ערב טוב.לכולם
במעבר חד

cial 1

New member
ערב טוב.לכולם../images/Emo187.gif../images/Emo71.gif במעבר חד

משלומכם יוכי68 גודה מאיר1 רותה410 מאיוש הגדולה לא נותנת לי לכנס לאתר just if i want to buy? and isay ok but not now a day u can have my proemes u r loving koking and big chef i be in u sute ועכשיו בעברית שלי רוצים מתכונים לירקות כבושים והמתכון של הפלפלים שלי? רק תגידו כן את הפלפלים אני מכינה לשבת בעזרת השם ואני יכולה לצלם ולתת לכם תמונה לי אין מצלמה לשכנה יש והיא תתן תמורת כמה פלפלים ממולאים וזה תרומה לה יהיה בתאבון ולי רק בהאלה. כך הם החיים על פי האגפה. מקווה שציחקקקקתם קצת עוד המרוקאית שם גרמה לי להירשם שם עכשיו הם דורשים ממני את כול היכולות שלי. ??????????????? והם קמת מגזימים כי עד שאני מתחילה להבין משהוא אני גם מתחליה לנמנם? מה דעכם יקרים לי כאן ולך יוכ יש שם כלים שצריך לזמין מי מסגר ומי ממרוקו זה כול כך יפה הכלים שם. ואני אצחיק אותכם תמיד אולי בכלל צריך נפח?? אבל יש כול פעם חדש אצל הגב' המגונדרת שם. אגב בקשו גם תמונה ואכן העלתי אבל זו תמונה של פעם? אוללה חני

cial 1

New member
הערב אני ארשום לך מתוקה שלי יוכי. בשקט שאין

כאן אף אחד כי ידי רועדות כאשר יש כאן חברות ואני לא רושמת נכון אם אני לבד בפורום אז רק המחשב יגיד את לא בסדר. לא נו טוב יוכי מאוחר אני ארשום על הבוקר או בצהריים בערת השם מחר יהיה על המסך. ואני גם אכין בבית ואצלם מבטיחה לך אשתדל? לא חריף כי השמן הורג את החריף? מה דעתך עלי בכלל. מאובהת בך בכול הלב אני גם אשלך לך תמונה שלי במסר. ואת מעבירה לחברות לשם הכרות. רוצה יוכי כן אני חושבת שכן? הכול בתום לב חני ולא רוצה לירק כבוש במיץ לימון הדרים מכירה? זה רק אחת זל מנתניה נתנה לי פעם וזה משהו? גם יש לי של חצילים אבל אין עכשיו לעונה רק בחודש אוגוסט. החציל בגודל של הזיית למשל הכי גדולה? וזה בשמן זיית עם אגוזים את מכירה? ויש גם בפנים סודניה. אבל זה פיקנטי

נו חני מתכון עם תמונות!!! מחכה!!!

ושלא ירעדו לך הידיים!!!! את בסדר גמור. קחי תזמן שלך ותכתבי ברגוע.

cial 1

New member
גולדה ממי אהי עוד לא הלכתי לנומי נומי

אני אכתוב הלילה את המתכון אבל אני רק מחר בלילה בעזרת השם אכין ואצלם נכון הרבה מכירים את הפלפלים הממולאים אבל תמיד יש ויברציות שונות וזה היופי שבדבר וזה הרבה כלים וגם עבודה. ? אני עוד מעת אכתוב חני באהבה. לך ולכולם כאן.

cial 1

New member
אני ישנתי ביום עכשיו אחרי שאתן את המתכוניתה א

יש לך חברה שלא יושנת הרבה אני אבל ישנתי עד השעה 11 בבוקר כול יולם שונה מיומו האחר . בטח הלכת לנומי חלומות פז גולדי.
של

יפית מן

New member
חנה-לה מתוקה רק עכשיו ראיתי

את המלצתך על אומפרידיקס z האם מוקר לך תרופה זאת אשמח לקבל יותר פרטים על תרופה זאת , אני משתדלת מה שפחות לקחת תרופה אבל עם את ממליצה ושמת עליה כתבי לי ואשמח לשמוע אולי זה מתאים לי תודה.

cial 1

New member
אתם בלב שלי אני עוד אכיר ואוקיר../images/Emo24.gif

אני לא מכירה את כולם אבל אף פעם לא שחכתי את אף אם זה בשם ואם זה לכולם ותמיד אני מגיבה לתגובה בשם כי אני חושבת שאני רק מתביישת קצת מטבעו? של האדם לא לכנס סתם לתגובה בשם זה או אחר נכון זה קורה תמיד אבל יש בזהירות?
כאן יש הרבה כבוד כאן שם בכול מקום. יופ טוב לך וביחד לכולם. חני

למעלה