ערב טוב לכולם

yaeli4

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo176.gif

חסר אייקון של גבינה בולגרית להוסיף לאבטיח שלמעלה. רציתי לשתף אתכם בעובדה שהיה לי יום קשה ביותר. אני לא יכולה לפרט כאן את הסיבות, אבל הן בהחלט משפחתיות וגם קשורות למורכבות המשפחה בעקיפין. ולקינוח, האקס צלצל ושאל אם הוא חייב להשתתף בכסף לתשלום הקייטנה שלה והתחיל לעשות לי חשבונות כספיים מהמטרנה כשהיא נולדה ועד היום, כמה הוא השקיע וכמה הוא נתן. כמעט הקאתי מההתחשבנות הזו. אני מקווה שהערב יהיה קל יותר. ואולי מחר יהיה טוב יותר. אני אשתדל להיות אופטימית ולהתחזק בדברים החיוביים שיש לי בחיים. טוב שאתם פה.

rolan

New member
כן, אנחנו כאן

בדיוק בשביל הרגעים הללו. כן, יעלי, אנחנו כאן גם כדי לתמוך ולחזק ברגעים הקשים שעוברים עלינו כבני אדם ובמיוחד במשפחות המורכבות שלנו. אופטימיות היא שם המשחק! בלי האופטימיות לא היינו חיים רגע אחד. השארי אופטימית, היי חזקה... החיים מלאי תהפוכות ושינויים ואיך אמר המשורר? איך הגלגל מסתובב לו... אז שירי שיר, חייכי אל העולם (גם חיוך מאולץ טוב לצורך העניין) ומחר יהיה טוב - בטוח!!! קבלי ממני
ענק לחיזוק ואהבה

maof

New member
למה מוכרת לי השאלה הזאת../images/Emo6.gif

למזלי הילדים שלי גדולים....... ולפחות על זה אין חילוקי דעות ........ אבל אני ניזכר בוויכוחים של בת זוגתי עם האקס שלה..... אני בטוח שיש לה מה לומר בנושא
אבל אני יענה לך בצורה שאני אומר לה..... אני מעדיף להיסתכל על הדברים בצורה חשבונאית....במיספרים
אני מחשב את הסיכוים מבחינת אחוזים של כל דבר...... מה הסיכוי ביחס לאחוזים לקבל תשובה חיובית או שלילית?? ברגע שהתשובה ידועה מראש........ והסיכוי לקבל תשובה חיובית מראה על יחס שלילי אני אומר ...... עיזבי חבל על האנרגיות שמושקעות בנושא...... ואני יפרט.......
תשובה שלילית = כעס, צעקות, וויכוחים, ולפעמים תוצאה שלילית ומה שמענין התשובה נישארת שלילית
היתעלמות = וויתור = שקט נפשי, רוגע ,שלווה, יחסים סבירים, אין אכזבה.....כי אין ציפיה...... נכון זו הוצאה כספית גדולה....לא מזלזל !!! אבל עכשיו שיש לך את הנוסחה החשבונאית...... קחי מחשב.....ותתחילי לחשב
מעוף

yaeli4

New member
רולן, איזה חברה טובה את../images/Emo25.gif

מקסימה כל כך ותומכת. תמיד עם אוזן קשובה. שאני אוהבת אותך כבר אמרתי? שלך עם המון

yaeli4

New member
מעוף יקירי, אתה כל כך צודק

אבל כבר קיבלתי את השכל הזה ואני לא דורשת ממנו כלום חוץ ממה שכתוב שחור על גבי לבן בהסכם הגירושין. נושא הקיטנות דווקא לא כתוב שם, אבל בשנתיים האחרונות הוא שילם אז בשיטת "מצליח" ביקשתי גם הפעם... אז הפעם החכם בלילה נזכר שהוא לא חייב על פי חוק אז כבר היו לו קושיות לשאול, כמו בליל הסדר. כבר שנים שאני לא מבקשת ממנו אגורה מעבר לחובות שלו. אבל הוא באמת גם לא נותן מעבר. הקיטנה זה משהו יוצא דופן שלדעתי הוא פשוט לא שם לב לזה, בשנתיים האחרונות כשהוא כן שילם. הוא כזה לא בסדר, הוא מסוגל לדרוש חזרה את התשלום של זה היום, אם יבדוק ויראה שלא היה חייב. עד כדי כך.... קשה להאמין... למה לא עושים בדיקת כישורי אבהות לפני שנותנים לאנשים מסוימים להיות הורים....

