ערב טוב לכולם!

gaia20

New member
ערב טוב לכולם!../images/Emo24.gif

איפה כולם? השמיעו קול
ספרו איך עבר עליכם היום לי היה יום נחמד, די שקט, קצת שקט מידי גאיה מילאה לי את הערב בצחוקים מתגלגלים...

סניורה

New member
בוקר טוב

סוף סוף הצלחתי להכנס והאתר לא נפל שמי קרןואני חדשה - אני אשמח לשמוע מי אתם, עלי עובר יום נחמד ואני מקווה שגם לכם

ritosh

New member
חג שמח../images/Emo70.gif וכוכי,מהניש../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

ל3

New member
הי קרן- ברוכה הבאה

שמחה שאת פה. ספרי קצת על עצמך- גיל, עיסוק וכל מה שבא לך. הגעת למקום שבו האנשים נפלאים ואני בטוחה שתגלי זאת בהקדם שלך, שירי

סניורה

New member
תודה

אני בת 26 סטודנטית לתואר שני בקרימינולוגיה באוניברסיטה העברית לקראת סיום התואר, את הלופוס שלי קיבלתי מתנה לסיום הלימודים מה שדחה את סיומם אושפזתי חודש בהדסה ע"כ ועברתי טיפולים די קשים, אבל אני לומדת להתמודד עם המחלה, אני מקווה שיהיו לכם טיפים לתת לי, מכוון שעכשו קצת קשה

gaia20

New member
הי קרן ברוכה הבאה

לא אוכל להרחיב הרבה בדברי כי אני ממהרת לצאת, אבל מבטיחה להכנס שוב ולתת לך קבלת פנים ראויה לזאבה חדשה! בנתיים את מוזמנת לספר קצת על עצמך, אם את רוצה כמובן

gaia20

New member
שוב ברוכה הבאה, הפעם.....

קצת יותר בהרחבה!
(יצא חרוז!!) את מוזמנת להסתכל בכל מה שנמצא בשורה למעלה, בין השאר תמצאי קישורים מעניינים, וגם את החלק של המאמרים, שם תמצאי סיפורים אישיים (וגם את שלך אפשר לצרף, אם תרצי) ופינת הכשרון של הפורום (שירים שכתבו חברי הפורום) פה הבמה בשבילך, לספר על עצמך, לשתף אותנו בכל מה שבא לך שירי הזכירה "אנשים נפלאים".... נפלאים, מדהימים, תומכים... ומה לא
אז זהו בנתיים, שיהיה לך ולכולם ערב טוב!

למעלה