ערב טוב לכולם

ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif

אני חדשה כאן..
כ"כ שמחתי שיש פה פורם לתרבות שלנו.. יש לנו מנהגים כ"כ יפים שחייבים להנציח אותם למען הדורות הבאים! ואני מוכנה לתרום למען הפורם הזה ככל שאוכל...

שושי כנראה נרדמה

אחרת היתה מקדימה את פנייך בתופים חופים וארד. בכל מקרה כולם חדשים כאן בפורום הדנדש וברוכה הבאה

תלוי מתי שושי תתעורר

כנראה נצטרך לשלוח אליה את איש הר הבית שהיה מלקה את מי שנרדם על משמרו ``ורשות היה לו לשרוף את כסותו`` וקול זעקת המולקה היה נשמע עד ירושלים ``והם אומרים מה קול בעזרה ? קול בן לוי לוקה על שישן על משמרו`` (אי שם במסכת מיטות)

רציתי לשאול...

יש לי הרבה תמונות של תימנים ותימניות... החל מחינה תימנית ועד לתמונות של העליה מתימן! איפה אני יכולה לשים את התמונות האלה?

לשם כך יש לנו מנהלת פורום נפלאה

אני מקוה שהיא תיצור איתך קשר בבוקרו של יום, בו תתקבלי בברכה. או אז כדאי לך להוועץ עימה על כל הדברים שיכולים להועיל לפורום הנפלא.

שושי 13

New member
יאמאנית את יכולה הכלללללל

את יכולה לכל הודעה שלך להוסיף איזו תמונה שתרצי ולשתף אותנו, את יכולה גם לשים תמונות באלבום של הפורום, בשורה למעלה כתובים לך כמה דברים, כמו טאגליינס או קישורים ומשם את יכולה להכנס לאלבום הפורום ולשים תמונות. אם אינך יודעת עדיין איך זה הולך, צרפי לכאן תמונות שיש לך ואני אעביר אותן לאלבום. ככה למשל -----------

ציון המלךךךך

אני מתה עליו!!! כן אני חושבת שאני יודעת איך מכניסים תמונות לאלבום... מקסימום אני מטרידה אותך קצת

שושי 13

New member
אין בעיה, אני פה גם בשביל זה ../images/Emo8.gif

תכנסי גם לשירשור ההיכרות ותרשמי לנו מי ומה ולמה את - טוב?

אביב גפן ! התמו סיפוריך ?

הערב אני בחופש, האם אין לך קמצוץ של סיפור לתרופה נגד נידודי שינה ?

כגודל המשובה, כן התשובה

יפה שובבה העם הזה תשובה ניצחת. שהלא עליך להוכיח תחילה שאין סיפוריך ניקראים השכם לבקרים

עליך להודות שנפלו בחלקך תומי וכרתי

בין הסוגיות החמורות בשס בדין ברכת הפירות. וכמדומני שהללו היחידים שנשתנה דינם לשבח כאשר המה בשלים ומבושלים. הלא ``זכרנו את הדאגה אשר אכלנו אותה במצרים חינם ואת הבצלים ואל השומים. ועתה נפשנו יבסה` אין כל בלתי אל הסיפור עינינו הלא למשמע אזן דאבה נפשינו``

התימנים מתעלמים מהבצלים ו....

התימנים מתעלמים מן הבצלים ומתמקדים בשומין למען יכינו מהם סחוג ורסק מעשה ידי תרג'ימה

שושי 13

New member
אהלן תימניה וברוכה הבאה לתימן../images/Emo140.gif

קדימה תימניה פיתחי לנו מחר שירשור חדש של אחד המנהגים שלנו, שאת מכירה ויכולה לספר עליו. ו - אני שמחה מאד שאת מוכנה לתרום למען הפורום, אנחנו זקוקים להרבה תרומות לפורום, כי הוא עדיין דנדש. מוכנה ומקבלת כל הצעה שתעזור לנו להפעיל את הפורם היאמאני שלנו.

איזה כיף לראותך שושי../images/Emo9.gif

נעים מאוד להכיר! אשמח לפתוח שרשור חדש של תמונות... יש לי המון...!!! אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל... ולעזור אני תמיד מוכנה, במיוחד אם זה בשביל תימונים חאגנה

למעלה