מעוף נכון שחשוב יותר השקט הנפשי

ונכון שלשני הצדדים אין עודף כסף ונכון שהיה גירושים וכל אחד חיי בפינה שלו אך לעזעזל למה כל ההתחשבנויות האלה הלו זה למען הילדים המשותפים ואם היו נשארים השניים יחדיו הוא/ היא לא היו מתאמצים להשקיע על ילדיהם והרי יודעים כמה הוצאות צריך להשקיע על כל ילד בחופשת הקיץ, ובזמן הלימודים מתי יפסק הצורך להתנקם או להקשות ולמתוח את העצבים על חשבון הילדים המשותפים עצוב, ומעצבן. אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

עלמה 3

New member
יעלי, קחי לך ../images/Emo175.gif ושתי לרוויה

כן, לפעמים עוברים ימים קשים, פחות או יותר ולעיטים טובים ושמחים. מקווה בשבילך שיהיו , יותר שמחים קלים ואופטימים... ומה שנותר לי מכאן, לחזק את ידייך.. ולחבק אותך, חיבוק גדול.. ולא לשכוח להיות חזקה -
לפעמים כל כך קשה לנו בחיים, אך שאנחנו רואים את הקטנים שלנו... מרקדים שרים ושמחים... מה שנותר לנו זה לחייך אליהם ולחבקם, אפילו שזה מאולץ.... אבל הם האור שלנו... אנחנו מחוייבים להיות עבורם, חזקים ומלאי שמחת חיים.

עלמה 3

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo178.gif ואני חשבתי שהטיהור

יעבוד,

|* |עלמה כדי שתרגעי../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

ותפסיקי כבר עם כל השטויות שלך את לא מרשימה איש ובטח אינך מזיזה לאיש אך השטויות הרמזים ואמונות התפילות שלך עלולים להתגשם כפי שכבר נאמר אני מרשה כאן לשתף את כולם ידוע כבר לכולם שאת החלטת לרדת עלי אך מה לעשות קשה לך לטפס אחרי כל הודעה שלי את מכניסה שיט ומעניין מי מחיר את האוירה גמל לא רואה את הדבשת שלו אחרי שהוספת הערות מכונות בשרשור אמונות תפלות וגם כאן שלחתי לך מסר שאינך מכבדת את ההסכם ביננו והרי אמרת שקשה לך להתאפק והעלאת את שמי אז אחזור שוב ואומר יש לך ברירה להתעלם ממני בכלל או לנהוג בצורה נאותה ותפסיקי להכניס את הטיהורים והנרות והאמונות הלא מכובדות תתבגרי הושטתי את יש לשלום לא רק שאותה דחית את ממשיכה להסיט אני מציעה לך שאת האנרגיות שלך תשקיעי במקומות יותר טובים הרי את אישה טובה, חכמה, רגישה, ואוהבת אז תראי כאן לכולם תאמיני או לא גם אני אשמח אילנה באהבה ובהתבוננות מגיעים לשלימות

maof

New member
יעל רציתי לומר לך ......../images/Emo140.gif

אדם חכם הופך צרות גדולות לקטנות יותר....... וצרות קטנות ללא כלום מעוף

היי חומד

מחר תזרח השמש ..... מעוף צודק , גם אם האקס מגעיל ומעצבן שווה לגמד אותו יותר ואיתו את הצרה. שיהיה לך רב רגוע אוהבת תמיד....

*יערית

New member
אז יעלי מה את אומרת?

לא נתן להם לעצבן אותנו? או שניתן בקלי קלות?
יבוא יום..יבוא אלינו.....

קורין1

New member
היי יעלי, אני זוכרת שעברתי.....

את הקטעים האלה בנישואין השניים שלי, כל דבר שהייתי קונה לבן שלי מנישואין הקודמים היה מציק לו, רק אחרי שנולד הבן הקטן (אחרי שכבר לא היינו נשואים) הוא כבר לא עשה חשבונות, כי הוא ראה שאני מוציאה לא פחות גם על הבן שלו. נראה לי שזה נושא כאוב אצל הרבה משפחות מורכבות. לדעתי שכבר חיים יחד, כבר לא צריך להסתכל על כל הוצאה שיוצאת, אם זה לכאן או לכאן, כי אז ניתנת הרגשה שהצד השני מקנא, (או שאוליי קינאה אינה המילה המתאימה?) או שכאילו מרגיש שזה יוצא מכיסו על הבן שהוא לא שלו. שאלה מורכבת בהחלט. באהבה

rolan

New member
ערב טוב גם מאיתנו

לפני דקות מספר שבנו מבית החולים סייחה (בתי הקטנה) נפלה מסוס... אנחנו כבר מכירים את הנוהלים כבר ביקרנו שם הרבה פעמים - מי שרוכב על סוסים, מכיר את כל האורטופדים והמגבסים וכו וכו... מלאנים של אנשים, צעקות בחדר מיון אוףףףףף נורא הסייחה בסדר, גם הסוס
זה היה הבילוי שלנו להערב וטוב שאתם כאן

*יערית

New member
תודה לאל או לכל מי שצריך../images/Emo20.gif

שהילדה בריאה..ולא נשכח את הסוס.. {יש לי לב חלש לדברים האלו}
לילה טוב

yaeli4

New member
רולן, רק עכשיו נכנסתי.

מקווה שהכול בסדר. החסרתי פעימה לרגע. מסרי לה החלמה מהירה והמון אהבה. נשיקות גם לך,

למעלה