ערב טוב לכולם

bimbo.

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

מחר אנו מתחילים את השנה החדשה באופן מעשי. אני מקווה שכל שעה וכל דקה תביא אותנו למצב יותר טוב מאשר לפני כן.
כמו כן, כעת תהיו פחות עסוקים (בישולים, אירוח וכד') ונראה אתכם יותר בפורום.
כנתיים אני מחכה בכליון עיניים ליום שלישי

שרה16

New member
ערב טוב../images/Emo29.gif אני מותשת!!!!

ערב חג-ראשון לציון חג שני-קרית ביאליק היום-הרצליה אחרי 5 שעות של נהיגה,אני לא רוצה יותר לשמוע על אירוח ואורחים וחג. טור של מכוניות אין סופי מנגד,שתי תאונות בדרך,וגוף כואב... חוץ מזה עבר בסדר.

emmy5

New member
חשבתי ש רק אני מותשת

מותשת אך מרוצה ,המשפחה היתה אצלי... שנגיע לשנה הבאה

לייציק

New member
היי לכם ../images/Emo24.gif מחזיקות עוד מעמד?

כן, גם אני מותשת... עייפה אך מרוצה ... ערב חג אצל הבן (עם הגעפילטע פיש שלי וסלט סלק במיונז עם שום ואגוזים - מי שרוצה את המתכון שיגיד...משהו משהו ...) - חייבת לספר לכם שכלתי שתחיה היא אשפית ממש בבישול, הכינה עופות ממולאים באורז (אחרי שהקצב הוציא להם את כל העצמות והשאיר רק את המעטפת (4 שעות בתנור ...), מה אומר לכם, מעדן דה-לוקס ופשטידות שחבל על הזמן... ערב חג שני הבת היתה אצלי והיום בצהריים כל החבר'ה - הבן והכלה, הבת עם החתן וכל הנכדים
(חוץ מאחת שנמצאת רחוק רחוק בפוטסדם
...) - געפילטע פיש כמובן... מרק ירקות עשיר סופר דופר ועוף בבצל (המווון בצל...) בתנור (המתכון של כלתי...) יאמי יאמי... + תוספות כמובן ... היה בלגן, שמח ומעייף, אבל בסך הכל כיף ... עכשיו אני רואה את הסרט "עבודת נמלים" נחמד מאד ... להתראות בינתיים

לייציק

New member
להבהרה, הכוונה לכל החבר'ה שבארץ...

יש לי עוד בן, כלה ונכדה בפוטסדם ובן אחד מקסים בתאילנד ... שמאד חסרים לנו... ובעיקר זה מורגש, כמובן, בחגים ... מזל שיש את האינטרנט הנהדר... וקשר קבוע ותמונות ברצף (ב- ICQ, E-Mail, Messenger והמצלמה)...

bimbo.

New member
לייציק, למרות שאני כעת אחרי../images/Emo9.gif

ארוחה חגיגית, התאורים של האוכל עשו לי תאבון של ממש. כן כן כן!!!! רוצים מתכונים
גם של כלתך, אם אפשר

באיה

New member
גם אני מותשת, אוף....

רק עכשיו חזרנו מאבן יהודה שם התארחנו, בשרים על האש בלי סוף. בכל מקום טוב ונעים, אבל הכי טוב בבית. ומה אני עושה עם האוכל שלי? עוד נשאר המון. מחר אני מחריכה את כולם לגמור את זה. שרה, להשאיר לך משהו?

באיה

New member
כי שרה היא הנהג הפרטי שלי ../images/Emo6.gif

ואחרי שאכיר אותכם, אז אולי אעשה לכם פעם גפילטה פיש במיוחד, או קרעפלאך או מה שתרצו. בינתיםם אני עיייייייייייפה והולכת לישון. לילה טוב

לייציק

New member
דוקא התכוונתי ל"עציץ ונפגע"...../images/Emo3.gif

ממש יצירה סוריאליסטית, לאיזה ביצי עין התכוונת? לא ראיתי... ומה זה בדיוק ה-פוטושופ שלך, איפה אני יכולה להוריד את התוכנה הזאת? לי יש את ה- adobe photoshop - תוכנה לעיבוד תמונות... האם זה משהו דומה...? תודה

סבאאורי

New member
לייציק שיח ביצה עין

זו עבודה במחשב באמצעות אדוב-פוטושופ . תתחילי להתאמן...

סבאאורי

New member
לייציק פוטושופ 5

מצאתי עכשיו שיש לך וזה זה (יש היום כבר גירסה חדשה 7) אבל בהחלט תוכלי להתאמן וללמוד עם הגרסה שלך. תפתחי ב _ HELP ויש לך כמעט הכל... וצריך להתאמן...ורעיונות... בהצלחה

emmy5

New member
תהיו בריאים ,משפחה יפה ...אמא ..

מותק ...תודה רבה

לייציק

New member
../images/Emo24.gif לאממי, והנסיכה ליז... ../images/Emo140.gif

שנה טובה גם לך ולהתראות .....

למעלה