ערב טוב לכולם יש מסיבה עם ליאור מילר
D didush100 New member 16/7/11 #1 ערב טוב לכולם../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif../images/Emo140.gif יש מסיבה עם ליאור מילר
ד דינה דינה New member 16/7/11 #35 התערבנו? הם לא יסתפקו במה שקרה בצהרים כשאיתן ישב עם איילת הוא אמר לה "מקודם כשהייתי עם דניאל..." נראה לך שהם דיברו ביניהם בארבע עיניים ולא קרה שם כלום? ואני מוכנה להתערב איתך שיהיה גם קינוח היום. דניאל מבינה שיש לה פור גדול והיא תעשה הכל כדי לבסס את מעמדה.
התערבנו? הם לא יסתפקו במה שקרה בצהרים כשאיתן ישב עם איילת הוא אמר לה "מקודם כשהייתי עם דניאל..." נראה לך שהם דיברו ביניהם בארבע עיניים ולא קרה שם כלום? ואני מוכנה להתערב איתך שיהיה גם קינוח היום. דניאל מבינה שיש לה פור גדול והיא תעשה הכל כדי לבסס את מעמדה.
D didush100 New member 16/7/11 #38 יכול להיות אם הוא חכם הוא ייקח צעד אחורה מבחינתת דני ברור שהיא תעשה הכל היא גם די דלוקה עליו,
T tapuzo New member 16/7/11 #3 שוב הפקה מטומטמת בצורה קיצונית אחרי ארוחת ערב כבדה כשהם בקושי זזים ולא יכולים לאכול כלום, מביאים טובות של אוכל שיתבזבז ודיג'יי כשהם בקושי זזים.. נהרות של טמטום וכסף שנשפכים לחינם
שוב הפקה מטומטמת בצורה קיצונית אחרי ארוחת ערב כבדה כשהם בקושי זזים ולא יכולים לאכול כלום, מביאים טובות של אוכל שיתבזבז ודיג'יי כשהם בקושי זזים.. נהרות של טמטום וכסף שנשפכים לחינם
ר רגע רק רגע Active member 16/7/11 #7 מה גם... שמושיק העיף את הבית לשמיים. גם במוזיקה וגם בנוכחות. מה זה? איך אפשר לקרוא את זה? אהה... פוץ נשאר פוץ!
מה גם... שמושיק העיף את הבית לשמיים. גם במוזיקה וגם בנוכחות. מה זה? איך אפשר לקרוא את זה? אהה... פוץ נשאר פוץ!
D didush100 New member 16/7/11 #16 אלי היא צימחונית? למרות ש אני יודעת שהבנות דיברו איתה על זה שיש לה בעיית אכילה והיא נורא בכתה היא גם ממש רזה
אלי היא צימחונית? למרות ש אני יודעת שהבנות דיברו איתה על זה שיש לה בעיית אכילה והיא נורא בכתה היא גם ממש רזה