוצה (כן, אני יודע, זה נשמע יותר מידי טוב מכדי להיות אמיתי! , גם לי היה קשה להאמין בהתחלה, לכן בדקתי היטב לפני שהצטרפתי) ולכן מי שמתאים לו לקנות מוצרים, להחזיק מלאי,לבצע מכירות, לגבות כסף וכו' שילך לחברה שמוכרת מוצרים וכו' ודבר לפני אחרון, כל עבודה דורשת השקעה ומאמץ, גם עבודה רגילה (אחרת לא תשאר בעבודה זמן רב) ואם מישהו סיפר לכם ש-MLM זה פתרון קסם, תבדקו טוב טוב ובנימה חיובית MLM זו שיטה שמאפשרת לכם להגשים את חלומותיכם