ערב טוב לכולם

efil1

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo140.gif

לפני כחודש נכנסתי לפורום בהמלצה של חברה. הצצתי ונפגעתי ,לרוב הייתי משתתפת סבילה ומאחר וברצוני להשתתף באופן פעיל החלטתי להציג את עצמי. עברתי ניתוח לפני חודשיים באסף הרופא ירדתי 7 ק"ג וניתקעתי (אני מקווה שזה יעבור). רציתי לדעת אם אפשר מה הטווח גילאים של המישתתפים בפורום. ביי בינתיים.

ברוכה הבאה לפורום.

בקשר לשאלתך על טווח הגילאים לפי ידיעתי מגיל 18 עד "לקשיש "כמוני בגיל 52.אבל זה לא משנה כולנו פה לאותה מטרה .נקווה להשתתפות פעילה שלך בפורום.

ליאת ו

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif

אני בת 20 מתתפת בפרום שהיה לך בהצלחה ליאת

שרה16

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo141.gif

יש לנו את ה"אמא" של הפורום-באיה שנופשת לה באוסטרליה על גבו של קנגרו.... היא "ילדה" גדולה! כבר סבתא... ויש לנו חייל וחיילת....
וביניהם השמיים הם הגבול.... אני בטוחה שתמצאי כאן טת הנישה שלך ותתברגי במקום טוב באמצע...
בת כמה את , אם יורשה לשאול.... בהצלחה! שרה

באיה

New member
אפי שלום!

כפי ששרה כתבה אני האמא של הפורום ואני ביוני סוגרת 63 שנים. בל גילי לא יטעה אותך, כי ברוחי אני מאוד צעירה. אין לך מה לדאוג, טווח הגילאים כאן מאוד מגוון, ותמיד תמצאי כאן בני גילך. אני לא מצאתי, לכן פרשתי את כנפי על כולם כמו אמא. ובאמת יש לנו כאן בית חם שמוכן לקלוט עוד ילדים, וכמה שיותר. 95 % מביננו מנותחים לשעבר, וכל אחד מוכן לשטפך בחוויותיו. תספרי קצת על עצמך יותר. גיל, איזה טבעת יש לך? אם יש לך LAP BAND , אז כדי שתתיעצי עם המחלקה שנותחת בה, כדי לעשות ניפוח. מומלץ מאוד, כי זה יתן לך פוש רציני חדש לירידות נוספות. אך בינתיים אל תתיאשי, כל אחד ואחד מאתנו, עבר עצירת ירידה. זה קורה וזה טבעי. הגוף זקוק למנוחה, וגם מתרגל לכמויות האוכל . חשוב מאוד במקביל לעשות פעילות גופנית כל שהיא, בלעדי זה, חבל על המאמץ. מקווה שלא החמרתי עם עצותי, אבל אלה הם החיים. ברוכה הבאה לפורומינו באיה.

למעלה