ערב טוב לכולם

מאמי2

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo13.gif

אני חייבת חייבת מתכון למשהו טעים ומושקע להערב!! הבעל היקר שלי חוזר מיום מעייף במיוחד ואני רוצה שמשהו טוב יחכה לו... אולי תוכלו לעזור לי בבקשה? למחר בצהרים הכנתי עוף עם תפו"א, בטטה, קישואים ובצל פרוס- בתנור, הוספתי גם פילפל חריף אחד ובצד- עגבניה - גם שייתן טעם וגם כי אני מאודדד אוהבת את זה.. מחכה למתכון בקוצר רוח.. תודה מראש!

מאמי2

New member
היי חנהפ

דבר ראשון תודה
דבר שני- פסטה עשיתי היום בצהרים אז כך שזה לא אפשרות ותפו"א מוקרמים אין לי מושג איך עושים.. אשמח מאוד למתכון, אני מקווה שהוא בכלל אוהב דברים מסוג זה.. ושוב תודה ויישר כח על הזריזות

חנהפ

Active member
מקווה שלא מאוחר,

תפו"א מוקרמים זה פשוט לפרוס תפו"א לערבב עם מלח ושום כתוש לסדר בתבנית לצקת מעל שמנת לבישול ואפשר גם קצת גבינ"צ מגוררת, לכסות ולאפות200 מעלות עד שמתרכך, 10 דקות אחרונות לאפות ללא כיסוי להשחמה.

רותי410

New member
חנה, למי שלא רוצה שמנת

אם מטעמי דיאטה ואם משום שלא אוהבים, יש תחליף אחר?

ליןןןןן

New member
יוו אפרופו שמנת...

הייתי לאחרונה במסעדה חלבית עם חברות ובכל המנות היה רוטב שמנת מעל.... התפחלצנו!!

רותי410

New member
זה מה שקרה לנו,

בעצם לי, במסעדת טוסקנה. כל מנה שהזמנתי היתה עם רוטב שמנת. חשבתי שאני מקיאה את נשמתי. אבל הצחוקים והכיף היו המנה הכי טובה. אני לא מסוגלת להתרגל לשמנת המתוקה במנות מלוחות. לא יכולה עם זה. ומה, לין? מבקרת אותנו מפעם בפעם, אני רואה. שבת שלום לך

ליןןןןן

New member
חחח די גם לנו בדיוק ככה!../images/Emo2.gif

ממש הקאנו שמנת והיה צחוקים חבל"ז, באמת זה היה הכי כיף! כן, אני קופצת מידי פעם לבדוק אם הכל כשורה ושמסתדרים בלעדיי... שבת שלום מותק

למעלה